Guitar_Thrill
Aktivan član
- Poruka
- 1.821
pokusaj da nadjes neke fensi novine gde nje nema ?ma gde bre to paris manipulise.
i da.. imam kablovsku i opet pitam
ma gde bre to paris manipulise.
a evo stigla je i kod nas na forum 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pokusaj da nadjes neke fensi novine gde nje nema ?ma gde bre to paris manipulise.
i da.. imam kablovsku i opet pitam
ma gde bre to paris manipulise.
a evo stigla je i kod nas na forum 
Nadji mi coveka koji odlicno manipulise nacijom a nije pametan???? Jedino sto je pojam pamet jako neodredjen,znaci ne mislim razuman,ne moze glup covek da manipulise masom,moze lud i poremecen,ali glup tesko....na to sam mislio...
Ne manipulise direktno...Ali mnostvu klinki sirom sveta idol postaje praznoglava glupaca..e brate ako paris manipulise masama i ako je poredjujete sa firerom...
Ne razumem....gde sam pogresio?Rekao sam da poremecen moze da manipulise,ako je pametan na taj nacin...da moze da manipulise masom.....ozbiljno sta sam pogresio?Ti rece da je bio pametan i poremecen?!
Ocigledno nemas veze sa psihologijom....:shock:
Ne razumem....gde sam pogresio?Rekao sam da poremecen moze da manipulise,ako je pametan na taj nacin...da moze da manipulise masom.....ozbiljno sta sam pogresio?

Nebitno,pokusala sam da objasnim...Pozz![]()
ok , ako te ne bude mrzelo , objasni mi, da se negde javo ne zeznem
mozda ja ne kontam pojam PAMETAN , ja to vidim kao da imas vise pameti , neko je sposoban za manipulaciju,neko razmislja logicno,da sa ne bi lupao,,,ima ono kao da je ljudski mozak tj. psiha ili sta vec podeljena na 15 oblasti , svako ima istu ukupnu kolicinu te inteligencije , ali razlicito rasporedjenu , te oblasti su , muzikalnost(sluh),logika,socijalna inteligencija(tu spada i manipulacija
),onda fizicka(motorika i sl.) itd , na to sam ja mislio ...P.S. mislio sam da si musko,a samo zbog pesme takav nick 
Ljudi,odoh ja.
Umoran sam ,a i sutra me ceka naporan dan.
Laku noc!
Bilo je mi je zadovoljstvo pljuvati sa vama.![]()

Ne manipulise direktno...Ali mnostvu klinki sirom sveta idol postaje praznoglava glupaca..
A ne vidim da iz te cinjenice mozemo naci ista pozitivno...Tako da...8-)
britney faza.. paris faza .. kako god....
to se sve prelezi.

britney faza.. paris faza .. kako god....
to se sve prelezi.
Ne krecemo se u istim krugovima...
uuu bice nam zao sto gay covek odlazi sa foruma![]()

Naravno.
Lose sam se izrazio.
Ne diraj mi Betovena![]()
Добро, скоро свако 
.......<3 She's HOT!!!! <3 ......
Paris mi je super drugarica. Od malih nogu se druzimo. Jedna drugu podrzavamo kada nam novinari nakrkaju svakave traceve na ledja. Sigurno ne znate da Paris zbog mene govori tecno srpski i najvise voli gibanicu, pihtije, tursiju, sarmu i poparu. Ona je jedna skromna i fina devojka iz komsiluka. Napred Paris! 8)
nemoj tako Sappy,zapamti zlatno ...pardon...roze pravilo
![]()

Сигурно, браво што си га провалио

uuu bice nam zao sto gay covek odlazi sa foruma![]()

Ne krecemo se u istim krugovima...
Имам утисак да сваки музички геније мора бити лудак.Добро, скоро свако
![]()
Ахахахахахахахахах![]()
![]()
Сигурно, браво што си га провалио
![]()
![]()
![]()

Don't hate me cause you ain't me!![]()
Hahahahahahah lool stvarno me nekad impresionirate - pa vas idiotizam nema granicu!jea
Don't hate me cause you ain't me!
Edit: 3000 post jeaaaaa
Hahahahahahah lool stvarno me nekad impresionirate - pa vas idiotizam nema granicu!jea
Don't hate me cause you ain't me!
Edit: 3000 post jeaaaaa
Ja sam presrecan zbog toga,nemam zasto da te mrzim.

Faja...Srecan 3000-ti post,Alex :-@@@@@@@@@@@@@@@
![]()