Pancevo: vas danasnji utisak!

blago vama sto idete u skolu... ja sam se zabola na faxu...imam u ponedeljak ispit i m0000ka mi je od svega! muka!muka!muka!!!!!! i radije bih isla u skolu svako jutro u 5 ujutru nego jednom polagala te ispite!!!! sere mi se! sere! sereee! seeeere! ko da imam dijareju! eto tolko mi se sere!grr kmek

ja nikad nisam imala priliq da ladim jaja, al mora da je strava osecaj! :roll: phaha... ma upisala sam prava, sad sam prva godina... nisam dala ni jedan ispit a prosla dva roka... e a bila sam tako perspektivno dete, cak sam isla u regionalni centar za talente i osvajala silne nagrade... a sad... propast... eeeeeee to je bedak tezak :evil: :cry: al.... I don t give f***.... obavesticu vas kako sam pr0shla u ponedeljak kad imam ispit iz uvoda u pravo, pa cemo svi na jedno pivo, da proslavimo ili utopimo tugu, nvn... vazno je da bude piva 8)

prava_boli_glava:
nikoliza! znam ga bre... isli smo zajedno u gimn samo u drugi razred... on sve dao mamizu mu... kazi mu da ga pozdravila koleginiza dunja :)
Xexe malog li sveta..On mi je jedan od najboljih ortaka, znamo se ceo zivot, bas smo danas malo igrali fudbal.. :D
Inace nije dao bas sve, mislim da je sad pao nedavno na jednom, a dao je valjda 2 u januaru..
nemoj da brines, prenecu mu pozdrave ;)

angel's_breath:
..Još u gimnaziji... Gimnazija je bre najbolja srednja škola u Pančevu. Svirke, žurke... Ah, šta bih dala da sam na tvom mestu :(
Nisam ja rekao da nije... :D :D :D
I pored Bore, Velike and co. i dalje se ne bih menjao ni za jednu drugu skolu..npr nedavno smo imali Haoss promo u Coupeu, proveo sam se nikad jace! :mrgreen:
Ali tu su neki drugi faktori koji me unazadjuju...malo je to komplikovano :p

Back