Opozicija

Da li mi uopste imamo opoziciju?

Kad su svojevremeno bili protesti protiv Slobe opozicija je bila jasno definisana i ujedinjena.
Imala je i svoje medije, pokrenuli su i svoje novine koje su deljene na skupovima.

Sad deluje potpuno drugacije... anemicno..
Nemamo jer ova opozicija uopšte nema nikakav plan za Srbiju nego je jedini cilj da se Vučić sruši sa vlasti.

gradjanska opcija lol dokle cete vise da se tripujete da ste iznad ostalih.pa razmisli malo o tome sto si rekao jel dvadeset posto ljudi moze da bude pametnije od 80.ja bih rekao da 50% ima onih koji ne podnose ni zute ni sns jer svako normalan zna ko su i jedni i drugi

То да је грађанска опција изнад осталих причате и пишете само ви,смрадикали са и без беђа, јер имате тешке комплексе.

Nemamo jer ova opozicija uopšte nema nikakav plan za Srbiju nego je jedini cilj da se Vučić sruši sa vlasti.

a da .. zaboravio sam i da se dobije po koji sendvič :hahaha1:

Ja nisam za AV ali definitivno nisam ni za partiju koja nema plan šta će da radi sa zemljom
pa nikad nisu ni imali.znas kolko ih zanima zemlja, kao zadnja rupa na svirali.a doduse i ne treba im plan, samo treba da slusaju sta zapad kaze i da ispunjavaju.to moze da radi bukvalno bilo ko

Ne postoji nikakav plan kako nesto treba da se uradi...Svi su za postovanje zakona, vladavinu prava, nestranacko drustvo, razvijanje institucija itd...Ali kako se do toga dolazi? Nije dovoljno samo isticanje tih parola... Po meni su jedini nacin iskrene evroatlanske integracije...Toga nema, to je nesto sto ni studenti ne isticu kao nacin... Oni mozda misle da postoje neki drugi nacini, da mi kao drustvo to mozemo sami... Podrzavam ih u toj zabludi, iz nje ce izaci bolji...

a da .. zaboravio sam i da se dobije po koji sendvič :hahaha1:

Ja nisam za AV ali definitivno nisam ni za partiju koja nema plan šta će da radi sa zemljom
Uzmi sendvic i cuti.Moli se Bogu da ti jos neko da.
Inace primjetio sam da mi vise stize sendvica iz revolucionarne mase.Cim im nesta nije po volji sto napises daju sendvic.
Ova sns masa malo skrtija.Cuvaju sendvice samo za sebe.A sokic uz sendvic ne nudi niko.

Шта ће ми уједињена опозиција???
Значи нећу папазјанију него тачно дефинисану опцију, наравно националну.
Ови што могу са свима, па то је бедно.
protiv milosevica je uspelo?

ali jesi u pravu..posle su se pocepali.

prvo je nastalo cepanje kad je vuk odrzao predizborno obecanje i postavio djindjica za gradonacelnika a onda posle djindjic nije hteo da podrzi vuka za premijera kakv je bio dogovor i tu je nastalo prvo cepanje opozicije.

protiv milosevica je uspelo?

ali jesi u pravu..posle su se pocepali.

prvo je nastalo cepanje kad je vuk odrzao predizborno obecanje i postavio djindjica za gradonacelnika a onda posle djindjic nije hteo da podrzi vuka za premijera kakv je bio dogovor i tu je nastalo prvo cepanje opozicije.

Ови што шетају против-свега-што-постоји не вреде ни пет пара. Не дај боже да се они питају за било шта.

Ови што шетају против-свега-што-постоји не вреде ни пет пара. Не дај боже да се они питају за било шта.
Kako možete uspostaviti tako bizaran sistem, da se neki tamo Aca Parizer pita za sve 50 godina, a onda da svakog ko primeti da treba nešto promeniti, optužujete "da nije izdiktir'o tačno šta."

Kako možete uspostaviti tako bizaran sistem, da se neki tamo Aca Parizer pita za sve 50 godina, a onda da svakog ko primeti da treba nešto promeniti, optužujete "da nije izdiktir'o tačno šta."
Аца Паризер је победио на изборима. Кад ови твоји добаце до цензуса, можемо да разговарамо.

Back