Pancevo: vas danasnji utisak!

Lucca:
Pored klizalista za klince nista novo, mada je i to vise staro...pitanje za tebe, koji je tvoj utisak nedelje...:)
Ako pitas mene (posto sam ja postavio temu) globalni utisak nedelje je SLOBINA SMRT!
A sto se tice Panceva...to sam bas hteo da napomenem, citao sam u "Politici" da je Pancevacka opstina jedna od "najveselijih" u Srbiji jer tokom godine imamo cak 36 raznih manifestacija koje se sve placaju iz budzeta.Razne: slaninijade,strudlijade,paprikijade,vinarijade i qrac_palacijade...
Da nismo malo preterali, znate onu poslovicu: "Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu" svako selo ima neki svoj bzvz festival!

Ma idi bre, a na neke "festivale" trebas da ides 100km.... Jedino sto valja u nasem okruzenju je kacarevacka slaninijada (ja je licno ne volim ali mislim da je kvalitetna obzirom na broj ljudi koji je posecuju), vrsacki grozdjenbal, u Jabuci cini mi se da ima manifestacija gde se skupljaju Bube (automobili) kazu da bude preko 200-300 raznih primeraka... i ovaj neki festival sto bude u centru grada (ne znam tacno sta je to znam da je prosle godine dolazio Tadic povodom toga) tj svidja mi se to vece jer je tada bilo bas puno ljudi u gradu...

Na mene je najveci utisak danas ostavilo sledece: isao sam do budze da vidim neke stvarcice i neko dvoje (prodavci) stoje i raspravljaju se ko je od njih dvoje obrazovaniji. U jednom momentu pocese da govore azbuku.... muskarac stize do 7-8 slova i zaglavi se... ova zena isto tako :shock:

Lucca:
kADA GOD ODEM NA BUĐAVI PADNEM U DEPRESIJU...NEIDEM NA BUĐAVI...INAČE JAKO MI JE SIMPATIČNO KADA ČUJEM DA SE KINEZ I TURČIN RASPRAVLJAJU NA SRPSKOM A POSEBNO KADA OPALE PO PSOVKAMA HAHAHAHA
Jedan prijateljski savet: Upotreba CAPS LOCKA oznacava dranje iliti vikanje, posto mi opusteno razgovaramo nema potrebe za koriscenjem velikih slova!Osnovna internet kultura... ;)

Back