Padobranci sveta ujedinite se !

:arrow:
Da se podsetimo ... http://www.skydiveradio.com/

Šta je Skydive Radio?

Mi smo prvi podcast (ili internet radio emisija) striktno posvećena fascinantnom padobranskom sportu (skydiving). Naše nedeljne, 40-minutne (otprilike) diskusije pokrivaju širok opseg tema. Diskutujemo o novostima, događajima, dropzonama, načinima rada, skokovima za pamćenje, istoriji, i bilo kojoj drugoj aktuelnoj temi koja je vezana za skydiving. Predstavljamo nove proizvode i pričamo sa poznatim padobrancima iz svih disciplina ovog sporta.

Možete nam poslati e-mail ili nas zvati bilo kad. Ohrabrujemo učestvovanje! Da li imate 1 ili 10,000 skokova, želimo da čujemo vaše mišljenje. Ovde smo da zabavimo i edukujemo.

Ovo je besplatan podcast. Možete skinuti emisije posebno ili se učlaniti na naš podcast. Registracijom postižete da vam se računar automatski update-uje kada se nova emisija postavi na server. Besplatni podcatching programi, kao što su iPodder ili iTunes, će odrađivati osvežavanje sadržaja za vas. Emisije su u .mp3 formatu.

Napomena: emisije su na engleskom jeziku!
:arrow:

Ja se izvinjavam svima sto kasnim sa vestima ovog puta :D

Za sutra su najavili jacu kosavu, tako da ne verujem da ce biti skakanja na jarku.

Paracinci su odustali od dolaska u Beograd ovog vikenda. Zmajevi ce najverovatnije biti tamo i ako im se posreci (stisa se vetar), mozda i skoce neki skok.

Ako je neko BAS zainteresovan i resio je da ide, neka me kontaktira na private mail, a ja cu mu poslati kontakt.

Pozdrav, Skydive-Nixi

pozdravljam narode.nixi redovno informise i to je super(cestitke),a sto se ovog radia tice znam za to odavno,moj problem je neznanje engleskog jezika pa mi ni slusanje emisija o padobranstvu (na engleskom)nisu zanimljive (na zalost)mozda bi bilo u redu da se jezici mijenjaju ili da naprave emisije u vise jezika .tada bi se prosirio krug slusalaca.toliko od mene.pozdravljam sviju.pados001

ciao svima...
ja sam samo probala paraglajding, ali me oduvek privlacilo i padobranstvo... :)
zanima me, da li ste skakali samo u srbiji ili jos negde? kako funkcionisu pripreme za prvi skok? i ako neko zna neki dobar klub u hrvatskoj, konkretno u splitu?
hvala..
uh, to je puno pitanja :)
pozdrav!

lyriza:
ciao svima...
ja sam samo probala paraglajding, ali me oduvek privlacilo i padobranstvo... :)
zanima me, da li ste skakali samo u srbiji ili jos negde? kako funkcionisu pripreme za prvi skok? i ako neko zna neki dobar klub u hrvatskoj, konkretno u splitu?
hvala..
uh, to je puno pitanja :)
pozdrav!
pozz @lyriza...
Evo ja sam skakao u novembru u Vrsaru i bilo je super zezanje a imamo u planu i za novu godinu... daj mi par dana i nabavicu ti kontakt nekoga iz Splita

Back