- Poruka
- 83
Nije dovozio Bušnjake autobusom?Уметност самотешења.
ODIHR kaže da jeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije dovozio Bušnjake autobusom?Уметност самотешења.
Немам ту информацију.Nije dovozio Bušnjake autobusom?
ODIHR kaže da jeste
Слика је небитна.gde ti je papricica?
ovo nisi ti
Zato što si u medijskom mraku, a jedini lek je ČobanuНемам ту информацију.
Ako nema kućnog vaspitanja, ni zelena stranka neće pomoći da se manje zagađuje. Ljudi bacaju otpad na sve strane, iz automobila izbace usput šta god im smeta u kolima. To neće rešiti "zeleni" političar.Nigde nisu vlast. Ali su dobri da budu deo vlasti i sprovode čišćenje srbije koja je među najzagađenijim zemljama u Evropi.
I to je vrsta patriotizma.
Nemoj samo da bude kao čuveni "ugovor sa narodom" - izbori za godinu i po dana. kad ono ćorak, slatka vlast pa se odužilo tih godinu i po.Видећемо...претпостављам да ће се врло брзо расписати неки праведнији избори...
Vlast? Ugovor s narodom nikad nije ni uspeo da smeni tvog predsednikaAko nema kućnog vaspitanja, ni zelena stranka neće pomoći da se manje zagađuje. Ljudi bacaju otpad na sve strane, iz automobila izbace usput šta god im smeta u kolima. To neće rešiti "zeleni" političar.
Nemoj samo da bude kao čuveni "ugovor sa narodom" - izbori za godinu i po dana. kad ono ćorak, slatka vlast pa se odužilo tih godinu i po.
Uzmeš broj benova i pomnožiš ga s 1Koji put se kloniraš u poslednjih nekoliko dana?
Opozicija je skup licnih interesa psihoticnih pojedinaca. Opozicija je u demokratskom smislu je impotentna.Da li mi uopste imamo opoziciju?
Kad su svojevremeno bili protesti protiv Slobe opozicija je bila jasno definisana i ujedinjena.
Imala je i svoje medije, pokrenuli su i svoje novine koje su deljene na skupovima.
Sad deluje potpuno drugacije... anemicno..
Ćaća je muškarac! Bar je nekada bio!?ana brnabic nije muskarac.
valjda.

Za vođu opozicije treba ,,jak čovjek,,!Mnogi su skloni da u ova mračna vremena malo zaborave šta se sve dešavalo tokom proteklih decenija pa da za stanje u opoziciji krive ljude koji su u opozicionim strankama.
Ali onda se postavlja pitanje, a što oni sami nisu ušli u te opozicione stranke ili napravili svoje, pa da ruše vlast.
Mislis kurti na primer hahaZa vođu opozicije treba ,,jak čovjek,,!
Jak u intelektualnom, finansijskom i svakom drugom smislu, da povede čopor, te da se taj čopor po ugledu na njega osnaži, ojača u više pravaca, usudi, krene i napadne. Drugačije ne ide.
Ok su protesti, ali nosanje hamer papira na letvicama nije nikoga oslobodilo.
Trenutno neću napisati šta mislim. Prešutiću.Mislis kurti na primer haha
E to je vama opozicija .
Moras biti antisrbin
Aha...Da li mi uopste imamo opoziciju?
Kad su svojevremeno bili protesti protiv Slobe opozicija je bila jasno definisana i ujedinjena.
Imala je i svoje medije, pokrenuli su i svoje novine koje su deljene na skupovima.
Sad deluje potpuno drugacije... anemicno..

To увежбајте у Сарајеву прво.Za vođu opozicije treba ,,jak čovjek,,!
Jak u intelektualnom, finansijskom i svakom drugom smislu, da povede čopor, te da se taj čopor po ugledu na njega osnaži, ojača u više pravaca, usudi, krene i napadne. Drugačije ne ide.
Ok su protesti, ali nošenje hamer papira na letvicama nije nikoga oslobodilo
Ima ova vest u novostima.Trenutno neću napisati šta mislim. Prešutiću.
Једини Србин на свету је Аца звани хуља. Остали стоп...Mislis kurti na primer haha
E to je vama opozicija .
Moras biti antisrbin

Možda pojedini iz opozicije djeluju anemično, ali zato vlast djeluje kao Stojkov.Aha...
Mogu ti reci da medju politicarima i jeste pravi srbin.Ja kad kazem srbin mislim covek.u pravom.smislu.u politici.Једини Србин на свету је Аца звани хуља. Остали стоп...
Možda pojedini iz opozicije djeluju anemično, ali zato vlas djeluje kao Stojkov.
Šta ja imam sa Sarajevom?To увежбајте у Сарајеву прво.

Čovjek ili čovjekoliki?Mogu ti reci da medju politicarima i jeste pravi srbin.Ja kad kazem srbin mislim covek.u pravom.smislu.u politici.

Covekoliki ne razumes sta znaci covekČovjek ili čovjekoliki?