P@r!$ H!ltOn

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne isprebijati na mrtvo ime pedera je i isto kao sto i biti deo istih....

Опа, теби светли зелена лампица :razz:

Naravno,ne sporim.Reklo bi se da je Betoven lud u pozitivnom i kreativnom smislu.

На то сам мислио. :)

Hahahahahahah lool stvarno me nekad impresionirate - pa vas idiotizam nema granicu! :D jea :D Don't hate me cause you ain't me! :p
Edit: 3000 post jeaaaaa

А и ти мене импресионираш. Кад год те неко нападне, ти кажеш "мрзите ме зато што нисте као ја ња ња ња". :-? А и вређаш се кад ти неко каже да си педер, а сам то признајеш. :-?

nema veze.

Bilo mi je zao zato sto sam prebio nekog ko je feminiziran,pa je to kao da sam prebio neku pripadnicu slabijeg pola(racuna se fizicka snaga),ali jbg,nisam znao.

A opet,s druge strane bilo mi je drago sto sam prebio pedera,ko zna mozda se opameti i vise ne bude *****.A mozda postane i mazohista usput. :lol:

A, ti si onaj cika sto je oslobodio Kikindu? :lol:

Latentni,spika ti je ocajna,neuroticna kao ti,komentari nepovezani i nerazumljivi.
Tvoja uverenja me ne zanimaju,sto se mene tice,mozes da se kreses i sa zivotinjama,ti si samo avatar sa nickom.

Ovim zelim da se distanciram od tebe,posto je evidentno da nemas veze s mozgom i uzdrzavam se buducih komentara,cak i ako budes nastavio sam svojim debilnim argumentima.

Jbt...Nodi_wolf je bila u potpunosti u pravu.

Ovo je neki klinac,stereotip koji pokusava da se uklopi u opste rasulo medju mladima,da se indentifikuje kao cool osoba.I to mu je najvaznije.Pogresna moralna nacela.Pogresan sistem vrednovanja.

Sad mi ga je zao,iskreno.

Jbt...Nodi_wolf je bila u potpunosti u pravu.

Ovo je neki klinac,stereotip koji pokusava da se uklopi u opste rasulo medju mladima,da se indentifikuje kao cool osoba.I to mu je najvaznije.Pogresna moralna nacela.Pogresan sistem vrednovanja.

Sad mi ga je zao,iskreno.

ma jock.. lik gotivi britni

a verovatno i sve wannabije kao sto je paris

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back