Padobranci sveta ujedinite se !

Kako da ne. Dobro ste culi. Lisiciji jarak, subota i nedelja (odnosno danas i sutra), visina 1000 do 3000 metara, Cesna 182 sa 4 padobranca, pa izvolite dodjite da se druzimo i naravno da skacemo.
Nemojte propustiti, jer ovo su mozda poslednji trzaji povoljnih vremenskih prilika ove godine.
Na jarku ce biti cak 2 padobranske skole, domaca, Srebrni zmaj iz BG-a i padobranska skola iz Paracina, tako da mozete da birate :) .

Pozdrav, i vedro nam vreme za vikend zelim
Skydive-Nixi

Sto se tice Jabucilovog fijaska, ne verujem da cete ovde naci njega da vam to objasni, a ne bih ni ja o tome ovde da govorim, osim da pomenem da sam i ja bio jedan od mnogih ljudi, padobranaca ispaljenih tog dana, a bilo je i ljudi koji su iz Crne Gore i BiH zapucali da bi ucestvovali na tom Vidovdanskom kupu i naravno sve je to propalo. Cijom krivicom, pojma nemam :) , ali raspitajte se malo po padobranskim krugovima, svi ce vam reci.

Pozdrav, Skydive-Nixi

nemoj kumo aco molim te =)

pozdrav ljudi! ja sam chlan nebeskog dijamanta, imam jedan skok, ne mogu da dochekam drugi, jebu me vremenski uslovi, a za ovaj vikend je vreme bilo predivno, al' sam dobio informaciju iz kluba da avion ne radi? ima li nekih informacija na tu temu?

e da

napravio sam kratak dzingl svog prvog skoka, na lisichijem jarku 15. oktobra, check it out =>

spu:
nemoj kumo aco molim te =)

pozdrav ljudi! ja sam chlan nebeskog dijamanta, imam jedan skok, ne mogu da dochekam drugi, jebu me vremenski uslovi, a za ovaj vikend je vreme bilo predivno, al' sam dobio informaciju iz kluba da avion ne radi? ima li nekih informacija na tu temu?

e da

napravio sam kratak dzingl svog prvog skoka, na lisichijem jarku 15. oktobra, check it out =>
Pre bih rekao da Jabucilo ne radi...
Obrati se Mravu (Feniks) ili sto je jos bolje dodji do Paracina kod Ljube Naumovica... Oni su radili ovaj vikend na Lisicjem Jarku...
Ako trebas kontakt mogu ti poslati na PP
pozz

spu:
hm ... ne verujem da je ikom u interesu da se ne skache, videcu u klubu sta s' desava, enivejz, posalji mi kontakt ako ti nije problem!

Nisi skakao verovatno zato sto Jabucilo nije uspeo da skupi dovoljno ljudi za jedan avion :D .
Ja sam lično bio na Jarku i u subotu i u nedelju, a od Jabucila ni traga. Tu su bili samo Zmajevi i Paraćinci. Skakalo se od jutra do mraka. :). Da je Jabucilo hteo, on bi te doveo, a mi bi te ubacili u neki nas avion.
Trebao si da dodjes. Ja sam pustio obavestenje ranije, na ovom forumu.

PS. Sledeci put se malo bolje raspitaj. B t w. super ti je skokić.

Pozdrav, Skydive-Nixi

Skydive-Nixi:
Aćime pricaj nam malo kako je bilo u Vrsaru! :D

Pozdrav, Skydive-Nixi
xe xe... bice pricica skorije... trenutno mi sajt ne radi zbog nekih radova na serveru...

al' ukratko... moreeeeeeee, zezanje, 4000 turbolet, nova poznanstva...
a bilo je i bejza i to se u jednom trenutku skupilo desetak bejzera iz raznih krajeva...

i da... dogovor je ponovo za novu godinu... domacini organizuju parti, prvi tri leta 01.01. idu na 5000, a 31. u 00.00 skacemo bejz sa Limske Drage ;-)

spu:
ok nixi, imam sastanak sa klubom u cetvrtak, pa cu videti sa njima (i Jabucilom izmedju ostalog) sta ce biti za vikend u planovima Nebeskog dijamanta, a interesuje me kad se zavrsava sezona, i kad pocinje sledece godine?
mislim da sada postoji dovoljno interesovanja da se sezona ne zavrsava... Dakle sto se tice DZ Paracin, radice se cele zime kad god vremenski uslovi budu dozvoljavali. Letece Utva 66, naravno sa vratima, do 3000m.

dobre vesti, do 15. Januara lepo vreme, samo da vas obavestim, tako da ce biti skakanja do tad sigurno

a ja sam bio neobaveshten jer su nashem avionu trebale svecice, koje se stigle u petak iz amerike, a meni niko nije javio, tj. niko se nije ni nadao da ce se skakati za vikend. u subotu ne dolazim tako da se vidimo u nedelju! vedro nebo sutra!

Chubbchubb:
xe xe... bice pricica skorije... trenutno mi sajt ne radi zbog nekih radova na serveru...

al' ukratko... moreeeeeeee, zezanje, 4000 turbolet, nova poznanstva...
a bilo je i bejza i to se u jednom trenutku skupilo desetak bejzera iz raznih krajeva...

i da... dogovor je ponovo za novu godinu... domacini organizuju parti, prvi tri leta 01.01. idu na 5000, a 31. u 00.00 skacemo bejz sa Limske Drage ;-)
Uuuuuuuuu pa vi ste se bas extra proveli :D .
Moracu i ja malo da se aktiviram po tom pitanju, pa da krenem za novu godinu put Vrsara.
Kako vidim, samo treba poneti kintu i dobro raspolozenje. :)

Pozdrav, Skydive-Nixi

spu:
dobre vesti, do 15. Januara lepo vreme, samo da vas obavestim, tako da ce biti skakanja do tad sigurno

a ja sam bio neobaveshten jer su nashem avionu trebale svecice, koje se stigle u petak iz amerike, a meni niko nije javio, tj. niko se nije ni nadao da ce se skakati za vikend. u subotu ne dolazim tako da se vidimo u nedelju! vedro nebo sutra!
Iz pouzdanih izvora sam saznao da se i za ovaj vikend, tacnije u subotu, planira skakanje i to:
Iz aviona AN2 1000 do 3000m, organizatori AK Kikinda, PK Feniks i KVK Soko.

A naravno, tu ce verovatno biti i nezamenjivi Paracinci i Zmajevi. Vazduhoplov Cesna 182, nosi 4 padobranca, visine od 1000 do 3000, pa izvolite dodjite da se druzimo ;)

Pozdrav, Skydive-Nixi

mislim da spada u Padinsku skelu, naime, predjesh nekako panchevachki most (bilo kojim autobusom, 95, 96,43 i slicni) i na zrenjaninskom putu na prvoj autobuskoj stanici sachekash 101 (jedini autobus koji ide do Lisicijeg Jarka), sa njim se vozis jedno 20 minuta i on taj put ide pravolinijiski, cim pocne da skrece u desno, autobus ce preci preko zeleznickih shina, i prva stanica posle skretanja i sina je stanica na kojoj treba da sidjes, videces i veliku fabriku PKB-a. Kad sidjes, nastavis pravo u smeru u kom nastavi autobus u kom si dosao i na drugom skretanju desno skrenesh, nastavish pravo nekih 150-200 metara, kad dodjes do kraja ulice sa leve strane je kapija za ulazak na aerodrom i tu bi vec trebalo da vidis aerodromske objekte kao sto su avioni, kobasica koja se vijori, par hanagar (jedan beli okrugli) i tu si!

vedro nebo narode.SPU hvala na informacijama,ako kad uhvatim dovoljno vremena(jer zivim u austriji,a prijeklom sam iz bosne)onda cu obavezno da kontaktiram nekog i informisem se gdje i kako pa cu da dodjem.kao prvo obavim pripreme prije kretanja na cilj.puno hvala i vedro nebo

Back