BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
To je takooo sexy 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja kad stisnem ruku i zaustavim krvotok pa kad vidim te vene, imam osecaj da je dovoljno malo da se ogrebem pa da mi pocne sikljati krv...
ja se nikad nisam hvalio da sam lijep,zgodan. bla bla....al me jedino nekad nervira sto imam jako izrazene vene na rukama
ne zelim da me neko sazaljeva..jednostavno sam sigurna u sebe..nisam od onih koji kukaju ruzna sam,debela,da bi im drugi govorili: ma nisi,lepa si..daj molim te. verujem u sebe,isuvise.i zaista volim sebe,i zadovoljna sam svojim izgledom![]()
Nedaj se sasice uz tebe smo!Ma oni su ljubomorni bre na tebe one su ruzne pa lece fustracije na tebi,msm po ceo dan su na netu!
![]()
samo opustenoma jeste,vidis kako ti sve znas..
i ja sam po ceo dan na netu..i nista mi ne fali..samo par sati sna..
![]()
Pa mislim ja jesam opusten!Svi mi to kazu a ja jadnicak nebi da se hvalim pa pustim da svi to zakljuce sami!
Pa imas pravo i ja sam ovde dosta pa mi nista ne fali lep,pametan,mlad...
![]()
nisam mogao da odolim
Pa mislim ja jesam opusten!Svi mi to kazu a ja jadnicak nebi da se hvalim pa pustim da svi to zakljuce sami!
Pa imas pravo i ja sam ovde dosta pa mi nista ne fali lep,pametan,mlad...
![]()
A kao nisam?Pa kapiram te brate samo si ljubomoran sto sam kul!
![]()
ma i treba da budeshvidish kako ljudi imaju predrasude,ne upoznavsi nekoga tvrde da je ovakav ili onakav..na osnovu toga sto neko ima brazilsko dupe ili sto toliko voli sebe..sta cu,takva sam..ako ja sebe ne volim,kako ce drugi da me vole
? mada sam zakrzljala pored ovog monitora,i dan i noc sam ovde..sve je ok,samo sto imam kese ispod ociju kao kengur
![]()
Ne delujes mi tako na slici,izgledas veoma lepo!![]()
Tacno, slazem se. I meni je iskreno zao svih tih ljudi.Wild Child, ima onih koji stvarno imaju jadno mišljenje o sebi.
I to kažu.
Korektno..kao sto priznah u jednom momentu, ne volim ni ja kada se hvali neko na sva usta, ali ...ovo je forumI ja kažem da treba voleti i poštovati za sebe, ali sam oduvek mislila da to treba da se misli u sebi a ne da se priča sve u 16.
177 cm 45 kilograma duge lepe noge tanak struk duga kosa lepo lice kao kod lutke iz izloga, hocu da kazem, cisto, glatko, bez napumpanih usana i naglasene sminke, sa iskricavim pogledom, mala ali lepa guza, grudi male ali ponekad izgledaju velike zbog brushaltera sa korpicama. Oci su mi braon boje sa dugackim trpavicama. Kosa mi je isto tako lesnik boje. Oci cu mi ipak tamnije braon.