Pa dobro bre, gde su ti Rusi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svedoci smo proglasenja nezavisnog Kosova.PatriJote,pitanje za vas: "Gde su 'braca" Rusi o kojima ste toliko pricali i u koje ste se kleli...

a sta treba rusi da urade ...pa sakupili li su Savet Bezbednosti i Putin je kritikovao proglasenje nove drzave...sta trebaju da pocnu rat za EU i USA zbog lose i nacionalisticku orijentiranu srpsku politiku....mislim da je i ovo premnogo zbog lose politike...dokle samo ne znam ovako ce da se vodi drzava

Nikola, čim vidiš KO je postavljač teme i ko mu/joj se pridružuje, uzaludno je da trošiš vreme i nerve u bilo kakvoj diskusiji sa tim MORALNIM NAKAZAMA, koji pokušavaju iz svojih brloga da opstruiraju svaku normalnu ideju i koji danas likuju nad svim što nam se događa.

Ne odgovaraj na to...nek' se sami sa sobom guše jer niko normalan ne prolazi pored njih a da ne zapuši nos.:)

Pa nazalost moralna nakaza si ti draga moja...A ja ne vidim normalnu ideju, vec iluziju koju vi patriJote gajite....

Koliko god nisam voleo SM, sve više uviđam da je u jednom bio u pravu - da ovde ima mnogo stranih plaćenika, domaćih izdajnika. Ali nije bitno, svi će mo mi proći kroz sito i rešeto....kad tad.

Оно што ја највише замерам СМ је то што није изградио здрав национализам код срба...

za ovakve kvalifikacije zaslužuješ ban.

ipak, interesantno je da posebno gadjenje osećaš prema članicama foruma, što me dovodi do logičnog zaključka da si neopisivo ljubomorna na sve što je žensko:D
ako bih dalje razradjivao došao bih do zaključka i kakva si riba u odnosu na one koje napadaš, ali to, verovatno, ne bi želela da pročitaš:mrgreen:

jesi još uvek ljubomorna i na drugarice tvog dečka?:lol:[/QUOT

Ljubomora je bolest..."A bolest ne krasi" kako bi nasem narodu rekli...

Немој да вређаш... после се људи чуде када о нама нешто ружно говоре... ми јесмо и овакви и онакви... али је јако ружно рећи за било који народ да је беда...

.....vidi to je i njima u interesu tako da to verovatno stize ,ma rusi uchinishe mnogo vishe od ovih nashih shalabajzera ,ovi nashi politichari nisu bazdareni oni ni levo ne znaju gde je ..........:lol::lol::lol:.nazalost ...

Pošteno da ti kažem, kad ih sve zajedno posmatraš, (ako uspeš - onako, neutralno) izgledaju kao pijanci kad se po mraku vraćaju kući. Tup - levo, Tup - desno.. Tup - tup... Zavrtelo mi se u glavi više.

Samo se malo sale ljudi posto ovde toliko njih svrsava na Putina, malog diktatora.

........verovatno si u pravu da je pomalo diktator ,ali on onu posrnulu rusiju dignuo na noge ,mislim da mmf nisu vishe duzni ni dolar ,imaju stalni suficit u budzetu ,za nekog nije "demokratija" ,bolje da se stalno 10-15 % stanovnishtva buni nego da vecina loshe zivi bez perspektive za boljitak ,mi sloveni smo rodjeni za chvrstu ruku i bolje nam ni netreba .............kao i arapi ,tipichan primer irak ,sadam jeste bio diktator ali za vreme njegove vladavine znao se itekako red ,inache mi cale radio tamo 80 -tih ,suze mu ishle kad su ovi bombardovali bagdad ,kaze da je bio prelep grad .........

Када су Багдад бомбардовали 1998. године мени је било апсолутно јасно да ће и Србију бомбардовати врло брзо... и би тако...

Иначе, данас ирачани говоре да се боље живело под режимом Садама Хусеина него под режимом Џорџа Буша...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back