Oriflame i Avon

sto se ti uzrujavas? ovo je moje vreme, a ne tvoje :)) po tvrom misljenju svi spamuju temu.... smiri se! ponovo cu da kazem - avon i oriflame je sranje.... to je tema, zar ne?

Zaista se moram sloziti da je ovaj gospodin menadzer Nikola zaista najtragicniji lik kog sam upoznao na ovom forumu.Ispocetka sam mogao da mu poverujem nesto , ali sad definitivno dovodim u sumnju svaku njegovu rec jer mi se sve vise cini da on ima ozbiljan psihicki poremecaj.Da li je u pitanju preopterecenje sa poslom ili se zaista sve vreme pretvarao ili je kriv ovaj patak sto ga tako zeza ?

Zaista se moram sloziti da je ovaj gospodin menadzer Nikola zaista najtragicniji lik kog sam upoznao na ovom forumu.Ispocetka sam mogao da mu poverujem nesto , ali sad definitivno dovodim u sumnju svaku njegovu rec jer mi se sve vise cini da on ima ozbiljan psihicki poremecaj.Da li je u pitanju preopterecenje sa poslom ili se zaista sve vreme pretvarao ili je kriv ovaj patak sto ga tako zeza ?

Tvoj ograniceni mozak nista ne shvata, ali nemoj da se uzbudjujes, bitno da ti je guska zabavna i da njega razumes, to ti je vise nego dovoljno! Da nemas neki komentar na one linkove, pametna glavo?

Back