Iluzorni Iluzionista
Domaćin
- Poruka
- 4.031
Hah,pa to je jezik prostoga naroda serbskog...Kao intelektualac ne smeš da se frljaš s izrazima...I nikad nećeš reći da nešto iz nečeg proizilazi,već sledi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hah,pa to je jezik prostoga naroda serbskog...Kao intelektualac ne smeš da se frljaš s izrazima...I nikad nećeš reći da nešto iz nečeg proizilazi,već sledi...
) i moj razmak nestade... baš bzvz... u prvi mah sam imala utisak da to više nisam ja 

Jao, šta fali raširenim zubima...
ja ih imam otkako znam za sebe, nekad me nervirao taj razmak, onda sam iz nekog drugog razloga počela da nosim protezu sa devetnaest (kad ne slušam mamu) i moj razmak nestade... baš bzvz... u prvi mah sam imala utisak da to više nisam ja
![]()

) , lepa usta , zubi ok ...
Uglavnom sam zadovoljna sobom , ali ima dana kada ne smem ni da se pogledam u ogledalo
a ne volim nos i nokte ...Ja imam lepe razdvojene zubeJao, šta fali raširenim zubima...
ja ih imam otkako znam za sebe, nekad me nervirao taj razmak, onda sam iz nekog drugog razloga počela da nosim protezu sa devetnaest (kad ne slušam mamu) i moj razmak nestade... baš bzvz... u prvi mah sam imala utisak da to više nisam ja
![]()

Pa ja lepo kažem da su moji mama i tata u pravu, ali mi niko ne verujeI Brizit Bardo je imala razmaknute zubice..a jedna od najlepsih zena sveta![]()

Ja nemam tih problema.Ima i tu nesto..ja vecito sas koncem moram cistiti jer su gusto nasadjeni![]()

A ne ne ne.Pa slikaj se i pokazi razmak...![]()

Za vileMAU...
Pa zar ti mama i tata nisu rekli da si lepa?
Znaci neces nas uplasiti, ne boj se, mama i tata ne lazu...
Dobro, mozda za deda mraza, vile, letece irvase i sl. jesu slagali, ali...![]()
Leteće irvase 

Za vileLeteće irvase
Ahahhaa, našla sam jednu, dečko me uslikao dok sam se ja nešto glupirala preko web kamere
http://i35.photobucket.com/albums/d192/shushu88/Videocallsnapshot43.png?t=1244563771
Ovde imate kompletan uvid u moje zube, usta i krajnike
Inače sam fino dete.

Sta si zinula toliko co'ce?