Opozicija

Da li mi uopste imamo opoziciju?

Kad su svojevremeno bili protesti protiv Slobe opozicija je bila jasno definisana i ujedinjena.
Imala je i svoje medije, pokrenuli su i svoje novine koje su deljene na skupovima.

Sad deluje potpuno drugacije... anemicno..
Nema opozicije ni na vidiku samo neke izborne improvizacije.

Ako ovi protesti ,,potraju,, izrodiće se brzo vođa opozicije. Ljudi hoće nova lica.
Tačno! Studenti su napravili opozicionu kritičnu masu. I razbili su strah naroda. Tako da i oni koji su terani na mitinge ava, glasaće protiv njega.
Studenti su se nametnuli kao moralni autoritet. Kad oni pozovu na jedinstvo opozicije i na bojkot/izlazak na izbore, svaka opoziciona stranka koja ih ne posluša, nema budućnost. Prestaje da bude opoziciona. Studenti treba direktno da imenuju takve, a ne da bacaju neutralne apele u vazduh.

Gde me šalješ? U Drajzerovu, Skelu, Palmotićevu ili kod dr Laze?
Ne taman posla ali bezveze proglasiti opoxiciju kao mafiju koja oce da se docepa vlasti.
Ima obavezu prava opozicija da konstruktivno ucestvuje u parlamenarnom zivotu i da podrzi institucije da ojace institucije zemlje a ne da rusi.
To je njen zadatak.

Ne taman posla ali bezveze proglasiti opoxiciju kao mafiju koja oce da se docepa vlasti.
Ima obavezu prava opozicija da konstruktivno ucestvuje u parlamenarnom zivotu i da podrzi institucije da ojace institucije zemlje a ne da rusi.
To je njen zadatak.
Ti ne znaš šta znači opozicija u jednoj državi. Ako treba da podrži vladajuću stranku onda ulazi u vlast kao Milica Zavetnica i onda više nisi opozicija.

ujedinjena-patriotska-opozicija-2.jpg

Tačno! Studenti su napravili opozicionu kritičnu masu. I razbili su strah naroda. Tako da i oni koji su terani na mitinge ava, glasaće protiv njega.
Studenti su se nametnuli kao moralni autoritet. Kad oni pozovu na jedinstvo opozicije i na bojkot/izlazak na izbore, svaka opoziciona stranka koja ih ne posluša, nema budućnost. Prestaje da bude opoziciona. Studenti treba direktno da imenuju takve, a ne da bacaju neutralne apele u vazduh.
Pa naravno,politicari opozicije ce poslusati sta im kazu studenti.Nisu lideri opozicionih stranaka sujetni.

Skroz samostalno, bez pomoći sa strane? I koliko će potrajati radost? Šta posle?
...A onda je došao lovac i spasio Crvenkapu i baku.
Kad daš ravnopravne uslove onda nema potrebe za pomoći sa strane. Ne zanima me ko će vladati Sirijom, samo sam dao kao primer.
Može i domaći primer. Karađorđevski šljam je uz pomoć Rusije i Crne ruke ubio kralja i kraljicu i promenio dinastiju.

Back