_Yoya
Obećava
- Poruka
- 82
nju je unakazila njena majka,imace sponzorusa koja se udala za Hilton naslednika...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah..nisi svestan koliko je ovo glupa izjava...ona sve sto ima je bogatstvo njenog oca...za nju se ne zna da l ima zavrsenu srednju..i sav novac koji ima je ochev..i svu moc koju poseduje je preko bogatstva koje je opet steko njen otac...ne palite se na te priche choveche
She is BLIND...because STARS ARE BLIND...................Njen motO je 'RICH KAO STIL "
zA PoNASANJE paris hilton NJENA MAJKA KAZE"Jos kad je Par!$ bila mala ja sam je zwala ZVEZDA,a ZVEZDE uwek rade shta hoce".............
Ponovicu se :" Ni Adolf Hitler nije bio glup ...."
velika je razlika izmedju razuman i pametan.....
kakve sad ima veze adolf hitler s ovim...sem sto je voleo zivotinje![]()
Bice ona dobra glumica..8)
Ima veze,to su osobine koje istice kod Paris, nije glupa , voli zivotinje , zanimljiv je...njega sam uzeo kao najocigledniji primer....kakve sad ima veze adolf hitler s ovim...sem sto je voleo zivotinje![]()
jA SAM REKLA da je meni PARIS 100% HOT,sexy,fancy,RICH.....i zatO je gOtivim..oNA JE party girl.....bas je brig@ za sve ...Qlira.....Otkud ja znam kakva je ona,mozda se samo krije iza maske PARTY GIRL,a u dusi je JAKO DOBRA....ne znam.....al ako nekO vOli zivOtinje ne mOZE biti lOsh u dushi,a tO je najjvaznije..........
Ah, pronasao sam 4um koji je milion puta bolji od ovog... ahahahahhaah bye bye
cim je on uspeo da zajebe celu nemacku naciju morao je biti pametanma dusa od coveka...
@GuitarThrill : ne bih se bas slozio da je bio pametan
Bio je moler,propali slikar,umetnik...Doduse,i Tito je bio bravar...e,jbg...upravo sam samog sebe pokopao :?
Ima veze,to su osobine koje istice kod Paris, nije glupa , voli zivotinje , zanimljiv je...njega sam uzeo kao najocigledniji primer....
cim je on uspeo da zajebe celu nemacku naciju morao je biti pametan![]()
ne razumem kako neko moze verovati da li je neko zanimljiv????Jel ti verujes da je Paris zanimljiva,cim se toliko ljudi interesuju znaci da vecini jeste,ne mislim da je dobar lik(Hitler),ne podnosim ga,ali je zanimljiv,na onaj negativni nacin....A ste se tice onoga pametan,to sam objasnioi u to verujes ?![]()
Nadji mi coveka koji odlicno manipulise nacijom a nije pametan???? Jedino sto je pojam pamet jako neodredjen,znaci ne mislim razuman,ne moze glup covek da manipulise masom,moze lud i poremecen,ali glup tesko....na to sam mislio...Pamet i umetnost manipulacije-nikako nije isto!
ni ja bas nesto ne simpatisem adolfa.
a ni ti.. huh?
e brate ako paris manipulise masama i ako je poredjujete sa firerom...
to je druga vrsta manipulacije,ona se eksponira i pravi budalu od sebe da i privukla paznju,a Adolf se eksponirao i pravio budale od drugih , ali poenta je ista....oboje su profitirali na gluposti obicnog naroda koji ih je slusao i obracao paznju na njih....zalosnoni ja bas nesto ne simpatisem adolfa.
a ni ti.. huh?
e brate ako paris manipulise masama i ako je poredjujete sa firerom...
to je druga vrsta manipulacije,ona se eksponira i pravi budalu od sebe da i privukla paznju,a Adolf se eksponirao i pravio budale od drugih , ali poenta je ista....oboje su profitirali na gluposti obicnog naroda koji ih je slusao i obracao paznju na njih....zalosno