Opet hapse Srbe!

ali se u poznijim godinama psihički razboleo....

- - - - - - - - - -

eeee da...mozda je ipak bilo bolje da nije cutao...izjeda to coveka, ja znam daja ne bi mogao cutiti, ako nista sam bi presudio zlocincu

- - - - - - - - - -

a hrvatsko i muslimansko nije...već su na vreme umrli....

To je sad druga tema...

- - - - - - - - - -

naravno...i Francuzi i Nemci i Belgijanci i SAD su svašta radili....za njih nisu važili sudovi....

Tacno tako

Sta je bio povod napada na Srbiju u prvom svetskom ratu?

Sta je bio u drugom?

KO JE STVARAO POVODE SRBIJA BUDE NAPADNUTA?

Ko je dao POVOD da u zadnjem ratu Amerikanci bombarduju Srbiju?

Da nije bilo sarajevskog atentata AU bi našla neki drugi povod da napadne Srbiju... sama riječ povod znači da je neki događaj samo iskorišten... pravi uzrok I svjetskog rata je bila ekspanzionistička težnja Njemačke (prije svega) i AU...

Srbija je sama stalno davala povode da bude napadnuta...

U oprvom su ubili austrougarskog prstolonaslednika i zenu potpuno BEZ VEZE...

U drugom su vikali "Bolje rat nego pakrt" umnesto da su cutali, niko ih ne bi napao...

U zadnjem Sloba je DRAZIO Amerikance kada su ga nekioliko puta upozoravali da presatane...

Bez tih i takvih provokacija bi Srbija danas bila mnogo VECA i bolja.

Nikada niko nije dokazao da Srbija stoji iza atentata u Sarajevu. Ali džaba je tebi neke stvari dokazivati.

- - - - - - - - - -

struka ti je da sudiš o presudama? :)

Struka mi je pravo.

Evo ti PONOVO definicija genocida:

Геноцид (гр. генос, род, народ, и л. аццидере, убити), међународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религијских група. Спада у најтежу врсту злочина против човечанства (в. нирнбершка пресуда).

Ovo nisam ja smislio nego UN.

Blajbi, znaš li šta znači djelimično uništavanje nacionalne grupe?

To je neka druga stvar, nema veze sa izgubljenim ili dobijenim ratom... propagandni rat protiv Srba je bio žestok, a i mi smo dopinjeli da to bude tako...

Zapad će Srbe uvijek gledati kao ruske igrače na Balkanu i to je vrlo teško promijeniti...

Ali to je trenutno kljucna stvar, tako svet danas funkcionise, o tome ja pricam, to je realnost.

Dakle kod RS se gleda percepcija Srba u svetu, a kod Srbije na agresora i porazenog..

A i sta se tice RS...ok ajde da kazemo da se tu nesto dobilo, opet mislim da nisi realan ako ces kazati da vam sve prodje bez federacije, videli smo to nedavno sa onim specijalcima...dakle niste potpuno neovisni i tesko da cete ikad biti, nema reprezentacije RS u sportovima vec igraci igraju za BIH, primer iz sporta ali pokazuje tacno sve...

A i koliko je u celoj BIH sada manje Srba? Znas, ne bi ja bas toliko RS nazivao nekom velicanstvenom pobedom i ispunjavanjem ciljeva...ima tu itekako i druga strana.

Ali to je trenutno kljucna stvar, tako svet danas funkcionise, o tome ja pricam, to je realnost.

Dakle kod RS se gleda percepcija Srba u svetu, a kod Srbije na agresora i porazenog..

A i sta se tice RS...ok ajde da kazemo da se tu nesto dobilo, opet mislim da nisi realan ako ces kazati da vam sve prodje bez federacije, videli smo to nedavno sa onim specijalcima...dakle niste potpuno neovisni i tesko da cete ikad biti, nema reprezentacije RS u sportovima vec igraci igraju za BIH, primer iz sporta ali pokazuje tacno sve...

A i koliko je u celoj BIH sada manje Srba? Znas, ne bi ja bas toliko RS nazivao nekom velicanstvenom pobedom i ispunjavanjem ciljeva...ima tu itekako i druga strana.

Ne kažem ja da je izvojevana veličanstvena pobjeda, mada kad se ima u vidu ko je sve udarao na nas, to je svakako tačno... ja kažem da su ciljevi postavljeni početkom rata ili pred sami rat u potpunosti ispunjeni... prvi cilj SDS-a je bio formiranje srpskih autonomnih područja tzv. SAO u okviru BiH...

Cilj je doduše bio i opstanak Jugoslavije, ali mi tu ništa nismo ni mogli uticati...

videćemo šta će se dalje dešavati...ali mi ćemo tek imati problema.....izuzev ako se ne umaša nako treći...

Sta je bio povod napada na Srbiju u prvom svetskom ratu?

Austrija je želela da glumi evropsku silu, kreirala lažne istorijske nalaze i delila Balkan prema sovjoj meri, time kreirajući vrsan nacionalizam u Albaniji. Želela je da bude apsolutni vladar Balkana.

Ovo je jedna vrsta propagande koju su vršili.

Austria-Hungary_WWI_propaganda_card_against_Serbs_-_005.JPG

Trovali su bunare i uništavali sve što je bilo srpsko, a decu, žene i muškarce su masovno ubijali time što bi ih obesili.

s010.JPG

s003.JPG

hmw_039034.jpg

Atentant na Franca Ferdinanda je bila samo poslednja kap u prepunoj čaši. Istrebljivanje Srba i Srbije se uveliko spremao pre toga. Dakle, to nije bio rat već sistematsko istrebljavanje.

Za više informacija ti predlažem da lepo pogledaš ovu stranu

Istina je da su ti komentari blaga smejurija. Ne znaš ni osnovne istorijske stvari.

To ''Srbi su kriviza sve'' je trend koji je uzeo maha i koji se provlači za bilo šta. Nama uvek milo da vidimo neku budalu koja razmišlja ''Srbi su genocidan narod'' haha.

Poslednja izmena:
Не ради се о хиљадугодишњем плану Рокфелера о кињењу јадних малих честитих грб... хоћу рећи, народа, већ конкретно о америчком плану за уређење Босне после распада Југославије.

Да су имали замисли какве им се често приписују, РС би без неких претераних проблема прошла идентично као РСК. Пошто нису имали такве планове, РС живи.

ok ti poznajep situaciju...hoćeš da mi kažeš da među Hrvatima i Muslimanima nema takvih?????hoćeš da kažeš da su samo naši bili loši momci????

Osobi sa takvim rezonovanjem sta god da kazes ona uvijek cuje isto ... onaj ko je imao usi, taj je i cuo, gluvima nek se bave doktori.

... i da, cini li se jos kome da je tema malchice skrenula sa kursa, i to sto dalje i dalje od potencijalne katarze ? :D

Poslednja izmena:
Mi malo mistifikujemo te "američke planove"... i kod njih u Vašingtonu ima polusposobnih pajsera, što rek'o Kami, koji čestu vuku ad hoc poteze i samo gase plamen po svijetu... nema tu neke dugoročne konzistentne politike...

Ne znam sta ti je danas...

Ti mislis da Amerikanci vode politiku kako im se nekog jutra digne?

Znas li ti da oni koriste kompjutere pre povlacenja nekih politickih poteza da ispitaju SVE MOGUCE VARIJANTE koje bi taj potez mogao izazvati?

I da prave planove i 10 godina unapred?

Znas li ti da je rat u Jugoslaviji bio isplaniran jos PRE Titove smrti?

Да се склоне у Србију? Коју Србију? Склонили смо се из Крајине, са Космета... да се склоними са југа Србије, из Ниша, са Рашке, из Војводине... Јел примећујеш нешто? Ако се тако будемо склањали, нећемо више имати где да се склонимо! Сваки Србин треба да се угледа на своје славне претке и да поступи као они. На силу се мора одговорити силом!

Pa na vasu sili su i uzvratili silom i vidi belaja...

Back