- Poruka
- 98.702
lako je vama pricati kad vam se nesto desava u zivotu![]()
promeni nesto sama, ne ocekuj da ce ti sve krenuti na bolje i lepse samo ako se zaljubis ko mazga jer ces tek onda tresnuti golom guzicom na ledinu a to je bolno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

brate sisterko, kad god sam bio zaljubljen desila su mi se sranjja u životu...ne propuštaš ništa...osim malo nadrogiranosti i tripa, koji vremenom garantovano proilazi...![]()

promeni nesto sama, ne ocekuj da ce ti sve krenuti na bolje i lepse samo ako se zaljubis ko mazga jer ces tek onda tresnuti golom guzicom na ledinu a to je bolno

samo se budale zene cim se zaljube
nazalost,
ima mnog budala![]()
i od takvih postoje jos veci idioti, a to su zene koje radjaju decu sa svakim u koga se zaljube...petoro dece od razlicitih ''muzeva'' a nijedan za dete ni ne pita...lujke

brate sisterko, kad god sam bio zaljubljen desila su mi se sranjja u životu...ne propuštaš ništa...osim malo nadrogiranosti i tripa, koji vremenom garantovano proilazi...![]()

Ne verujem da to bas moze godinama da se krije, osim ako zive u ralicitim mestima. U prvo vreme da.Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?
Može i za suprotni pol...udata, a ti to nisi znao?
Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?![]()
Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?
Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?![]()
takve nisu dosledne,
bar sedam...od sedam muskaraca;
sedam je jedan omiljeni broj,
cak i u religiji
ti kao da nisi citala Bibliju,
prvo sto je coveku ostavljeno u amanaten je:
radjajte se i mnozite se i napunite zemlju.
brak je...
kasnije dosao![]()

pa ok, najlakse je odustati i cekati da se pojavi neko, uzme te za ruku i odvede u bolji zivot...samo, to ne bivakad god sam nesto pokusala promjeniti sama ispalo je da gore nemere biti, bolje da ja vise nista ne pokusavam
![]()
- - - - - - - - - -
a meni vazda sranja a ljubavi mi nidje![]()
Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?
Da ne pretvaram ovo u statistiku, ali veoma mali broj zena ne bi nikad maznula ozenjenog muskarca.

kad god sam nesto pokusala promjeniti sama ispalo je da gore nemere biti, bolje da ja vise nista ne pokusavam
![]()
- - - - - - - - - -
a meni vazda sranja a ljubavi mi nidje![]()

ili...zaljubljen/a![]()
Da ne pretvaram ovo u statistiku, ali veoma mali broj zena ne bi nikad maznula ozenjenog muskarca.
ali toliko da ne vidiš... ne kontam.
)

a jbg, šta ja sad da ti radim kad si gledala interes...
ali nikad nije kasno, opameti se i opet u potragu...ali naravno, ti to nikad nećeš učiniti jer imaš sigurnost...i sve što bi ti ja sad rekao bilo bi sviranje kurrcu...![]()

kome taj treba, osim svojoj zeni?

a ako ja sad bilo sta kazem svadjat cemo se, a to ne zelim, pa bolje za ovaj put da kazem jos laku noc![]()

2 i po godine,licni rekordKako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?