- Poruka
- 159
Tvoj Vučić je sužanj Kremlja.Zapad nema razloga da menja svog potrčka Vučića, tako da im nikakva opozicija i ne treba.
Sem toga, svim svojim akcijama su samo služili Vučiću, tako da imaju jako mizeran kredibilitet u narodu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj Vučić je sužanj Kremlja.Zapad nema razloga da menja svog potrčka Vučića, tako da im nikakva opozicija i ne treba.
Sem toga, svim svojim akcijama su samo služili Vučiću, tako da imaju jako mizeran kredibilitet u narodu.
dzegi 317 put na krsti ...Tvoj Vučić je sužanj Kremlja.
IPSOS imao tvog Bašara na 48%Primer bi trebalo da dokaže poentu, a ne da bude tako kao "ja to samo onako". Zapad je itekako imao uticaj u dešavanjima u Siriji, tako da ti primer nije dobar.
Nzm, Mila Pajić je živ dokaz da ima građsnostičke opcije tj antinacionalističke NVO opozicije, za razliku od partija ona je unapred znala da će doći do nesreće u Novom Sadu pa je započela sa blokadama Rektorata mnogo pre toga. Pre tri meseca (pre nadstrešnice) je davala i intervju. Soroševe NVO umeju i da predviđaju budućnost…Da li mi uopste imamo opoziciju?
Kad su svojevremeno bili protesti protiv Slobe opozicija je bila jasno definisana i ujedinjena.
Imala je i svoje medije, pokrenuli su i svoje novine koje su deljene na skupovima.
Sad deluje potpuno drugacije... anemicno..
To je pohvalno, Vučićev nacionalizam nas je i doveo na začelje kontinenta.Nzm, Mila Pajić je živ dokaz da ima građsnostičke opcije tj antinacionalističke opozicije, i to još veoma k
Tadić o pomenutom problemu u intervjuu iz 2009-te:Demokratska opozicija Srbije- DOS
Na početku je bilo 19 političkih stranaka, kasnije 18 jer je SPO izašao iz koalicije koju je sam napravio...slično kao SSP danas.
POKS se podelio na dva dela. Jedan se priklonio SNS-u, a drugi na čelu sa Vojislavom Mihailovićem bio je u koaliciji sa Novim DSS-om.
Kada se razgovaralo o formiranju bloka stranaka desnog centra, Vojislav Mihailović je, zbog neke, ko zna koje svađe sa Jeremićem odlučio da se priključi NDSS-u. Zbog njega i zbog Miloša Jovanovića i Milice zavetnice, tj njenog muža nije formiran blok stranaka desnog centra.
Sve političke stranke imaju svoje Programe u kojima stoji šta će raditi posle smene aktuelne vlasti.
Ali, konkretne planove za "Dan posle" imaju Narodna stranka i SSP ( možda imaju i druge stranke, ali za ove dve stranke sam sigurna ).
Daj neke isečke iz herbarijuma na temu Vučićevog huškanja ratova, a koja su rezultovala padom privrede od 60% za 18 meseci
Postoje periodi kada se opozicija ujedinjavala. Recimo od 2012 do 2019 bila je baš razjedinjena. Onda se od 2019 do 2023 ukrupnjavala i pravila koalicije. Zatim se posvadjala 2024 oko BG izbora gde su jedni bojkotovali a drugi izašli. Ne mogu to da prevazidju jer obe grupacije vide onu drugu kao lažnu opoziciju. Svakako i njihovi birači slede isto, pa neki vide Đilasa/Miloša kao lažnjake a neki Ćutu/Savu/Nestora kao to. Sa takvim stanjem ne mogu predvoditi proteste a ne mogu ni na izbore. Taj prazan prostor sad ispunjavaju studenti i školarci izmedju te dve grupe.
Da li mi uopste imamo opoziciju?
Kad su svojevremeno bili protesti protiv Slobe opozicija je bila jasno definisana i ujedinjena.
Imala je i svoje medije, pokrenuli su i svoje novine koje su deljene na skupovima.
Da je bio na vlasti on bi to sve promenio
Da li mi uopste imamo opoziciju?
Jeste...da li je sadasnja "opozicija" u stvari produzena ruka rezima?
Vickasta profesorka...
Tako si mogao i 2003-2011 da pričaš da su svi isti i da te ne zanima smenaNema opozicije u Srbiji. Opozicija se tek treba stvoriti. Sa jedne strane imamo marodere koje je na vlast dovela okupatorska NATO klika u Srbiji. Kontrolom političkih dešavanja i svih medija, njihova jedina alternativa su političke stranke koje su takođe pod kontrolom NATO okupatora. Jedina je razlika je što ovi NATO puleni na vlasti promovišu jeftini populizam i lažno se predstavljaju kao nacionalna opcija. Dok se ovi drugo uopšte ne predstavljaju lažno i sa ponosom ističu da su deca Bulajevićeve Sutjeske i Neretve, iz sve snage zagledana u američki imperijalizam, predstavljajući ga najuzvišeniji stepenik razvoja čovečanstva i demokratije.
Srbi u Srbiji praktično nemaju svoje političke predstavnike i opcije za koje mogu glasati. Studenti su za sada jedna opcija, ali za njih se ne može glasati na fingiranim komunističkim izborima.
Питање можеш поставити било где у свету, добићеш исти одговор а он гласи формално да.Da li mi uopste imamo opoziciju?
Vecina je cak i za tako nesto nesposobna, mada, uzeli bi svaku kosku koju im Vucic baci, bas kao i zavetnica.da li je sadasnja "opozicija" u stvari produzena ruka rezima?
Samo tvoja Narodna stranka
što moja?Samo tvoja Narodna stranka
Ne čujem da pišeš okolo da je Vladimir Gajić bezidejan.što moja?
Ma daj, taj nije pročitao ni 100 knjiga u životu…Ne čujem da pišeš okolo da je Vladimir Gajić bezidejan.
a vala bilo ih je.Pa sad, jasno definisana i ujedinjena je možda malo preterano. Seti se svih koalicija, raskida, promena, saveza i pretumbavanja DSS, DS, SPO, GSS, SRS. Nova demokratija,...