Opišite sebe fizički, iskreno, odistinski i iz duše

Jao, šta fali raširenim zubima... :D

ja ih imam otkako znam za sebe, nekad me nervirao taj razmak, onda sam iz nekog drugog razloga počela da nosim protezu sa devetnaest (kad ne slušam mamu :() i moj razmak nestade... baš bzvz... u prvi mah sam imala utisak da to više nisam ja :(

Pa dobro... kada sam bila mladja bilu su bas razdvojeni i strcali su malo gore, ali sada su sasvim ok... zubarka mi je rekla da ne moram ni 6meseci da nosim protezu, oni ce mi vec biti lepi, spojeni i ravni. Ipak mi se tako vise svidja. hehe

Mozda sam se vec opisala,ali ne secam se...Ae opet :)

Visoka 177cm , 62 kg , duga ravna kosa (svetlo smedja , sa plavim pramenovima ) , sitnije tamno braon oci , duge terpavice , malo siri nos ( :( ) , lepa usta , zubi ok ... :) Uglavnom sam zadovoljna sobom , ali ima dana kada ne smem ni da se pogledam u ogledalo :D Na sebi najvise volim kosu :heart: a ne volim nos i nokte ...

Jao, šta fali raširenim zubima... :D

ja ih imam otkako znam za sebe, nekad me nervirao taj razmak, onda sam iz nekog drugog razloga počela da nosim protezu sa devetnaest (kad ne slušam mamu :() i moj razmak nestade... baš bzvz... u prvi mah sam imala utisak da to više nisam ja :(
Ja imam lepe razdvojene zube :mrgreen:
Al moraću od septembra da nosim protezu, jer su zubi počeli da mi se sve više razdvajaju, pa postoji mogućnost da mi se cela vilica deformiše.
A volim moj razmak :heart:
Što se tiče teme, niska sam, smeđa, sa veeelikim smeđim očima, ravnom kosom koju je nemoguće ukovrdžati, uvek nalakiranim noktima, i naravno razmakom među zubima.
I imam veliko srce.
I mama i tata mi kažu da sam najlepša :p

MAU...
Pa zar ti mama i tata nisu rekli da si lepa?
Znaci neces nas uplasiti, ne boj se, mama i tata ne lazu...:P
Dobro, mozda za deda mraza, vile, letece irvase i sl. jesu slagali, ali...:lol:
Za vile :eek: Leteće irvase :eek:
:sad2:

Ahahhaa, našla sam jednu, dečko me uslikao dok sam se ja nešto glupirala preko web kamere
http://i35.photobucket.com/albums/d192/shushu88/Videocallsnapshot43.png?t=1244563771

Ovde imate kompletan uvid u moje zube, usta i krajnike :p
Inače sam fino dete.

Back