Ozenen je, a ti to nisi znala

dobro veče
ne vidim tu neki problem, jer skoro svaka žena sanja da bude sa oženjenim, jednostavno ih pali taj adrenalin i uzbuđenje...
a ta tvoja rođaka ili prijateljica se zaljubila kao najveća budala, pa nije stigla ni da primjeti...e sad kad je primjetila, tek sad će da poludi za njim...
pozdravi je i reci joj da joj je Šime poručio da je glupa kao **** u erekciji...:kpozdrav:

Ne bih se slozila da je to san svake zene. JA sam bila u vezama sa ozenjenima, razvedenima, ali vise nisam. Cak sam bila u vezi i sa svestenicima, a nisam znala da su ozenjeni, dok nisam izucila kanon. Ja stupam u vezu sa onim ko mi se svidi, kada mi pricje. Oni cesto kriju i to je pre svega neki adrenalin, kojim oni pune svoje lazno samopouzdanje. KOliko to traje i sta imaju od toga ne znam. Verovatno im je lepo, cim se prepustaju tome.

Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?

Može i za suprotni pol...udata, a ti to nisi znao?

Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?:azdaja::lol:

Pa može da se desi ako vidiš samo ono što želiš vidjeti.
Rekli bi naši stari, slijep kod zdravih očiju, iako kad se radi o godinama veze, onda ta sljepoća prelazi u viši stepen gluposti.

Kako može da se desi da se viđaš sa nekim godinama i da ne saznaš da je oženjen, da ima porodicu i sve?

Molim iskustva i komentare, je li u redu, nije u redu, zašto tako i kako to?:azdaja::lol:

skoro bila tema msm na psihologiji kakoko je riba sazala da neki njen komsija ima drugu porodicu u drugom gradu...verovatno tozavisi od sposobnosti muskarca,a i materijalnih mogucnosti.....
msm bas mora da bude devijantan i dobar lazov...

- - - - - - - - - -

neki ljudi su bas dobri lazovi al takvih nema mnogo...

Kad je gloopa onda moze svašta da se desi

Kad je gloop onda može svašta da se desi

Cu godinama es ti doFna a neznati da je oženjen :hahaha:

nisam ja od juce ali sa ozenjenima se nikad nisam, niti cu se petljati

Nisi ti ni bila tema, nego si napisala da ozenjen ne treba nikome osim svojoj zeni,
kao da si od juce i ne znas da neko mora da pomaze i one neudate, razvedene, udovice i ostale pacenice.
One koje nece da imaju muza, pozajmljuju onoga ko to moze, jer oni slobodni ne znaju ili ne mogu da se zadrzavaju.

Poslednja izmena:

Back