Pa dobro bre, gde su ti Rusi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obično je potreban samo POVOD!

a pogledajte samo malo istoriju 1,www poceo zbog Srbije
2 www nije poceo zbog nas al izginuli ko muve u njemu
3 www ??????????????????????????????

Pa i WW2 je bio na Balkanu, kakav je bio, isto zahvaljujući onim demonstracijama 27. marta! Sve druge zemlje su manje više brzo odložile oružje i barem izbegle razaranja i žrtve u početku!

Kako te bre nije sramota da ostavis ovaj post koji si prepiso od reci do reci....
forum.deveta.co.yu/viewtopic.php?f=11&t=2607 - 68k

ajde sto si postovao bar da si naveo izvor....

A posle ovog poverovacu ti da zans engleski i ruski kad prevedes oba ova teksta koja si kopirao...

E dobro nisam umro od smeha :p:p:p:mrgreen:
Moreplovchice. Post je MOJ. !!! Chak shta vishe, momak koji ga je post-ovao na forumu 9-te me je uljudno zamolio da ga kopira od mene (bila mu je potrebna validna argumentacija u raspravi) !!! Ako se malo potrudish videcesh da je on MENE naveo kao izvor. Sem toga malo se potrudi pa uporedi datume. Post sa site-a 9-te je datiran 5-6 dana POSLE onog sa krste.
Pored toga smatram da je nepotrebno da citiram samog sebe, tj. da kachim link na sopstvenu analizu i SEBE navodim kao izvor :mrgreen:, ako mogu da jednostavno tekst ponovim i potpishem svojim imenom GORAN Slavic tj. gslavic. IONAKO je MOJ !!!
Da budem precizniji, post koji je stavljen na site 9-te (a nalazi se i na ovom forumu i na bureku) deo je moje strateshke analize pisane za malo ozbiljniji "forum" (ovde rech koristim u izvornoj formi-grupa ljudi) MNOGO ozbiljnijih ljudi. Naime strateshke analize mala moja su neshto shto ja radim profesionalno i za shta sam ITEKAKO dobro placen.
Pored toga, znash, ima nas koji umemo da napishemo vishe od 50 rechenica suvislog argumentovanog teksta umesto 50 jednorechenichnih konstukata kojima ti veoma "uspeshno" trolujesh od kad si se reinkarnirala na ovom forumu.
Znash nisu svi napaljeni klinci poput tebe na ovom forumu. Ima i nas, nazalost smo manjina, koji znamo i shta prichamo i koji smo mnogo iskusniji u medjunarodnim odnosima i ekonomskim pitanjima. Tako da "sedi disi, kaki si - nisi ni za disi" :mrgreen:
Osim toga MNOGO smo i obaveshteniji i informisaniji (nadam se da ti je poznata razlika ?).
NPR. Da li znash kada je i zashto Patrijarh Pavle rekao gore pomenutu rechenicu ?
Za shta se ona od tada koristi u politichkom zivotu Srbije ? Sa "bozijim zapovestima" nema nikakve veze !!!

Shto se boldovanog dela tiche. Shta sam ja to postovao pa treba da prevodim ? Koliko znam nishta na ruskom !!! Na koja 2 teksta mislish ?

P.S. Koje to "bozije zapovesti" sam (jadan ja) "prekrshio" ?

Moreplovchice. Post je MOJ. !!! Chak shta vishe, momak koji ga je post-ovao na forumu 9-te me je uljudno zamolio da ga kopira od mene (bila mu je potrebna validna argumentacija u raspravi) !!! Ako se malo potrudish videcesh da je on MENE naveo kao izvor. Sem toga malo se potrudi pa uporedi datume. Post sa site-a 9-te je datiran 5-6 dana POSLE onog sa krste.
Pored toga smatram da je nepotrebno da citiram samog sebe, tj. da kachim link na sopstvenu analizu i SEBE navodim kao izvor :mrgreen:, ako mogu da jednostavno tekst ponovim i potpishem svojim imenom GORAN Slavic tj. gslavic. IONAKO je MOJ !!!
Da budem precizniji, post koji je stavljen na site 9-te (a nalazi se i na ovom forumu i na bureku) deo je moje strateshke analize pisane za malo ozbiljniji "forum" (ovde rech koristim u izvornoj formi-grupa ljudi) MNOGO ozbiljnijih ljudi. Naime strateshke analize mala moja su neshto shto ja radim profesionalno i za shta sam ITEKAKO dobro placen.
Pored toga, znash, ima nas koji umemo da napishemo vishe od 50 rechenica suvislog argumentovanog teksta umesto 50 jednorechenichnih konstukata kojima ti veoma "uspeshno" trolujesh od kad si se reinkarnirala na ovom forumu.
Znash nisu svi napaljeni klinci poput tebe na ovom forumu. Ima i nas, nazalost smo manjina, koji znamo i shta prichamo i koji smo mnogo iskusniji u medjunarodnim odnosima i ekonomskim pitanjima. Tako da "sedi disi, kaki si - nisi ni za disi" :mrgreen:
Osim toga MNOGO smo i obaveshteniji i informisaniji (nadam se da ti je poznata razlika ?).
NPR. Da li znash kada je i zashto Patrijarh Pavle rekao gore pomenutu rechenicu ?
Za shta se ona od tada koristi u politichkom zivotu Srbije ? Sa "bozijim zapovestima" nema nikakve veze !!!

Shto se boldovanog dela tiche. Shta sam ja to postovao pa treba da prevodim ? Koliko znam nishta na ruskom !!! Na koja 2 teksta mislish ?

Prvo treba da znas da ja nisam napaljena klinka.Donosis pausalne zakljucke kao i u tvojim postovima.I kako ti znas da sam se ja reinkarnirala sa tvojih 70 postova?Sto se tice prevoda mislim na ta tvoja dva...Patrijah pavle je tu cuvenu recenicu rekao na studenskim protestima!

Zaboravio si da kazes u svojoj opsirnoj analizi jednu vaznu cinjenicu da je Nabuko projekat pod americkom kontrolom. Trebao bi da staryeski energent isporucuje Evropi preko Balkana.Najkraci put vodi preko Kosova.Jos jednu vaznu stvar koju si izostavio je i ta da se pored zemalja koji su vlasnici interesunu i Nemacka i Francuska.Trasa do Austrije vodi isključivo kroz zemlje nato-a. Ideja je da gas sa Kavkaza, Irana i Centralne Azije bude, preko istočnog Mediterana i Turske, a potom Balkana, sproveden do tržišta Zapadne Evrope .Postoje pet globalnih frontova-Kosovo,Korejsko poluostrevo,Indokina i srednji istok i podrucje istocne Afrike.
Kosovo je vazno iz dva razloga.jedan od njih je stvaranje velike vojne baze, a drugi je prolazak gasovoda i naftovoda koji bi bio pod kontrolom SAD i Nato-a.
Rusija ce ponovo iskoristiti Srbiju.Ergetska bezbednost i snabdevanje Evrope naftom i gasom iz Kaspijskog basena i Srednje Azije, su i direktni sudar interesa SAD i Rusije .Spekulise se i oko nove alijanse Rusije,Kine i Iran kojoj bi u perspektivi trebala da se prikljuci Indija.Kosovo je postalo nezavisno i nema smetnji da krak prodje kroz Makedoniju i Kosmet.,pa kroz bivse republike SFRJ, prema Austiriji i Zapadnoj Evropi. Na osnovu ovog moze se izneti zakljucak da Rusija pored interesa da brani medjunarodno pravo ima i drugih razloga da se suprotstavlja proglasenju nezavisnog Kosova a jedan od njih je borba da se ne izgradi konkuretski Nabuko.
Tvoji zakljucci da je kupovina NIS- beznacajni je budalastina....Ovde su u igri mnogo veci interesi koji si ti u tvojoj pametnoj strateskoj analizi izostavio.Propustio si esenciju.lA to koliki O Plavom potoku,Juznom, sovjetskom gasovodu moze procitati svako koristeci google...

Koji je to ozbiljniji forum?Hocu i ja tamo!!!!!:eek:

Rusi su jedino brana našem ulasku u normalan svet, mada i to ne previše, jer je njihovim tajkunima stalo da firme u koje su uložili ovde posluju u sastavu EU.

znaci tebi je "ulazak u normalan svet" onda kad srbiji se otme kosovo, vojvodina, raska oblast i jug srbije. izvini ali ti si malo udaren lik kad mozes da pomislis tako nesto.

jao nama i jao srbiji sa vama takvima.

Бојан Костреш, председник скупштине АП Војводине, позвао је грађане Војводине да очувају мир, стабилност и међунационалну толеранцију, након одлуке о једностраном проглашењу назависности Косова. - Војводина и Војвођани морају наставити да раде оно што су и радили до сада, да се залажу за развијање европских вредности у Србији - изјавио је председник војвођанског Парламента, додајући да ће Војводина и даље бити мост између Србије и Европе.

Бојан Костреш, председник скупштине АП Војводине, позвао је грађане Војводине да очувају мир, стабилност и међунационалну толеранцију, након одлуке о једностраном проглашењу назависности Косова. - Војводина и Војвођани морају наставити да раде оно што су и радили до сада, да се залажу за развијање европских вредности у Србији - изјавио је председник војвођанског Парламента, додајући да ће Војводина и даље бити мост између Србије и Европе.

Ma taj Kostres je koliko me secanje sluzi dodjos nije lala, zar ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back