Oriflame i Avon

Ama Vi ste mala maca za Avon:

Kompanija za žene "AVON" je multinacionalna kozmetička kompanija koja ostvaruje gotovo $10 milijardi godišnjeg prihoda. Kao najveća kompanija direktne prodaje, Avon posluje u preko 140 zemalja sveta i ima gotovo 6 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvode čine kozmetički proizvodi, modni nakit i modni detalji, a najpoznatiji Avon brendovi su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals.Avon je lider i u oblasti korporativne odgovornosti i filantropije.

Ljudi, mene nesto brine vezano i za Oriflame-a i za Avon. Kao krajnji kupac nikada nisam dobila fiskalni racun. Sta se desava sa zaradom izmedju cene po kojoj menadzer nabavlja robu i one po kojoj istu prodaje krajnjim kupcima....gde je porez? To je bas zabrinjavajuce, zar ne?!

Sad pocinje ljuti boj sa dna tabele Orisljajm VS Smrdljavon.:hahaha:
Okrsaj vecitih fenjerasa.:rotf:Da vidimo ko ima jacu pricu i ko smrdi manje.Ko od njih pravi manje iritacija i ko manje zari ipali, ko je manje stetan i ko ima manje nezeljenih reakcija.:sad2:

Za taj novac koliko oni cene svoje proizvode nikako ne bih rekao da su sa dna tabele.
Mozda su po kvalitetu dno, ali cena im je porilicna.

Ama Vi ste mala maca za Avon:

Kompanija za žene "AVON" je multinacionalna kozmetička kompanija koja ostvaruje gotovo $10 milijardi godišnjeg prihoda. Kao najveća kompanija direktne prodaje, Avon posluje u preko 140 zemalja sveta i ima gotovo 6 miliona nezavisnih Avon Dama. Avon proizvode čine kozmetički proizvodi, modni nakit i modni detalji, a najpoznatiji Avon brendovi su Avon Color, Anew, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Naturals.Avon je lider i u oblasti korporativne odgovornosti i filantropije.

Lepo si ovo izguglao, mislim da nemaju ni blizu 10milijardi, mada njihovo glavno trziste je SAD, i njihov katalog nema veze sa ovim ovde, jer tamo ima gomila kojekakvih proizvoda tipa patike i sl.

Ljudi, mene nesto brine vezano i za Oriflame-a i za Avon. Kao krajnji kupac nikada nisam dobila fiskalni racun. Sta se desava sa zaradom izmedju cene po kojoj menadzer nabavlja robu i one po kojoj istu prodaje krajnjim kupcima....gde je porez? To je bas zabrinjavajuce, zar ne?!

:hahaha::hahaha::hahaha:Vala bas je zabrinjavajuce! Fiskalni racun dobija konsultant kad preuzme robu.

Tvoje nepoznavanje propisa te ne bi oslobodilo odgovornosti, posto krajnji kupac ne dobije fiskalni racun, to znaci da cinite krivicno djelo, a to dalje povlaci odgovornost, krivicnu, a to znaci eventualni zatvor!

Tako je strucnjak, vec sam ti rekao, krademo drzavu! Nemoj mi o pravopisu ti koji pocinjes recenice sa PA i A. Gledam domaci film na BN-u, nisam bas skoncentrisan.

Kako da izda fiskalni racun kad nema mesta za kasu u torbi.:zper: Roba se svercuje preko granice u gacama i iz tih razloga se biraju guzate zene.:hahaha: Inace cenim da je i Nikola zapoceo karijeru kao mazga koja prenosi tovare a posle je napredovao do kengura.:hahaha:

Tako pocinju svi torbari, prenos robe iz Madjarske i skrivanje po torbuljinama jer carinici nemaju milosti kad spaze smrdljavon i orisljam.Znaci kad uhvate mazgu koja prenosi to smece sledi detaljan pregled neretko i onaj najdetaljniji ( rektoskopija):hahaha:
Nocne mora su im svima iste carinik sa gumenim rukavicama.:)

Pa ti si o Madjarskoj pisao, ali je Avon i u Madjarskoj pojam za vas.Cak je i Oriflame imao veci bruto promet od vas na kraju godine.

Ali, pazi, bruto promet bez pdv-a, i sa proracunom na eksplicitnoj performansi, ne na linearnoj!

SCnet tj. Scienet tamo je bila ubedljivo najjaca mlm kompanija . pre godinu dana to sam licno video u jednom njihovom magazinu koji se bavi Marketingom gde su svi bili analizirani.. Zato me zanima podatak za Srbiju, al ok nasao sam sa sajta njihovog pise A"VON COSMETICS SCG d.o.o. osnovana je 2001. godine u Beogradu. Danas broji više od 50 stalno zaposlenih, 23 Regionalna direktora prodaje u Srbiji i 2 Regionalna direktora prodaje u Crnoj Gori." Aha znaci 50+ ova 23.. Samo jos da iskopam neki promet para koji je :think:

Back