P@r!$ H!ltOn

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nebitno,pokusala sam da objasnim...Pozzz;)
:)ok , ako te ne bude mrzelo , objasni mi, da se negde javo ne zeznem :) mozda ja ne kontam pojam PAMETAN , ja to vidim kao da imas vise pameti , neko je sposoban za manipulaciju,neko razmislja logicno,da sa ne bi lupao,,,ima ono kao da je ljudski mozak tj. psiha ili sta vec podeljena na 15 oblasti , svako ima istu ukupnu kolicinu te inteligencije , ali razlicito rasporedjenu , te oblasti su , muzikalnost(sluh),logika,socijalna inteligencija(tu spada i manipulacija:)),onda fizicka(motorika i sl.) itd , na to sam ja mislio ...P.S. mislio sam da si musko,a samo zbog pesme takav nick :)

uuu bice nam zao sto gay covek odlazi sa foruma:D:D

Не брини се Дифф, остаје нам Иммпх :D

Мада он још није признао. :lol:

Naravno.
Lose sam se izrazio.
Ne diraj mi Betovena :)

Имам утисак да сваки музички геније мора бити лудак. :) Добро, скоро свако :)

.......<3 She's HOT!!!! <3 ......

Јел си ти лезбејка?

Paris mi je super drugarica. Od malih nogu se druzimo. Jedna drugu podrzavamo kada nam novinari nakrkaju svakave traceve na ledja. Sigurno ne znate da Paris zbog mene govori tecno srpski i najvise voli gibanicu, pihtije, tursiju, sarmu i poparu. Ona je jedna skromna i fina devojka iz komsiluka. Napred Paris! 8)

Лиизооо ^_^ Глас разума 8-)

nemoj tako Sappy,zapamti zlatno ...pardon...roze pravilo
hitler_6.jpg

Махахахаха :lol:

Ахахахахахахахахах :lol: :lol: :lol: Сигурно, браво што си га провалио :lol: :lol: :lol:

Еек.. ово може да се чита као "повалио" :shock: :lol: :lol:

uuu bice nam zao sto gay covek odlazi sa foruma:D:D

Jel znas onaj: Nisi ti Mujo gej,ti si ba obicna pedercina... :lol:

Ne krecemo se u istim krugovima...

Hvala Bogu

Имам утисак да сваки музички геније мора бити лудак. :) Добро, скоро свако :)

Naravno,ne sporim.Reklo bi se da je Betoven lud u pozitivnom i kreativnom smislu.

Ахахахахахахахахах :lol: :lol: :lol: Сигурно, браво што си га провалио :lol: :lol: :lol:

Pa,bilo je zajebano,dok sam shvatio da je musko. :-?

Hahahahahahah lool stvarno me nekad impresionirate - pa vas idiotizam nema granicu! :D jea :D Don't hate me cause you ain't me! :p
Edit: 3000 post jeaaaaa

E bato ovo ti je mnogo glupo... Nisam htela da te diram, ali koje si ti god???
I ti si neki nalozeni klinac..? Postovi su ti uglavnom sta ja znam.... JADNI???

Ja sam presrecan zbog toga,nemam zasto da te mrzim.

Bato delimo misljenje....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back