lapsi
Aktivan član
- Poruka
- 1.236
Hvala! I ja tebi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala! I ja tebi!
Nema opozicije ni na vidiku samo neke izborne improvizacije.Da li mi uopste imamo opoziciju?
Kad su svojevremeno bili protesti protiv Slobe opozicija je bila jasno definisana i ujedinjena.
Imala je i svoje medije, pokrenuli su i svoje novine koje su deljene na skupovima.
Sad deluje potpuno drugacije... anemicno..
Ako ovi protesti ,,potraju,, izrodiće se brzo vođa opozicije. Ljudi hoće nova lica.Nema opozicije ni na vidiku samo neke izborne improvizacije.
СваштаAko ovi protesti ,,potraju,, izrodiće se brzo vođa opozicije. Ljudi hoće nova lica.
Hajde vođo, javi se i stani na čelo kolone. Pokaži zube Periju.
Tačno! Studenti su napravili opozicionu kritičnu masu. I razbili su strah naroda. Tako da i oni koji su terani na mitinge ava, glasaće protiv njega.Ako ovi protesti ,,potraju,, izrodiće se brzo vođa opozicije. Ljudi hoće nova lica.
Cilj SVAKE opozicije bilo gde u svetu je da sruši vladajuću stranku u nekoj zemlji i preuzme vlast. Sramotno je to što ti je neko ponudio a ti prihvatio da budeš u rukovodstvu Krstarice AD.Nemamo jer ova opozicija uopšte nema nikakav plan za Srbiju nego je jedini cilj da se Vučić sruši sa vlasti.
Kakvi ste ludaci.Cilj SVAKE opozicije bilo gde u svetu je da sruši vladajuću stranku u nekoj zemlji i preuzme vlast. Sramotno je to što ti je neko ponudio a ti prihvatio da budeš u rukovodstvu Krstarice AD.
Gde me šalješ? U Drajzerovu, Skelu, Palmotićevu ili kod dr Laze?Kakvi ste ludaci.
U ratu je neprijatelj opozicija.a u debati drugi govornik koji ima suprotne stavove je opozicija.
Ne taman posla ali bezveze proglasiti opoxiciju kao mafiju koja oce da se docepa vlasti.Gde me šalješ? U Drajzerovu, Skelu, Palmotićevu ili kod dr Laze?
Misliš, da pobedi na izborima? Jer ako će da ruši, može biti rušena...Cilj SVAKE opozicije bilo gde u svetu je da sruši vladajuću stranku u nekoj zemlji i preuzme vlast. Sramotno je to što ti je neko ponudio a ti prihvatio da budeš u rukovodstvu Krstarice AD.
Jer su protivdrzavni elementi zato se takva opozicija rysi.Misliš, da pobedi na izborima? Jer ako će da ruši, može biti rušena...
Ti ne znaš šta znači opozicija u jednoj državi. Ako treba da podrži vladajuću stranku onda ulazi u vlast kao Milica Zavetnica i onda više nisi opozicija.Ne taman posla ali bezveze proglasiti opoxiciju kao mafiju koja oce da se docepa vlasti.
Ima obavezu prava opozicija da konstruktivno ucestvuje u parlamenarnom zivotu i da podrzi institucije da ojace institucije zemlje a ne da rusi.
To je njen zadatak.
Vidiš, sad me podseti na na Siriju. Opozicija je srušila aktuelnu vlast.Misliš, da pobedi na izborima? Jer ako će da ruši, može biti rušena...
Naravno da ce podrzati neku ideju koja je u interesu drzave.Ti ne znaš šta znači opozicija u jednoj državi. Ako treba da podrži vladajuću stranku onda ulazi u vlast kao Milica Zavetnica i onda više nisi opozicija.
Vi naprednjaci ste stalno zakerali kad ste bili opozicijaNaravno da ce podrzati neku ideju koja je u interesu drzave.
Skroz samostalno, bez pomoći sa strane? I koliko će potrajati radost? Šta posle?Vidiš, sad me podseti na na Siriju. Opozicija je srušila aktuelnu vlast.
Nisu bili spremni za demokratiju.Vidiš, sad me podseti na na Siriju. Opozicija je srušila aktuelnu vlast.
Ne znam to vreme ali verujem ti.Vi naprednjaci ste stalno zakerali kad ste bili opozicija
Pošto si radikalka, zašto svake godine taj šljam nije nešto podržao dok je vladalo Žuto preduzeće od 2000-2012?Naravno da ce podrzati neku ideju koja je u interesu drzave.
Pa naravno,politicari opozicije ce poslusati sta im kazu studenti.Nisu lideri opozicionih stranaka sujetni.Tačno! Studenti su napravili opozicionu kritičnu masu. I razbili su strah naroda. Tako da i oni koji su terani na mitinge ava, glasaće protiv njega.
Studenti su se nametnuli kao moralni autoritet. Kad oni pozovu na jedinstvo opozicije i na bojkot/izlazak na izbore, svaka opoziciona stranka koja ih ne posluša, nema budućnost. Prestaje da bude opoziciona. Studenti treba direktno da imenuju takve, a ne da bacaju neutralne apele u vazduh.
I mi spadamo u te sirovine jer pravna svest misli i oseca auttoritarno tako da demokratsko uredjenje ne uspeva.Pošto si radikalka, zašto svake godine taj šljam nije nešto podržao dok je vladalo Žuto preduzeće od 2000-2012?
Kad daš ravnopravne uslove onda nema potrebe za pomoći sa strane. Ne zanima me ko će vladati Sirijom, samo sam dao kao primer.Skroz samostalno, bez pomoći sa strane? I koliko će potrajati radost? Šta posle?
...A onda je došao lovac i spasio Crvenkapu i baku.
Ma bre tito i tacka.Kad daš ravnopravne uslove onda nema potrebe za pomoći sa strane. Ne zanima me ko će vladati Sirijom, samo sam dao kao primer.
Može i domaći primer. Karađorđevski šljam je uz pomoć Rusije i Crne ruke ubio kralja i kraljicu i promenio dinastiju.
Grešiš. Tamo gde se uspentraju komunisti i radikali tu pomoći nema.I mi spadamo u te sirovine jer pravna svest misli i oseca auttoritarno tako da demokratsko uredjenje ne uspeva.