vecavestica
Iskusan
- Poruka
- 5.601
A srpsko vodstvo je odigralo kljucnu ulogu
a hrvatsko i muslimansko nije...već su na vreme umrli....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A srpsko vodstvo je odigralo kljucnu ulogu
ali se u poznijim godinama psihički razboleo....
- - - - - - - - - -
a hrvatsko i muslimansko nije...već su na vreme umrli....
naravno...i Francuzi i Nemci i Belgijanci i SAD su svašta radili....za njih nisu važili sudovi....
Kako "Sta s tim"?
Vidi se iz definicije o genocidu da se streljanje muskaraca u Srebrenici PERFEKTNO UKLAPA u definiciju.
To je neka druga stvar, nema veze sa izgubljenim ili dobijenim ratom... propagandni rat protiv Srba je bio žestok, a i mi smo dopinjeli da to bude tako...
Zapad će Srbe uvijek gledati kao ruske igrače na Balkanu i to je vrlo teško promijeniti...
Sta je bio povod napada na Srbiju u prvom svetskom ratu?
Sta je bio u drugom?
KO JE STVARAO POVODE SRBIJA BUDE NAPADNUTA?
Ko je dao POVOD da u zadnjem ratu Amerikanci bombarduju Srbiju?
Za tebe ne znam. Meni je to struka.

Srbija je sama stalno davala povode da bude napadnuta...
U oprvom su ubili austrougarskog prstolonaslednika i zenu potpuno BEZ VEZE...
U drugom su vikali "Bolje rat nego pakrt" umnesto da su cutali, niko ih ne bi napao...
U zadnjem Sloba je DRAZIO Amerikance kada su ga nekioliko puta upozoravali da presatane...
Bez tih i takvih provokacija bi Srbija danas bila mnogo VECA i bolja.
struka ti je da sudiš o presudama?
Evo ti PONOVO definicija genocida:
Геноцид (гр. генос, род, народ, и л. аццидере, убити), међународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религијских група. Спада у најтежу врсту злочина против човечанства (в. нирнбершка пресуда).
Ovo nisam ja smislio nego UN.
To je neka druga stvar, nema veze sa izgubljenim ili dobijenim ratom... propagandni rat protiv Srba je bio žestok, a i mi smo dopinjeli da to bude tako...
Zapad će Srbe uvijek gledati kao ruske igrače na Balkanu i to je vrlo teško promijeniti...
Da nije bilo sarajevskog atentata AU bi našla neki drugi povod da napadne Srbiju... sama riječ povod znači da je neki događaj samo iskorišten... pravi uzrok I svjetskog rata je bila ekspanzionistička težnja Njemačke (prije svega) i AU...
Ali to je trenutno kljucna stvar, tako svet danas funkcionise, o tome ja pricam, to je realnost.
Dakle kod RS se gleda percepcija Srba u svetu, a kod Srbije na agresora i porazenog..
A i sta se tice RS...ok ajde da kazemo da se tu nesto dobilo, opet mislim da nisi realan ako ces kazati da vam sve prodje bez federacije, videli smo to nedavno sa onim specijalcima...dakle niste potpuno neovisni i tesko da cete ikad biti, nema reprezentacije RS u sportovima vec igraci igraju za BIH, primer iz sporta ali pokazuje tacno sve...
A i koliko je u celoj BIH sada manje Srba? Znas, ne bi ja bas toliko RS nazivao nekom velicanstvenom pobedom i ispunjavanjem ciljeva...ima tu itekako i druga strana.
Ali to je trenutno kljucna stvar, tako svet danas funkcionise, o tome ja pricam, to je realnost.
Dakle kod RS se gleda percepcija Srba u svetu, a kod Srbije na agresora i porazenog..
A i sta se tice RS...ok ajde da kazemo da se tu nesto dobilo, opet mislim da nisi realan ako ces kazati da vam sve prodje bez federacije, videli smo to nedavno sa onim specijalcima...dakle niste potpuno neovisni i tesko da cete ikad biti, nema reprezentacije RS u sportovima vec igraci igraju za BIH, primer iz sporta ali pokazuje tacno sve...
A i koliko je u celoj BIH sada manje Srba? Znas, ne bi ja bas toliko RS nazivao nekom velicanstvenom pobedom i ispunjavanjem ciljeva...ima tu itekako i druga strana.
Kako "Sta s tim"?
Vidi se iz definicije o genocidu da se streljanje muskaraca u Srebrenici PERFEKTNO UKLAPA u definiciju.
Sta je bio povod napada na Srbiju u prvom svetskom ratu?

I naravno da je SAD želio da nijednog Srbina ne bude u BiH da je to moglo lako da se dogodi 95. ili 96. ...
Из чега произилази да РС постоји као део америчког плана за Босну.
ok ti poznajep situaciju...hoćeš da mi kažeš da među Hrvatima i Muslimanima nema takvih?????hoćeš da kažeš da su samo naši bili loši momci????

Mi malo mistifikujemo te "američke planove"... i kod njih u Vašingtonu ima polusposobnih pajsera, što rek'o Kami, koji čestu vuku ad hoc poteze i samo gase plamen po svijetu... nema tu neke dugoročne konzistentne politike...
Ali samo ako je Srbin,nemoj da vam se omakne...
Kako nemaju,po Hrvatima obe su potpuno čiste operacije...
sem vaših...
- - - - - - - - - -
kako nemaju????..akteri su isti....
- - - - - - - - - -
hajde lovac objasni šta čovek laže????
Да се склоне у Србију? Коју Србију? Склонили смо се из Крајине, са Космета... да се склоними са југа Србије, из Ниша, са Рашке, из Војводине... Јел примећујеш нешто? Ако се тако будемо склањали, нећемо више имати где да се склонимо! Сваки Србин треба да се угледа на своје славне претке и да поступи као они. На силу се мора одговорити силом!
Pa nešto ne vidim da je tako. Baš suprotno.