Zokinho
Zainteresovan član
- Poruka
- 371
E da imam jos neka pitanja. Da li postoji karijera u Oriflejmu ? Da li se pozicije potvrdjuju? I na koliko meseci je presek?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mali torbar, srednji torbar, veliki torbar, super torbar i na kraju Nikola torbar.
Kako da ne postoji karijera....mali torbar, srednji torbar, veliki torbar, super torbar i na kraju Nikola torbar.
![]()
Koji si ti kralj evo valjam se od smeha, mislim da ces coveka dovesti do nervnog sloma.Kako da ne postoji karijera....mali torbar, srednji torbar, veliki torbar, super torbar i na kraju Nikola torbar.
![]()

Koji ste vi likovi, jadnog coveka ima da izludite.Sta rece idu i doprinosi...![]()
IQ vam je tu negde!Koji ste vi likovi? Kad vam je ova guska sta spamuje sve teme, zabavna i smesna, nemam komentara!IQ vam je tu negde!
Paa..., sta da radimo kad covjek za razliku od tebe ima smisla za humor...

Kakav je sad ovo odgovor? spamujte sami sebe ,zaista ste vi gospodine tragican lik , ako nemate argumente najbolje je da se ne javljate.Zaista je ovo tragedija sami sebi zabijate autogolove blamirate se i glupirate tako ocito da sebe degradirate u svakom smislu.
Kako mozete da budete tako prizemni i nekulturni i da sebe dovodite u takve situacije.
Nije on nekulturan, on se samo ponasa prirodno to je zov kengura .![]()

Ajde ponovi onaj zov klokana![]()
Nikola napisite nesto smisleno, zaista vas ne razumem zasto se blamirate.
Pa kakav je to zabava u kojoj vi sami sebe izlazete takvoj blamazi.Po meni je neshvatljivo da jedan obrazovan covek moze na taj nacin da se sali.Postoji mnogo prikladnijih nacina da ispadnete duhoviti a ne nepismeni, i neobrazovani.Te osobine nisu za diku i ponos, nije smesno ako se hvalite da ste elementarno nepismeni i nekulturni a uz to preferirate da vas saslusamo i prihvatimo nesto od vaseg misljenja.
Nikola napisite nesto smisleno, zaista vas ne razumem zasto se blamirate.
a i ti bi za promenu moga da bar nesto pocnes da pises,napraviste od ovog pdf sprdacinu
Hvala vam gospodine Nikola na oceni.Cenim da ste vi ipak veci strucnjak od mene.
U svakom pogledu....................

Marketing menadzer prevratac autobusa![]()