možda ga strpali u zatvor dušmani

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije mi teskoDa li vam je teško da nekoga ostavite?
Kako to radite?
Da li se služite poluistinama?
Da li se samo prestanete javljati?
Izbegavate bilo šta?
Samo se udaljavate malo po malo?
A jel se desilo da ostavite nekoga koga volite?
Pogledajte prilog 1306331
da čista potreba,ili nepotreba,budimo praktičniNije mi tesko
Teze mi je ako on mene ostavlja![]()

Bolje lepo ghostovati nego ružno objašnjavati.
Ili umro iznenadamožda ga strpali u zatvor dušmani![]()
A šta da je htela?Šta bi onda smislio?
da al kad ona ne veruje nego misli da je izmišljenoIli umro iznenada

Obavezno. Svaki muškarac voli ženu hot u krevetu, kakva god da je kuvaricaНеки претходни дан сам видео да се узрујала кад је требало спремити доручак, тако да сам био сигуран да ће упалити.
Можда да јој понудим брак?![]()
Zavisi od toga koliko mi ta osoba znaci.Da li vam je teško da nekoga ostavite?
Razgovaram sa osobom.Kako to radite?
Pre sam to radio, sada ne. Mislim da to stvara nepotrebnu dramu i da jos vise komplikuje stvari.Da li se služite poluistinama?
Ovo drugi ljudi rade meni. Mrzim kad se to desi.Da li se samo prestanete javljati?
Izbegavam nekog kada me povredi i kada izgubi moje postovanje.Izbegavate bilo šta?
Jao… ja sam jedna glupa mrljavica koja ne zna da raskine.
Raskinem pa mi ga bude žao, pa ga vratim, pa nalazim razloge za svađu da ga nateram da on raskine, pa kad on raskine bude mi žao pa hoću da se pomirimo, onda opet iz početka. Ako mi veza traje 4 godine jedna godina je raskid![]()
Isto, sve isto.ja sam jedino ostavljala one koje volim, jer ako nekog ne volim, on ni ne postoji..samo nestanem.
Akoje bio pristojan i ok je covek, trudim se i ja da budem takva. Ako je nesto zabrljao, onda me nije briga cak ni to
A kad ostavljam one koje volim, to je ravno maloj smrti.
nikad nije racionalna odluka, nego se samo probudim jedno jutro , pogledam se u ogledalo i upitam se : jel si to htela da budes kad porastes?
odgovor je jasan.
Onda odem, i patim. patim. patim.
i prodje.
A kad su mene ostavljali to je ravno velikoj smrti. umem strasno da se izblamiram kad mi nije jasno sta se desilo.
dok sam bila mladja bilo mi je vazno da razumem sta se desava.
sad ..
sve je manje stvari (osim dece) koje imaju ikakav znacaj.
))))