gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Ups, zaboravio sam nase proletere sa Ljubinog groba 1943. Oni su izginuli da bi se Vrhovni komandant izvukao iz obruca na Sutjesci. To bi nam trebalo, vise od Rusa. Takvi uvek trebaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svako ko je zavrsio makar jedan razred gimnazije zna da se ovo goreopisano zove okupacija.Kada drzava Srbija ne moze ili ne sme da intervenise vojno da bi povratila svoju teritoriju, ne zato jer su separatisti dovoljno jaki da pruze silovit otpor, vec zato jer postoje vojne jedinice trecih zemalja koje su spremne da se suprotstave legitimnoj i legalnoj upotrebi sile od strane zemlje cija je teritorija oteta, e, to je onda de facto i de jure izvojevana pobeda tih separatista.
Svako ko je zavrsio makar jedan razred gimnazije zna da se ovo goreopisano zove okupacija.
A okupacije su, Djuro, sta?! Pri...pri...priv...privre....privremeneee ! 8-)
svašta i ti pitaš.I sta mislis koliko ce trajati okupacija?
Od 17. februara, zar nisi ukljucivao TV? Ili u Moskvi nisu to ni objavili u medijima?
Kada drzava Srbija ne moze ili ne sme da intervenise vojno da bi povratila svoju teritoriju, ne zato jer su separatisti dovoljno jaki da pruze silovit otpor, vec zato jer postoje vojne jedinice trecih zemalja koje su spremne da se suprotstave legitimnoj i legalnoj upotrebi sile od strane zemlje cija je teritorija oteta, e, to je onda de facto i de jure izvojevana pobeda tih separatista.
de fakto. linija argumenata je zadovoljavajuca, ali ne bas toliko - de fakto, ne de jure. de jure uopste kao kategorija naravno prestaje da postoji, mozda ti se zato cini da je i de jure... ali nije. vazecih medjunarodnih zakona sada mozda de fakto i nema, ali to znaci da nema ni mogucnosti za uzakonjavanje nezavisnog kosova. nije zakonito priznato, nije zakonito nepriznato. dakle, samo de fakto... a fakti su stvar izrazito relativna, vise relativna cak i nego danasnji zakoni.
Jedino da se prijateljska Rusija ne umesa pa da ih sve rastera, ali sumnjam, njeno je prijateljstvo vise kao platonska ljubav a pomoc deklarativna.
ne razumem. zasto bi rusija trebalo da izaziva globalni rat? objasni mi jos jednom, nikako da uhvatim tu nit... sve ide vise nego dobro i bez rata. ne razumem zasto zelis da izgubis kosovo i elementarnu mogucnost pobede nad svojim neprijateljima. za sada sve rade sami, rade kako treba, i jos im se zuri. zbog cega ih zaustavljati? zbog tvoje bujne maste? ukljuci kvejk, opusti se i uzivaj, sredice se sve.
Pitas da li su dobili stolicu u UN? Pa, u ovoj fazi jos nisu, ali kada se prikljuce drzavi Albaniji, nece im ni trebati zahtev za prijem, buduci je ta drzava vec u UN.Ali, to tek u toj fazi...pa, seti se, ko je pre 30-40 godina verovao da cemo doci i do ove faze, a gle sad?
albaniji? naravno. to bi bilo najbolje sto bi moglo svima nama zajedno da se desi. mislim da atlantsti nisu bas toliko retardirani, a ako im hipoteticki i dune da to urade - mozes odmah da pises pismo putinu i da mu se zahvaljujes do groba. ne razumem kako ne razumes elementarne politicke strategije, pa ne desava se ovo ni prvi put ni prvi dan, ukljuci mozak molim te.
Pozdravi puno Putina, mnogo nas je pomogao i odbranio, hvala mu, samo nemoj da nas brani vise bas tako zestoko, mozemo da posramimo zapad na nekoj drugoj neuralgicnoj tacki u Srbiji a tad ce bas da nam pozli od tolike pomoci.
sva sreca pa se srbi vise ne pitaju da li im treba ruska pomoc ili ne treba. loptu ste prebacili, dobar je bio pas, a sad, kazem ti, ukljuci kvejk ako ti je do pucanja, opusti se i prati vesti.
Оригинал поставио ЈАБУЦХИЛО:
ne razumem. zasto bi rusija trebalo da izaziva globalni rat? objasni mi jos jednom, nikako da uhvatim tu nit... sve ide vise nego dobro i bez rata. ne razumem zasto zelis da izgubis kosovo i elementarnu mogucnost pobede nad svojim neprijateljima. za sada sve rade sami, rade kako treba, i jos im se zuri. zbog cega ih zaustavljati? zbog tvoje bujne maste? ukljuci kvejk, opusti se i uzivaj, sredice se sve.
Тачно. Сам Путин је више пута објашњавао да Русији није ни на крај памети да се хвата у њихово КОЛО РАТОВАЊА - Русија је решена да их сјеб* другим начином, памећу...
Svedoci smo proglasenja nezavisnog Kosova.PatriJote,pitanje za vas: "Gde su 'braca" Rusi o kojima ste toliko pricali i u koje ste se kleli...

Некоторые продолжают это делать и по сей день. Под флагом НАТО.
ответите на эти вопросы, вы сразу же поймете где ваши braca Rusi 
Opet nisi odgovorio na pitanje. Nikada se niste pokajali za to sto ste pravili.
čovjek je pjevao neke u najmanju ruku neprikladne pjesme i to je glupoThompson je jedan od najpopularnijih pevaca. Dobro se zna sta peva

dakle očekujem da prestanete zatvarat oči pred sr@njima što ste ih počinili i izručite hagu sve optužene za ratne zločine.Dakle kako ocekujes pokajanje sa srpske strane, ako tvoja strana to nije uradila?
ne poistovjećujem srbe sa nacistima već sa nijemcima (preciznije: situaciju ta dva naroda), a ako ti smatraš da su svi nijemci nacisti onda tebe definitivno poistovjećujem s njimaI zasto moj narod poistovecujes sa nacistima? Da bi skinuop ljagu sa svog naroda ili je u pitanju nesto trece?

Nikada se nismo pokajali
pa već preko 60 godina se kajemo, osudjujemo, naši predsjednici (svi odreda) idu polagati vjence na jasenovac i druga stratišta u školama se uči o zlu nacizma i fašizma....
čovjek je pjevao neke u najmanju ruku neprikladne pjesme i to je glupo
pjevao ih je za vrijeme rata kada su neki drugi pjevali npr slobodane šalji nam salate biće mesa klat ćemo hrvate!!
ali on se promjenio, sam se ogradio od ustaštva, prestao pjevati takve pjesme već prije par godina.
ovo znam jer sam bio na jednom njegovom koncertu i tada nije pjevao nikakvu gradišku i sl a to je bilo ako se ne varam oko 2000 godine.
inače po hrvatskoj kruzi vic: što je to: 100 glava 4 zuba?....---prvi red na thompsonovom koncertu.
dakle očekujem da prestanete zatvarat oči pred sr@njima što ste ih počinili i izručite hagu sve optužene za ratne zločine.
mi smo svoje predali a neke i sami sudimo.
toliko o priznavanju zločina.
dakle lopta je na vašoj strani
ne poistovjećujem srbe sa nacistima već sa nijemcima (preciznije: situaciju ta dva naroda), a ako ti smatraš da su svi nijemci nacisti onda tebe definitivno poistovjećujem s njima![]()
Kada ste se pokajali? Na youtube ima snimak kako sam Mesic kaze kako Hrvati nemaju razloga nekome da se izvinjavaju....
Video sam da je rekao da kao nije nacista, ali to mi deluje tragikomicno. Kao da ja kazem da imam 100 milijardiu dolara. Ali on u HR i dalje puni stadione za razliku od recimo Baje malog Knindze koji ne bi napunio ni trafiku sa publikom. Inace njih dvojica su isti. Iskoristili su rat, pisali takve pesme na koje su se ljudi lozili, da bi uzeli pare. Dva cobana, jedan iz Krajine, drugi iz Zagorja. I sto jos vise zabrinjava sto njegovu publiku cine klinci koji trebaju da predstavljaju buducnost jedne zemlje.
Ja ne zatvaram oci. Znam da smo i mi pravili gluposti i to velike, neoprostive. Svaka strana je to radila. Niste sve. Sta je sa Glavasem, Mercepom? Dakle ni mi ni vi nismo dali sve sljamove. Nama su ostali trojica....
Nemoguce da smo pravili iste zlocine kao Nemci cetrdesetih. Nemci su se totalno od toga ogradili, ali opet... Recimo Francuzi sumnjam da su im oprostili....
mile, zaista nije u redu da spamamo temu.
odgovorit ću ti na nekoj prikladnijoj, koje kao što već prije rekoh će biti :wink:
samo kratko polupao si lončiće.
glavašu se sudi