Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Lazes!:eek:

80 trbusnjaka dnevno, 8 litara vode, kelj i lubenica za dorucak, rucak, uzinu.. Bez vecere..
I za 18 dana ces videti rezultate.
Nekst..

Za 18 dana ce videti rezulate, a za mesec dana ce umreti!:lol:

za definisane stomacne misice trbusnjaci su tek treci po vaznosti............
bolje rezultate ce dobitiit ako krene da trci ili nesto na tu foru............zatim ide ishrana(8 litara vode je previse,ni to ne valja),a ako se izgladnjuje,mstabolizam ce mu se usporiti,pa ce dobiti kontraefekat-organizam ce mu sve taloziti,stedeci.a i kad se vrati na normalan rezim ishrane,nabice dvostruko veci stomak............

Pametnicaa...:P

Ma ne kukam...Reko da bih mogao malo da smanjim stomace...Al kako u gradu koj mirise na rostilj? :mrgreen:

Za dobre trbusnjake je uvek bitno da se preselis iz grada u kom zivis....:lol:

-jako tamna ( pre sam bila ko crnkinja)
-crna kosa do struka ( talasasta jako,al je peglam )
-usko,duguljasto lice
-malo,jevrejski,rimski nos
-azijatske oci ( nisu skroz al kad stavim senku onda ko Japanka )
-vitka,trebala bi da se ugojim,al misicava
-niska
-postavila sam svoju sliku jednom na neki interracial forum i rekli su mi da imam african face features:mrgreen:
to je to

Rukomet je najgori moguci sport za devojke...

Cudi me da ne utice isto na muskarce...

Nas dvanaest koje treniramo već 7 godina, da nas poređaš i prekriješ lice, ne bi mogao da nas raspoznaš.
Znači, apsolutno sve imamo široka ramena, jake mišice, mišićave butine i listove i nemamo struk. I imamo bokserski stav :lol:
A muškarci i trebaju tako da izgledaju, tako da se i ne ističe toliko kod njih. Eh, rukometaši :heart:

Nas dvanaest koje treniramo već 7 godina, da nas poređaš i prekriješ lice, ne bi mogao da nas raspoznaš.
Znači, apsolutno sve imamo široka ramena, jake mišice, mišićave butine i listove i nemamo struk. I imamo bokserski stav :lol:
A muškarci i trebaju tako da izgledaju, tako da se i ne ističe toliko kod njih. Eh, rukometaši :heart:

Da, znam, poznajem par devojaka koje treniraju rukomet, zapravo mnogo su dobre u tome...i vecina ih ima bas siroka ramena...:p
A ortaci koji treniraju, svi mrvica hleba preko ledja...:lol:

Боја косе - браон(боје лешника)
Боја очију - зелена ( са примесама сиве и смеђе али зељена ипак доминра)
Висина - 190 надам се да ћу да догурам до неких 195, од како тренирам пливање (4 месеца) поново сам почео да растем, а пре тога сам стагнирао на 187 јако дуго.
Велики нос али глават сам(не превише) па ми добро стоји (Динарски).
Неразвучена пуна уста.
Уши,.... уши су ми нормалне ни много велике, ни много мале.
Тежина, 75кг, процењујем близу 80 када се вратим из Крагујевца(тамо ми је баба) у Бл крајем августа.(спрема за 15-орицу).
Природно сам јаке конституције, али нисам набилдан.

Мене су класификовали на једном сајту као древног Персијанца, они су били беле пути, високи, снажни и по фаци су слични данашњим Иранцима, а по боји коже, косе, очију данашњим Европљанима.
Мало подсећам на председника Ирана Махмуда Ахмадинеџада, само што нисам гарав ко он.:hahaha:

Back