G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
e pa onda sta kukas?!![]()
Ma ne kukam...Reko da bih mogao malo da smanjim stomace...Al kako u gradu koj mirise na rostilj?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e pa onda sta kukas?!![]()
Ma ne kukam...Reko da bih mogao malo da smanjim stomace...Al kako u gradu koj mirise na rostilj?![]()
Vid' šta radi nemanje života van Krstarice.![]()
Visok 202, 203
80 trbusnjaka dnevno, 8 litara vode, kelj i lubenica za dorucak, rucak, uzinu.. Bez vecere..
I za 18 dana ces videti rezultate.
Nekst..
za definisane stomacne misice trbusnjaci su tek treci po vaznosti............
bolje rezultate ce dobitiit ako krene da trci ili nesto na tu foru............zatim ide ishrana(8 litara vode je previse,ni to ne valja),a ako se izgladnjuje,mstabolizam ce mu se usporiti,pa ce dobiti kontraefekat-organizam ce mu sve taloziti,stedeci.a i kad se vrati na normalan rezim ishrane,nabice dvostruko veci stomak............
Ma ne kukam...Reko da bih mogao malo da smanjim stomace...Al kako u gradu koj mirise na rostilj?![]()
Ne lazem, taman posla.Stvarno sam tolko visok.
Jes vala sto se tice trbusnjaka, ali mi je pljeska preca od trbusnjaka.![]()
Sto mozes da pojedes danas, ne ostavljaj za sutra...![]()
zaividim ti na tome sto zivis u leskovcu, bas zbog pljeskavica![]()
moj je rakord jedna...i po....![]()
Ovim citatom se vodim od danas.Kakva dijeta!
Eeeeee, miris cumura svaki dan.
Rookie...![]()
Rukomet je najgori moguci sport za devojke...
Cudi me da ne utice isto na muskarce...
Nas dvanaest koje treniramo već 7 godina, da nas poređaš i prekriješ lice, ne bi mogao da nas raspoznaš.
Znači, apsolutno sve imamo široka ramena, jake mišice, mišićave butine i listove i nemamo struk. I imamo bokserski stav
A muškarci i trebaju tako da izgledaju, tako da se i ne ističe toliko kod njih. Eh, rukometaši![]()