- Poruka
- 826
Au brate, al' su ovi današnji forumaši žgoljavi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam zgoljav. A bio sam jos vise mrsav. Sad sam oko 83kg visina 190cm.
(a bio sam i 95kg godine unuzad)
jaoo moderatori smilujte se, zatvorite ovu temuuu!!!! pocecu da je sanjam!
ko kaze da mi imamo problema?![]()
što,ružna si,ne smeš da se opišeš i bode ti oči?
(daaaa,šaaalim se,da ne bude zabune)
ja sam se istopila od silnih boleština
al i dalje imam pivski stomak,bitno je naglasiti![]()
što,ružna si,ne smeš da se opišeš i bode ti oči?
(daaaa,šaaalim se,da ne bude zabune)
izvinjavam se pogresno sam protumacio....sorry stvarno....![]()
Ja sam rodjen u cernobilju i nemogu da se opisem izgledam suvise.....Apstraktno..
Sto dete iz cernobila ima dve glave?![]()
Treca se zaglavila.....![]()
Ja mislim da sam bas fina, samo ima dana kad sam neraspolozena pa se sebi manje dopadam. Recimo, sve mi je fino samo mi se kosa ne dopada i slicno. Ali zato imam i dana kad sam sebi izuzetno lepa. <3
Ti si sad ludak. :/
je l' to upuceno meni???
ako jeste
nisam,ako ne valja stavicu drugu sliku
ako nije
onda nista
PotpisujemIma dana kad se pogledam u ogledalo i pomislim "Booože, kako lEpo detE", ima dana kad ne smem ni da priđem ogledalu ali ***. That's me
Gledam sad nešto, budi Bog s nama al ste svi mršaviDeco, nabijate mi komplekse
Što se tiče mene, 170cm, 60kg, kratka crvena kosa ( i sad sam kupila farbu još crvenšiju od prošle, haHA!!! ), ten izrazito bled i šta više- u zadnje vreme naginjem žućkastom ( žuta rasa je u trendu, ne? ) oči zelene/plave/sive ( boja se mena u odnosu na raspoloženje i odeu koju nosim), poduži nos ( ali ga volEm jako, njemu dugujem svoj interesantni profil ), rekoše mi pre neki dan da ličim na Anđelinu Žoli ali pretpostavljam da je to zbog očiju i obrva, imam možda upola njenih usana
I grudi, da budem iskrena
Ali zato kukove imam za dve Anđe ( pravimo se da je to nešto čime se vredi ponositi )
![]()
Lepo si opisala sebe ja sad nemam inspiraciju...samo cu ti reci NE DIRAJ MRSAVE!!!
Lol