kayka007
Zainteresovan član
- Poruka
- 218
sta se desilo sa Olginim vratom? Orilflame ne pomaze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta se desilo sa Olginim vratom? Orilflame ne pomaze?

za nju su oriflame proizvodi br.1. normalno, kad drugo nije probala![]()
Kupuje zena kvalitetnu kozmetiku i jos odlicno zaradjuje. Nece valjda da kupuje sektaske kreme kao ti i da daje 8000din. za jednu kremu, a da 7000 ode nekoj sekti( citaj-Munovoj ).
))ajde se sada malo opusti...mislim da ce ti prijati
odlicno zaradjuje i prica nam kako kupi 2 para cipela... a snimljeno je u onoj ulicici kod Zelenog Venca... tamo odrzavaju seanse!!!))

koji je on lik opet je dao auto gol.
Ne mogu da poverujem da se covek tako sam namesta, ovo je tagikomedija.
Ama Nikola nam je super lik, idealan za foruma i za sprdnje, namjesta se sam tako dobro da je i losem igracu tesko da promasi njegov gol.
A najvise golova primi tako sto ih sam sebi zabije, prosto je nevjerovatno kako je covjek uporan i kako radi protiv samoga sebe.Cim veseljak nesto ne kapira odmah se pocinje braniti frazama tipa " tvoj mozak to nikada nece razumjeti"...Neke stvari poput njegovog ponasanja vecina nas zaista nikada nece ni razumjeti...
A zamisljam tek kakvi su ostali igraci u tom Oriflame timu kad im je ovo jedan od kapitena, kakvi li su to bolidi..., kako li bi tek oni bili razapeti da se pojave...
Bar znamo da krenemo recenicu sa A!!
Sta mislite vi bolidi da napisete, ili prokomentarisete NESTO O TEMI? Ups, mi o tome nista ne znamoBar znamo da krenemo recenicu sa A!!
![]()
Moze, ali kod tebe u Bosni! TEMANepismenjakovicu, recenica moze pocinjati i sa "A" i sa "Pa", ali brojem ne moze nikako, a ti je pocinjes brojem 13!!!!
Jos jednom si sam sebi zabio autogol, zaista je nevjerovatno koliko sam sebe prosipas i degradiras, niko te od nas ne moze toliko kvalitetno izblamirati koliko to ti sam uspijes!
Malo je bolja, a i katalog im je lepsiA Avon?Avon je odlicna kozmetika, kazu svi da je bolja od Oriflejma...

A Avon?Avon je odlicna kozmetika, kazu svi da je bolja od Oriflejma...
Malo je bolja, a i katalog im je lepsi![]()

Da vidimo ko ima jacu pricu i ko smrdi manje.Ko od njih pravi manje iritacija i ko manje zari ipali, ko je manje stetan i ko ima manje nezeljenih reakcija.
Da, naravno 100x bolja, sta 100? 200 puta! Da nisi nesto probao?![]()