Pancevo: vas danasnji utisak!

Niisam iz Panceva, vec iz Beograda. Do pre par meseci nisam nikad posteno setala Pancevom, a imam podosta godina.:)
Sa suprugom sam jedan dan odlucila da dodjem i izadjem iz gradske vreve. Smucilo nam se da trazimo parking, kruzimo po pola sata. Toliko nam treba da dodjemo do Panceva. Parking se kod vas lako nalazi.DA skratim pricu, zaljubili smo se u vas grad i sad ga posecujemo kad god mozemo. To je nasa oaza mira. Do sada smo jeli u Saranu (klopa onako,ali pogled za desetku) i u Poko loku(lepo bilo).Volim da popijem caj u Hedonistu iako je malo fensi za moj ukus. Volela bih kad bi nam neko pomogao i otkrio tajne vaseg mesta, koga smatram neistrazenim biserom nadomak Beograda.
Prijatelji nam se cude kad im kazemo gde smo bili, cisto onako, ne na buivljak. :) Ne znam, mozda oni vikendom bleje ispred tv-a. Treba otici i videti sta ima oko nas. Ne znam ja ni u Beogradu milion mesta, ali trenutno me ni ne zanima. Pozdrav.

Niisam iz Panceva, vec iz Beograda. Do pre par meseci nisam nikad posteno setala Pancevom, a imam podosta godina.:)
Sa suprugom sam jedan dan odlucila da dodjem i izadjem iz gradske vreve. Smucilo nam se da trazimo parking, kruzimo po pola sata. Toliko nam treba da dodjemo do Panceva. Parking se kod vas lako nalazi.DA skratim pricu, zaljubili smo se u vas grad i sad ga posecujemo kad god mozemo. To je nasa oaza mira. Do sada smo jeli u Saranu (klopa onako,ali pogled za desetku) i u Poko loku(lepo bilo).Volim da popijem caj u Hedonistu iako je malo fensi za moj ukus. Volela bih kad bi nam neko pomogao i otkrio tajne vaseg mesta, koga smatram neistrazenim biserom nadomak Beograda.
Prijatelji nam se cude kad im kazemo gde smo bili, cisto onako, ne na buivljak. :) Ne znam, mozda oni vikendom bleje ispred tv-a. Treba otici i videti sta ima oko nas. Ne znam ja ni u Beogradu milion mesta, ali trenutno me ni ne zanima. Pozdrav.
Jeste da nisam skoro bio, ali najbolja klopa, riblji specijaliteti za mene su uvek bili u Katarci (Katarka), to vam je pored hotela Tamiš :lol:

Mada i pored ribljih, ima i ostalih specijaliteta, na zavidnom nivou :lol:

Muzika na uvce, sentiš, da se raspametiš od uživanja, ako neko dolazi sa dragom. :lol:

Poslednja izmena:
Pozdrav svima, zeleo bi da vas pitam za savet.
Planiram da kupim stan u Beogradu, dakle odlucio sam se za Beograd jer je najveci grad i Srbiji i jedino se u njemu vidim u celoj Srbiji, e sad moje pitanje je imam na raspolaganju nekih 20 000, i ne mogu bas da biram pa mi treba pomoc ljudi koje je naselje povoljno gde bi mogao da kupim stan da nije selo vec da je urbano.
Ja sam gledao Pancevo 15km od centra BG, kvadrat je oko 500-600 eura kvadrat za 20 minuta sam prevozom u BG, to mi je jedna od opcija, drugo sto sam gledao to je Zemun Polje, Krnjaca, Kotez i to jer i tamo nije skup kvadrat, ali posto ne bi da zivim u mestu gde se komsije trpaju u tudji zivot, odnosno ulice sa kucama i to da vise podseca na selo, zato mi se Pancevo cini kao najbolje... Sta vi mislite? Zeleo bi da cujem vasa misljenja. Unapred hvala, pozdrav

Za 20.000 teško da ćeš naći i neku garsonjeru ali ti najbolje znaš u kakvom komforu želiš da živiš.
Iz Pančeva ljudi pre stignu do npr. Terazija nego ko živi na recimo Ceraku,Banovom Brdu,Braće Jerković...prevoz za Bg je i više nego odličan tako da bukvalno živiš u predgrađu a odvojen si od one beogradske gungule.
Pančevo je miran grad i kada bih birao između ova dva grada uvek bih odabrao Pančevo.

Back