ЦрниГавран Iskusan Poruka 5.039 petak u 17:09 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #151
ЦрниГавран Iskusan Poruka 5.039 nedelјa u 17:20 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #152
R rostiljdzija Ističe se Poruka 2.262 nedelјa u 17:26 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #153 kolko vidim krajiski srbi na pdf politika od krstarice stalno se pijani cerekaju i podhebavaju sve u srbiji kako smo dileje. nije im losa sudbina. mogu da rade svasta misleci da smo mi valjda ko njini hrvati.
kolko vidim krajiski srbi na pdf politika od krstarice stalno se pijani cerekaju i podhebavaju sve u srbiji kako smo dileje. nije im losa sudbina. mogu da rade svasta misleci da smo mi valjda ko njini hrvati.
fosilvaso Buduća legenda Poruka 40.397 nedelјa u 18:12 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #154 rostiljdzija: kolko vidim krajiski srbi na pdf politika od krstarice stalno se pijani cerekaju i podhebavaju sve u srbiji kako smo dileje. nije im losa sudbina. mogu da rade svasta misleci da smo mi valjda ko njini hrvati. Kliknite za proširenje... Sam si tražio: PREOstali krajiški Srbi u RH moraju biti LOJALNI današnjoj 'ustaškoj' vlasti u RH!!! A kome su lojalni današnji srbijanski Srbi???
rostiljdzija: kolko vidim krajiski srbi na pdf politika od krstarice stalno se pijani cerekaju i podhebavaju sve u srbiji kako smo dileje. nije im losa sudbina. mogu da rade svasta misleci da smo mi valjda ko njini hrvati. Kliknite za proširenje... Sam si tražio: PREOstali krajiški Srbi u RH moraju biti LOJALNI današnjoj 'ustaškoj' vlasti u RH!!! A kome su lojalni današnji srbijanski Srbi???
R rostiljdzija Ističe se Poruka 2.262 nedelјa u 22:08 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #155 fosilvaso: Sam si tražio: PREOstali krajiški Srbi u RH moraju biti LOJALNI današnjoj 'ustaškoj' vlasti u RH!!! A kome su lojalni današnji srbijanski Srbi??? Kliknite za proširenje... pocni od sebe
fosilvaso: Sam si tražio: PREOstali krajiški Srbi u RH moraju biti LOJALNI današnjoj 'ustaškoj' vlasti u RH!!! A kome su lojalni današnji srbijanski Srbi??? Kliknite za proširenje... pocni od sebe
fosilvaso Buduća legenda Poruka 40.397 nedelјa u 22:14 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #156 rostiljdzija: pocni od sebe Kliknite za proširenje... Borbom protiv komunista, USTAŠE su se borile i protiv NEPRIJATELJA Monarhije!! Javi kada ti to stigne do mozga!
rostiljdzija: pocni od sebe Kliknite za proširenje... Borbom protiv komunista, USTAŠE su se borile i protiv NEPRIJATELJA Monarhije!! Javi kada ti to stigne do mozga!
R rostiljdzija Ističe se Poruka 2.262 nedelјa u 22:15 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #157 fosilvaso: Borbom protiv komunista, USTAŠE su se borile i protiv NEPRIJATELJA Monarhije!! Javi kada ti to stigne do mozga! Kliknite za proširenje... slabo poznajes ustaski pokret
fosilvaso: Borbom protiv komunista, USTAŠE su se borile i protiv NEPRIJATELJA Monarhije!! Javi kada ti to stigne do mozga! Kliknite za proširenje... slabo poznajes ustaski pokret
mr Kiza Domaćin Poruka 3.937 nedelјa u 22:17 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #158 ЦрниГавран: Pogledajte prilog 1829228 Kliknite za proširenje... Velike patrijote...
fosilvaso Buduća legenda Poruka 40.397 nedelјa u 22:26 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #159 rostiljdzija: slabo poznajes ustaski pokret Kliknite za proširenje... ?? Znači, ustaše su se borile rame uz rame sa komunistima!!??? Ili nešto TREĆE????
rostiljdzija: slabo poznajes ustaski pokret Kliknite za proširenje... ?? Znači, ustaše su se borile rame uz rame sa komunistima!!??? Ili nešto TREĆE????
ЦрниГавран Iskusan Poruka 5.039 juče u 13:48 - Da li Srbe na Kosovu čeka ista sudbina kao Srbe u Krajini? #160 Chanak vibes