Ozenen je, a ti to nisi znala

Ako neko ko je ozenjen ima potrebu da nadje drugu zenu ili cak vremena da sakrije da je sa drugom, mislim da treba to da uradi.
Kako ona nije znala je sumnjivo, ali ako je znala,onda nema prava da se zali kada ga treca odvede, to je realna mogucnost, jer takav se zeni cim se zaljubi.

i od takvih postoje jos veci idioti, a to su zene koje radjaju decu sa svakim u koga se zaljube...petoro dece od razlicitih ''muzeva'' a nijedan za dete ni ne pita...lujke

takve nisu dosledne,
bar sedam...od sedam muskaraca;
sedam je jedan omiljeni broj,
cak i u religiji :lol:
ti kao da nisi citala Bibliju,
prvo sto je coveku ostavljeno u amanaten je:
radjajte se i mnozite se i napunite zemlju.
brak je...
kasnije dosao :mrgreen:

promeni nesto sama, ne ocekuj da ce ti sve krenuti na bolje i lepse samo ako se zaljubis ko mazga jer ces tek onda tresnuti golom guzicom na ledinu a to je bolno

kad god sam nesto pokusala promjeniti sama ispalo je da gore nemere biti, bolje da ja vise nista ne pokusavam
drag.gif

- - - - - - - - - -

brate sisterko, kad god sam bio zaljubljen desila su mi se sranjja u životu...ne propuštaš ništa...osim malo nadrogiranosti i tripa, koji vremenom garantovano proilazi...:zag:

a meni vazda sranja a ljubavi mi nidje :sad2:

Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?

Može i za suprotni pol...udata, a ti to nisi znao?

Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?:azdaja::lol:
Ne verujem da to bas moze godinama da se krije, osim ako zive u ralicitim mestima. U prvo vreme da.

takve nisu dosledne,
bar sedam...od sedam muskaraca;
sedam je jedan omiljeni broj,
cak i u religiji :lol:
ti kao da nisi citala Bibliju,
prvo sto je coveku ostavljeno u amanaten je:
radjajte se i mnozite se i napunite zemlju.
brak je...
kasnije dosao :mrgreen:

ma mani me, taj broj me prosto strah i da napisem...kao i sledeci :malav:

- - - - - - - - - -

kad god sam nesto pokusala promjeniti sama ispalo je da gore nemere biti, bolje da ja vise nista ne pokusavam
drag.gif

- - - - - - - - - -

pa ok, najlakse je odustati i cekati da se pojavi neko, uzme te za ruku i odvede u bolji zivot...samo, to ne biva

Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?

Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?:azdaja::lol:

Znaci nema sanse da ne bi saznala da je ozenjen u roku jednog dana.....Koliki slepac neko mora da bude pa da ga taj neko GODINAMA laze da je slobodan?!
Msm daaaaj molim te.
Osim ako nije iz druge drzave pa ono kao da nikad ne saznam

drag.gif

- - - - - - - - - -

a jbg, šta ja sad da ti radim kad si gledala interes...
ali nikad nije kasno, opameti se i opet u potragu...ali naravno, ti to nikad nećeš učiniti jer imaš sigurnost...i sve što bi ti ja sad rekao bilo bi sviranje kurrcu...:kpozdrav:

ali toliko da ne vidiš... ne kontam.

ne bi` da citiram Bibliju, nije joj ovde mesto (:per: )
a i tebi da se ne smuci, tamo si previse aktivna:p
ali i sama znas...
pored ociju ne vide...

masta moze svasta,
cak i u ozenjenom da vidi
nevinasce:lol:

-----------------------------------------------------

samo...
sta to nekome smeta,
ozenjen (udat) ili ne; zivet je previse dug
gubiti vreme istim :andjeo:

Može i za suprotni pol...udata, a ti to nisi znao?

A sta koga to briga? Msm jel ozenjen ili jok...
Msm ne kapiram ni to vidjanje sa ozenjenim godinama i kako ljudi mogu biti toliko tupavi da ne izvale...
Al' dobro...
U sustini ako je ozenjen nije oduzet, al' sve to na kratke staze...

Back