Moreplovka.pa sta?
Primećen član
- Poruka
- 753
Ali, lako moguće da će uskoro ruski da postane najpopularniji jezik na Balkanu!?![]()
Aha...onda ga mozda i naucim.Sto se mora nije tesko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali, lako moguće da će uskoro ruski da postane najpopularniji jezik na Balkanu!?![]()
Obično je potreban samo POVOD!
a pogledajte samo malo istoriju 1,www poceo zbog Srbije
2 www nije poceo zbog nas al izginuli ko muve u njemu
3 www ??????????????????????????????
Pa i WW2 je bio na Balkanu, kakav je bio, isto zahvaljujući onim demonstracijama 27. marta! Sve druge zemlje su manje više brzo odložile oružje i barem izbegle razaranja i žrtve u početku!
Rusi su tamo gde su i bili, brana za ulazak Kosova u UN, uzgred, da ja pitam vas jevropejce, gde vam je EU? Čuo sam da ćemo ući u nju za koji mesec.Svedoci smo proglasenja nezavisnog Kosova.PatriJote,pitanje za vas: "Gde su 'braca" Rusi o kojima ste toliko pricali i u koje ste se kleli...

Rusi su tamo gde su i bili, brana za ulazak Kosova u UN, uzgred, da ja pitam vas jevropejce, gde vam je EU? Čuo sam da ćemo ući u nju za koji mesec.![]()
Svedoci smo proglasenja nezavisnog Kosova.PatriJote,pitanje za vas: "Gde su 'braca" Rusi o kojima ste toliko pricali i u koje ste se kleli...

Kako te bre nije sramota da ostavis ovaj post koji si prepiso od reci do reci....
forum.deveta.co.yu/viewtopic.php?f=11&t=2607 - 68k
ajde sto si postovao bar da si naveo izvor....
A posle ovog poverovacu ti da zans engleski i ruski kad prevedes oba ova teksta koja si kopirao...

, ako mogu da jednostavno tekst ponovim i potpishem svojim imenom GORAN Slavic tj. gslavic. IONAKO je MOJ !!!
E dobro nisam umro od smeha
Moreplovchice. Post je MOJ. !!! Chak shta vishe, momak koji ga je post-ovao na forumu 9-te me je uljudno zamolio da ga kopira od mene (bila mu je potrebna validna argumentacija u raspravi) !!! Ako se malo potrudish videcesh da je on MENE naveo kao izvor. Sem toga malo se potrudi pa uporedi datume. Post sa site-a 9-te je datiran 5-6 dana POSLE onog sa krste.
Pored toga smatram da je nepotrebno da citiram samog sebe, tj. da kachim link na sopstvenu analizu i SEBE navodim kao izvor, ako mogu da jednostavno tekst ponovim i potpishem svojim imenom GORAN Slavic tj. gslavic. IONAKO je MOJ !!!
Da budem precizniji, post koji je stavljen na site 9-te (a nalazi se i na ovom forumu i na bureku) deo je moje strateshke analize pisane za malo ozbiljniji "forum" (ovde rech koristim u izvornoj formi-grupa ljudi) MNOGO ozbiljnijih ljudi. Naime strateshke analize mala moja su neshto shto ja radim profesionalno i za shta sam ITEKAKO dobro placen.
Pored toga, znash, ima nas koji umemo da napishemo vishe od 50 rechenica suvislog argumentovanog teksta umesto 50 jednorechenichnih konstukata kojima ti veoma "uspeshno" trolujesh od kad si se reinkarnirala na ovom forumu.
Znash nisu svi napaljeni klinci poput tebe na ovom forumu. Ima i nas, nazalost smo manjina, koji znamo i shta prichamo i koji smo mnogo iskusniji u medjunarodnim odnosima i ekonomskim pitanjima. Tako da "sedi disi, kaki si - nisi ni za disi"
Osim toga MNOGO smo i obaveshteniji i informisaniji (nadam se da ti je poznata razlika ?).
NPR. Da li znash kada je i zashto Patrijarh Pavle rekao gore pomenutu rechenicu ?
Za shta se ona od tada koristi u politichkom zivotu Srbije ? Sa "bozijim zapovestima" nema nikakve veze !!!
Shto se boldovanog dela tiche. Shta sam ja to postovao pa treba da prevodim ? Koliko znam nishta na ruskom !!! Na koja 2 teksta mislish ?
P.S. Koje to "bozije zapovesti" sam (jadan ja) "prekrshio" ?
Rusi su jedino brana našem ulasku u normalan svet, mada i to ne previše, jer je njihovim tajkunima stalo da firme u koje su uložili ovde posluju u sastavu EU.Rusi su tamo gde su i bili, brana za ulazak Kosova u UN, uzgred, da ja pitam vas jevropejce, gde vam je EU? Čuo sam da ćemo ući u nju za koji mesec.![]()
E dobro nisam umro od smeha
Moreplovchice. Post je MOJ. !!! Chak shta vishe, momak koji ga je post-ovao na forumu 9-te me je uljudno zamolio da ga kopira od mene (bila mu je potrebna validna argumentacija u raspravi) !!! Ako se malo potrudish videcesh da je on MENE naveo kao izvor. Sem toga malo se potrudi pa uporedi datume. Post sa site-a 9-te je datiran 5-6 dana POSLE onog sa krste.
Pored toga smatram da je nepotrebno da citiram samog sebe, tj. da kachim link na sopstvenu analizu i SEBE navodim kao izvor, ako mogu da jednostavno tekst ponovim i potpishem svojim imenom GORAN Slavic tj. gslavic. IONAKO je MOJ !!!
Da budem precizniji, post koji je stavljen na site 9-te (a nalazi se i na ovom forumu i na bureku) deo je moje strateshke analize pisane za malo ozbiljniji "forum" (ovde rech koristim u izvornoj formi-grupa ljudi) MNOGO ozbiljnijih ljudi. Naime strateshke analize mala moja su neshto shto ja radim profesionalno i za shta sam ITEKAKO dobro placen.
Pored toga, znash, ima nas koji umemo da napishemo vishe od 50 rechenica suvislog argumentovanog teksta umesto 50 jednorechenichnih konstukata kojima ti veoma "uspeshno" trolujesh od kad si se reinkarnirala na ovom forumu.
Znash nisu svi napaljeni klinci poput tebe na ovom forumu. Ima i nas, nazalost smo manjina, koji znamo i shta prichamo i koji smo mnogo iskusniji u medjunarodnim odnosima i ekonomskim pitanjima. Tako da "sedi disi, kaki si - nisi ni za disi"
Osim toga MNOGO smo i obaveshteniji i informisaniji (nadam se da ti je poznata razlika ?).
NPR. Da li znash kada je i zashto Patrijarh Pavle rekao gore pomenutu rechenicu ?
Za shta se ona od tada koristi u politichkom zivotu Srbije ? Sa "bozijim zapovestima" nema nikakve veze !!!
Shto se boldovanog dela tiche. Shta sam ja to postovao pa treba da prevodim ? Koliko znam nishta na ruskom !!! Na koja 2 teksta mislish ?
P.S. Koje to "bozije zapovesti" sam (jadan ja) "prekrshio" ?

Rusi su jedino brana našem ulasku u normalan svet, mada i to ne previše, jer je njihovim tajkunima stalo da firme u koje su uložili ovde posluju u sastavu EU.
niko nama nije "oteo" KiM,i dalje je tamo gde je i bilo, vekovima...znaci tebi je "ulazak u normalan svet" onda kad srbiji se otme kosovo, vojvodina, raska oblast i jug srbije. izvini ali ti si malo udaren lik kad mozes da pomislis tako nesto.
jao nama i jao srbiji sa vama takvima.

Бојан Костреш, председник скупштине АП Војводине, позвао је грађане Војводине да очувају мир, стабилност и међунационалну толеранцију, након одлуке о једностраном проглашењу назависности Косова. - Војводина и Војвођани морају наставити да раде оно што су и радили до сада, да се залажу за развијање европских вредности у Србији - изјавио је председник војвођанског Парламента, додајући да ће Војводина и даље бити мост између Србије и Европе.
"Koji je to ozbiljniji forum?Hocu i ja tamo!!!!!"
p.s.
citat:"niko nama nije "oteo" KiM,i dalje je tamo gde je i bilo, vekovima.."
pa jeste u pravu si ALI NAS TAMO VISE NEMA

Ima li nekih novih vesti o ruskoj pretnji silom? Šta se dešava po tom pitanju, ne vidim ništa u vestima.
Ima li nekih novih vesti o ruskoj pretnji silom? Šta se dešava po tom pitanju, ne vidim ništa u vestima.