Partizan srušio Olimpijakos, a onda tuča na terenu!

Statistika celog meča:​

86461_partizan_orig.jpg

https://www.sofascore.com/sr/basket...mozzart-bet-olympiacos-bc/bvbsMHc#id:12544685

To mi kaže neko ko se hvali tiketom na 1000dinara.

Dete moje, ovako se igraju odrasli:

Pogledajte prilog 1649568
Uf uf

Ne hvalim se js s hiljadu...na partizan sam ja pretproslu sezonu uleto sa minimum 15000 i tu su tiketu idi pronađi

A sad ne vrede ni crvenu

A drugo moji tiket i ulozi idi vidi pre 2 nedelje tiket sa 8000 dobijenih 64 000
U pdf tiketi ima tu taj dan još koji...

No to je razonoda.

A to tvoje je prodavanje magle. Tako su mnogi i kucu prodali na tim berzicama

Jesi se nafato ko hepo kocka i na bitcoin?

Ife Lundberg:​

"Odličan su tim, ponosan sam na naše momke. Ključ je bio u odbrani večeras i nadam se da možemo da ostanemo fokusirani da nastavimo niz. Bili smo spremni, bila je dobra utakmica", naveo je Ife i osvrnuo se na momenat kada se videlo da je u bolu, te su se svi uplašili da je reč o povredi.

"Imam osećaj da sam stalno u povredama, ali okej sam".

To mi kaže neko ko se hvali tiketom na 1000dinara.

Dete moje, ovako se igraju odrasli:

Pogledajte prilog 1649568
Ovako zavrse ti kockari i toboz stručnjaci "odrasli" na berzi...
Ko ovaj nesretnik...

Nas si naso ovde da navatas na sličice s neta....

Da si ti strucnjak ne bi ziveo u niskoj mahali berzijaneru...

Prilozi

• Screenshot_20241128_225500_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20241128_225500_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    61,4 KB · Pregleda: 1

Barcokas pred medijima:​

"Kao prvo čestitam Partizanu odigrali su sjajno 40 minuta i iskoristili smo neke probleme na početku utakmice jer smo srljali i imali 7 poena prednosti u prvoj četvrtini. Morali smo da imamo bolju selekciju šuteva i da čuvamo loptu, a imali smo probleme sa bekovima i nismo imali ni Rajta ni Vezenkova, a Furnije je bio bolestan i to nije izgovor. Kontrolisali smo utakmicu, brzinu i 40 minuta nismo imali konstantnost", rekao je Barcokas.
Kaže da ih ovaj poraz nije uzdrmao.
"Nismo nepobedivi, imali smo problema povredana, serija pobeda je iza nas, imali smo problem i sa faulovima, sa preuzimanjima i slično. Moramo da radimo i da vidimo na kraju. Ovde svi razumeju košarku. U utakmici sa toliko fizikalnosti, sve je na dve tri odluke i da protivniku ne dozvoliš lake šuteve, a Partizan je sve to iskoristio. IMali su druge šanse posle of skokova. To je košarka, sport grešaka, a ako pravite greške... Publika je davala vetar u leđa i 40 minuta su se borili", kaže Barcokas.

Ovako zavrse ti kockari i toboz stručnjaci "odrasli" na berzi...
Ko ovaj nesretnik...

Nas si naso ovde da navatas na sličice s neta....

Da si ti strucnjak ne bi ziveo u niskoj mahali berzijaneru...
Hahaha, nisam hteo da dalje trošim vreme na tebe ali imaš moje postove o kriptu na ovom forumu još od 2017., uzmi pročitaj i nauči nešto.

A da, ako nađeš negde tu "sličicu sa neta" ti je slobodno okači ovde i ja idem u samoban na 6 meseci.

Back