Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

ne zelim da me neko sazaljeva..jednostavno sam sigurna u sebe..nisam od onih koji kukaju ruzna sam,debela,da bi im drugi govorili: ma nisi,lepa si..daj molim te. verujem u sebe,isuvise.i zaista volim sebe,i zadovoljna sam svojim izgledom:)

Nedaj se sasice uz tebe smo!:per::lol: Ma oni su ljubomorni bre na tebe one su ruzne pa lece fustracije na tebi,msm po ceo dan su na netu!:hahaha::cmok:

Pa mislim ja jesam opusten!;) Svi mi to kazu a ja jadnicak nebi da se hvalim pa pustim da svi to zakljuce sami!:D Pa imas pravo i ja sam ovde dosta pa mi nista ne fali lep,pametan,mlad...:per::hahaha:

ma i treba da budesh:P vidish kako ljudi imaju predrasude,ne upoznavsi nekoga tvrde da je ovakav ili onakav..na osnovu toga sto neko ima brazilsko dupe ili sto toliko voli sebe..sta cu,takva sam..ako ja sebe ne volim,kako ce drugi da me vole:D? mada sam zakrzljala pored ovog monitora,i dan i noc sam ovde..sve je ok,samo sto imam kese ispod ociju kao kengur:D

ma i treba da budesh:P vidish kako ljudi imaju predrasude,ne upoznavsi nekoga tvrde da je ovakav ili onakav..na osnovu toga sto neko ima brazilsko dupe ili sto toliko voli sebe..sta cu,takva sam..ako ja sebe ne volim,kako ce drugi da me vole:D? mada sam zakrzljala pored ovog monitora,i dan i noc sam ovde..sve je ok,samo sto imam kese ispod ociju kao kengur:D

Ne delujes mi tako na slici,izgledas veoma lepo!:):klap:

Um, ne mogu sad da citiram sve redom, so, Wild Child, ima onih koji stvarno imaju jadno mišljenje o sebi.
I to kažu.
Ali definitivno manji broj njih ne želi da ih neko ubeđuje u suprotno, da im priča kako su divni i lepi.
Licemeri su oni koji pričaju kako su ružni i blah, blah, a kad vidiš sliku, stoji lepotica/lepotan.

A ova što je rekla, neka je, ja nisam ni govorila za nju, nego generalno za takve ljude.
I ja kažem da treba voleti i poštovati za sebe, ali sam oduvek mislila da to treba da se misli u sebi a ne da se priča sve u 16.

Wild Child, ima onih koji stvarno imaju jadno mišljenje o sebi.
I to kažu.
Tacno, slazem se. I meni je iskreno zao svih tih ljudi.
Grozno je osecati se jadno i lose u svom telu i pre svega strasno razorno po njihovu psihu.
Bilo bi lepo kada bi svi uspeli da prihvate sebe u lepom svetlu.

I ja kažem da treba voleti i poštovati za sebe, ali sam oduvek mislila da to treba da se misli u sebi a ne da se priča sve u 16.
Korektno..kao sto priznah u jednom momentu, ne volim ni ja kada se hvali neko na sva usta, ali ...ovo je forum:D Ja vrlo malo toga ovde ozbiljno shvatam:) A i bilo mi zao sto su svi na nju napali( ne prozivam sad tebe konkretno), posebno sto nisam kod nje licno videla niti neku zlobu niti pokusaj da ucini druge inferirnima ;)

177 cm 45 kilograma duge lepe noge tanak struk duga kosa lepo lice kao kod lutke iz izloga, hocu da kazem, cisto, glatko, bez napumpanih usana i naglasene sminke, sa iskricavim pogledom, mala ali lepa guza, grudi male ali ponekad izgledaju velike zbog brushaltera sa korpicama. Oci su mi braon boje sa dugackim trpavicama. Kosa mi je isto tako lesnik boje. Oci cu mi ipak tamnije braon.

Vau da sam muško, možda bi te i prošetala gradom..... :hahaha: :rotf: :tease: :tongue2: :plez:

Back