NikolaNBgd
Primećen član
- Poruka
- 630
Jesi li opipao autobus odole....![]()
Tema debilna gusko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li opipao autobus odole....![]()

mislis i Avon!![]()
Oni me ne zanimaju. Smesno?

vrlo... u zivotu nisam videla da neko brani ovoliko ovaj brend... nema sta... dekodiran si potpuno, odnosno prekodiran!
Orisljajm je spram smrdljavona......![]()
Idi vidi sta radi tvoj Mengele-sektas, spamujes temu.
) po tvrom misljenju svi spamuju temu.... smiri se! ponovo cu da kazem - avon i oriflame je sranje.... to je tema, zar ne?Pa vi spamujete sve vreme , a drugima pripisujete spam,reklamirate nesto sto ocito niko ne zeli, cemu tolika blamaza zeleo bih znati.
sto se ti uzrujavas? ovo je moje vreme, a ne tvoje) po tvrom misljenju svi spamuju temu.... smiri se! ponovo cu da kazem - avon i oriflame je sranje.... to je tema, zar ne?
i avonKo te tera? Sta onda trazis ovde? Ne zanima te, ok? Idi setaj, tema je Oriflame.
sto se ti uzrujavas? ovo je moje vreme, a ne tvoje) po tvrom misljenju svi spamuju temu.... smiri se! ponovo cu da kazem - avon i oriflame je sranje.... to je tema, zar ne?
Ma vazi se, ti sektasica znas sta je Oriflame? Sta ti znaci Kayka, sektaski nadimak, ili skraceno od Milodarka?
Ma vazi se, ti sektasica znas sta je Oriflame? Sta ti znaci Kayka, sektaski nadimak, ili skraceno od Milodarka?
)))Zaista se moram sloziti da je ovaj gospodin menadzer Nikola zaista najtragicniji lik kog sam upoznao na ovom forumu.Ispocetka sam mogao da mu poverujem nesto , ali sad definitivno dovodim u sumnju svaku njegovu rec jer mi se sve vise cini da on ima ozbiljan psihicki poremecaj.Da li je u pitanju preopterecenje sa poslom ili se zaista sve vreme pretvarao ili je kriv ovaj patak sto ga tako zeza ?
kakve veze ima moj nadimak sa ovim? inace, nadimak je izveden od najlepseg zenskog imena)))

Tvoj ograniceni mozak nista ne shvata, ali nemoj da se uzbudjujes, bitno da ti je guska zabavna i da njega razumes, to ti je vise nego dovoljno! Da nemas neki komentar na one linkove, pametna glavo?
Jagodinka Simonovic-bibliotekarka!![]()

Tvoj ograniceni mozak nista ne shvata, ali nemoj da se uzbudjujes, bitno da ti je guska zabavna i da njega razumes, to ti je vise nego dovoljno! Da nemas neki komentar na one linkove, pametna glavo?