jel se skače za vikend na lisičijem jarku?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozz i za tebe...pados001:pozdravi iz austrije i ovdje je sezona zavrsena.ponegdje se skace citavu zimu alikod nas je kraj za ovu godinu.vedro nebo
Pre bih rekao da Jabucilo ne radi...spu:nemoj kumo aco molim te =)
pozdrav ljudi! ja sam chlan nebeskog dijamanta, imam jedan skok, ne mogu da dochekam drugi, jebu me vremenski uslovi, a za ovaj vikend je vreme bilo predivno, al' sam dobio informaciju iz kluba da avion ne radi? ima li nekih informacija na tu temu?
e da
napravio sam kratak dzingl svog prvog skoka, na lisichijem jarku 15. oktobra, check it out =>
Prosli vikend se skakalo na Lisicjem Jarku... toliko o tome... kontakt ide na PPspu:hm ... ne verujem da je ikom u interesu da se ne skache, videcu u klubu sta s' desava, enivejz, posalji mi kontakt ako ti nije problem!
spu:hm ... ne verujem da je ikom u interesu da se ne skache, videcu u klubu sta s' desava, enivejz, posalji mi kontakt ako ti nije problem!
xe xe... bice pricica skorije... trenutno mi sajt ne radi zbog nekih radova na serveru...Skydive-Nixi:Aćime pricaj nam malo kako je bilo u Vrsaru!![]()
Pozdrav, Skydive-Nixi
mislim da sada postoji dovoljno interesovanja da se sezona ne zavrsava... Dakle sto se tice DZ Paracin, radice se cele zime kad god vremenski uslovi budu dozvoljavali. Letece Utva 66, naravno sa vratima, do 3000m.spu:ok nixi, imam sastanak sa klubom u cetvrtak, pa cu videti sa njima (i Jabucilom izmedju ostalog) sta ce biti za vikend u planovima Nebeskog dijamanta, a interesuje me kad se zavrsava sezona, i kad pocinje sledece godine?
Uuuuuuuuu pa vi ste se bas extra proveliChubbchubb:xe xe... bice pricica skorije... trenutno mi sajt ne radi zbog nekih radova na serveru...
al' ukratko... moreeeeeeee, zezanje, 4000 turbolet, nova poznanstva...
a bilo je i bejza i to se u jednom trenutku skupilo desetak bejzera iz raznih krajeva...
i da... dogovor je ponovo za novu godinu... domacini organizuju parti, prvi tri leta 01.01. idu na 5000, a 31. u 00.00 skacemo bejz sa Limske Drage ;-)
Iz pouzdanih izvora sam saznao da se i za ovaj vikend, tacnije u subotu, planira skakanje i to:spu:dobre vesti, do 15. Januara lepo vreme, samo da vas obavestim, tako da ce biti skakanja do tad sigurno
a ja sam bio neobaveshten jer su nashem avionu trebale svecice, koje se stigle u petak iz amerike, a meni niko nije javio, tj. niko se nije ni nadao da ce se skakati za vikend. u subotu ne dolazim tako da se vidimo u nedelju! vedro nebo sutra!