istina je da je paracin stvarno jedina livada na kojoj mozete da skacete KAD TO VI HOCETE!!!
ja sam iz novog sada i do dolaska "nekih novih klinaca" koji su zaistinu podigli nivo skakanja na nasoj livadi, mogli ste da bacate pasulj a i on vam bas uvek ne bi mogao reci da li ce biti skakanja ovog vikenda ili ne.......................... ogranicavajuci nam je faktor, sto mi imamo An-2 i da bi on polete treba na livadi da bude spremno bar 20-tak padobranaca sa opremom kako bi mogli spojiti dva naleta radi ekonomicnosti .............
sto se tice ostalih livada u vojvodini vidim da se darko javlja sada iz kikinde i da tamo imaju cesnu 185 sa 5 mesta i da pokusava da napravi neki pomak na toj livadi, zrenjanin je nekad , cinimi se, bio aktivniji a sad tu i tamo se oglase..............subotica vec odavno muk..........a to je jedna od lepsih livada u vojvodini
i sta nam ostaje....lisicji jarak?????????????
ja za 25 god bavljenja padobranstvom nikad nisam skocio na jarku bilo sta za pamcenje, da ne pominjem jabucilov fijasko od proslog leta??????????? ispravite me ako gresim............
i sta nam je ostalo....paracin, sa najjacom instruktorskom bazom, sa utvom koja nosi 4 padobranca .i koja moze da poleti uvek kada se 4 padobranca skupe na livadi ...ili jedan koji ce da plati za ceo avion

imaju odlicnu opremu i ganc nov tandem koji je jedini trenutno u funkciji u celoj srbiji...........
nama na ceneju, zahvaljujuci milanu, stize ekipa engleskih padobranaca sa 3 tandema u vreme egzita, kao i sasa jojic koji sa svojim tandemom stize u maju sa novog zelanda. sasa je inace pri samom kraju izrade vind tunela, koji ce do maja sigurno da proradi.......... na nasu livadu uvek ce po pozivu doci i ljuba i cica sa svojom ekipom i tandem padobranom, kada za to postoje ekonomski razlozi. zbog jednog zainteresovanog ne polece nigde ni jedan avion pa zato organizujte se ili samo se okupite a ja ili milan ili ljuba cemo vam pruziti sve ostalo...........