Oriflame i Avon

Ama Nikola nam je super lik, idealan za foruma i za sprdnje, namjesta se sam tako dobro da je i losem igracu tesko da promasi njegov gol.

Najvise golova primi tako sto ih sam sebi zabije, prosto je nevjerovatno kako je covjek uporan i kako radi protiv samoga sebe.Cim veseljak nesto ne kapira odmah se pocinje braniti frazama tipa " tvoj mozak to nikada nece razumjeti"...Neke stvari poput njegovog ponasanja vecina nas zaista nikada nece ni razumjeti...

Zamisljam tek kakvi su ostali igraci u tom Oriflame timu kad im je ovo jedan od kapitena, kakvi li su to bolidi..., kako li bi tek oni bili razapeti da se pojave...

Poslednja izmena:
Ama Nikola nam je super lik, idealan za foruma i za sprdnje, namjesta se sam tako dobro da je i losem igracu tesko da promasi njegov gol.

A najvise golova primi tako sto ih sam sebi zabije, prosto je nevjerovatno kako je covjek uporan i kako radi protiv samoga sebe.Cim veseljak nesto ne kapira odmah se pocinje braniti frazama tipa " tvoj mozak to nikada nece razumjeti"...Neke stvari poput njegovog ponasanja vecina nas zaista nikada nece ni razumjeti...

A zamisljam tek kakvi su ostali igraci u tom Oriflame timu kad im je ovo jedan od kapitena, kakvi li su to bolidi..., kako li bi tek oni bili razapeti da se pojave...

Sta mislite vi bolidi da napisete, ili prokomentarisete NESTO O TEMI? Ups, mi o tome nista ne znamo:brus: Bar znamo da krenemo recenicu sa A!!:think:

Sta mislite vi bolidi da napisete, ili prokomentarisete NESTO O TEMI? Ups, mi o tome nista ne znamo:brus: Bar znamo da krenemo recenicu sa A!!:think:

Nepismenjakovicu, recenica moze pocinjati i sa "A" i sa "Pa", ali brojem ne moze nikako, a ti je pocinjes brojem 13!!!!

Jos jednom si sam sebi zabio autogol, zaista je nevjerovatno koliko sam sebe prosipas i degradiras, niko te od nas ne moze toliko kvalitetno izblamirati koliko to ti sam uspijes!

Sad pocinje ljuti boj sa dna tabele Orisljajm VS Smrdljavon.:hahaha:
Okrsaj vecitih fenjerasa.:rotf:Da vidimo ko ima jacu pricu i ko smrdi manje.Ko od njih pravi manje iritacija i ko manje zari ipali, ko je manje stetan i ko ima manje nezeljenih reakcija.:sad2:

Evo jos malo o Avonu:

Avon je najveća svjetska kompanija u izravnoj prodaji kozmetike i srodnih proizvoda. Avon je prisutan na svim kontinentima u 155 država i imamo 5,5 milijuna samostalnih predstavnica.

SCnet je u Madjarskoj imao promet novca od 90 miliona za 3 godine dok Avon imao oko 26 miliona i da ne kazem koliko manje korisnika. i'm just sayin' ;)

ps:aj mi sad nadji podatak koliko ima u Srbiji predstavnica i koji im je najveci promet bio... Pa da odprilike napisem kad ce ih SCnet i kod nas zaobici...

Poslednja izmena:

Back