leena
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
A ti li si taj konj!!!!
Shalim se...
Shalim se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj sam, nemoj samo po glavi da me tuces!leena:A ti li si taj konj!!!!
Shalim se...
Blagish se tebi, ja prepodne u skolu i hronicno sam neispavan..angel's_breath:Danas sam super spavala, a da li cu imati jos neki utisak vredan pomena, videcemo.![]()
Xexe malog li sveta..On mi je jedan od najboljih ortaka, znamo se ceo zivot, bas smo danas malo igrali fudbal..prava_boli_glava:nikoliza! znam ga bre... isli smo zajedno u gimn samo u drugi razred... on sve dao mamizu mu... kazi mu da ga pozdravila koleginiza dunja![]()
Kada završiš školu, kao jaShinoda:Blagish se tebi, ja prepodne u skolu i hronicno sam neispavan..![]()
Da samo znas kako me to plasi... :shock:angel's_breath:Kada završiš školu, kao ja, imaćeš vremena za spavanje sve dok se ne zaposliš - ovako kao ja, pa ćeš, da skratim priču, spavati kao čovek jednom nedeljno kada si slobodan.
![]()
Trudim se, al' gimnazija ubija!dekkki:bas zbog toga uzivaj dok si jos u skoli.....![]()
Je l' da tjestitam ili ne? :?prava_boli_glava:dobih 6! /me genije
..Još u gimnaziji... Gimnazija je bre najbolja srednja škola u Pančevu. Svirke, žurke... Ah, šta bih dala da sam na tvom mestuShinoda:Trudim se, al' gimnazija ubija!![]()
Nisam ja rekao da nije...angel's_breath:..Još u gimnaziji... Gimnazija je bre najbolja srednja škola u Pančevu. Svirke, žurke... Ah, šta bih dala da sam na tvom mestu![]()
Sta svi kukate za tom gimnazijom bwe, uzivajte malo u zivotuzvoncica86:eh,da su mi opet gimnazijski dani....