Jedinicaa
Poznat
- Poruka
- 9.230
ne vredi da se utrkuješ sa mojim kucačkim umećem, dragi Majk.Nije ona dobra ona je sjajna osoba i prijatelj kakvog čovek treba da ima.Kucah na brzaka, al Jedinica me prestigla
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne vredi da se utrkuješ sa mojim kucačkim umećem, dragi Majk.Nije ona dobra ona je sjajna osoba i prijatelj kakvog čovek treba da ima.Kucah na brzaka, al Jedinica me prestigla
![]()
ne vredi da se utrkuješ sa mojim kucačkim umećem, dragi Majk.

evo, pocinje faks polako, ustajanje ranije uskoro, malo potezanja oko ucenja i tako. Vracamo se na staro, polako , ali sigurno.tu sam šarmeru,
kako ide kod tebe?
evo, pocinje faks polako, ustajanje ranije uskoro, malo potezanja oko ucenja i tako. Vracamo se na staro, polako , ali sigurno.
sta ti radi momce? Zaboravio nas skroz!

ma da, sve ima posla danas, nemas pojma koliko. Pre cu nadjem bez skole, no sa skolome, to je lepoooo, školuj se da postaneš jednog dana veeeliki čovek
momče se krlja na politici, to mu nekako više leži nego ove teme ovde.
inače je pod kontrolom![]()

ma da, sve ima posla danas, nemas pojma koliko. Pre cu nadjem bez skole, no sa skolom
tako je, drzi ga pod kontrolom, i sve dok ti u krevetu ne pominje politiku, dobro je. Cim pomene u krevetu, restrikcija na Forum![]()
a ko zna možda ti se i posreći, nada poslednja umire.
vidim mu po devojcimoj ti je čikica sjajan tip.