Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Znam 98%, dobro pamtim face..zvoncica86:ne znam da li ti mene znaš,ja tebe ne znam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam 98%, dobro pamtim face..zvoncica86:ne znam da li ti mene znaš,ja tebe ne znam...
Bio sam II-7, sad sam, ehm, III-7...prava_boli_glava:hm... koji si ti bio razred? ide moja sesha sad u prvu s vama u smenu...ti si treca?eee opustenzija...enjoy!!!
Shinoda:Bio sam II-7, sad sam, ehm, III-7...![]()
Daj molim te, nisam ja te srece...prava_boli_glava:da bila sam i ja juche... strasno, jos su i neke patke plutale i bilo je bas sablasno... i bio je mrak...brrrrr...ne znam al nema valjda sansi da josh nadodje, btw cula sam da ce sutra i prekosutra biti zestoko, jer se oceqje skok vodostaja...al we will see.Gimnazija je prva na udraru...hehehe
Pazi ovo moj brat IV-7, sestra od tetke IV-7 i ja cu biti IV-7,a razmak izmedju nas troje je tacno 4 godine,,brat '80, sestra '84 i ja '88prava_boli_glava:ej ja malo pomerila pamecu,zavrsila pa znas kako...ja sam BILA IV3 i tako... al ne znamo se...btw moja sesha je sad I3...xexe. tradizija se nastavlja!
Shinoda:Pazi ovo moj brat IV-7, sestra od tetke IV-7 i ja cu biti IV-7,a razmak izmedju nas troje je tacno 4 godine,,brat '80, sestra '84 i ja '88
Vi ste bili u ucionici br 17, preko puta uzine?
Nema nikogprava_boli_glava:e stwarno skeri... pa nadam se da ima ko da nastavi tradiciju posle tebe!jeste mi smo bili u toj inkriminisanoj uchionici, ali smo se powukli gore u cetvrtoj...zamenili smo se s dvojkom :???: aj idem ja sad
![]()
Budi malo odredjenija...? Sta ti bilo?prava_boli_glava:tjeee...bash bzvz...btw danas me je nasha opshtina razocarala...i propali su mi planovi za buducnost...veoma sam tuzna...a kisha...ubi misha...blaah
Sto su te zakinuli za kintu? :?prava_boli_glava:obrazlozenje?
Bljakkk...zasto?dekkki:drago mi je sto je danas padala kisa.....
Shinoda:Sto su te zakinuli za kintu? :?
Shinoda:Pazi ovo moj brat IV-7, sestra od tetke IV-7 i ja cu biti IV-7,a razmak izmedju nas troje je tacno 4 godine,,brat '80, sestra '84 i ja '88 :lol