BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
ja nisam rulja...ja sam jedinka koja gleda i sluša...ako zločin ne zastareva ajmo otvoriti slučaj o Jasenovcu...
Slucaj Jasenovac je odavno zatvoren, a krivci kaznjeni.
Vise nema ni jedan ziv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nisam rulja...ja sam jedinka koja gleda i sluša...ako zločin ne zastareva ajmo otvoriti slučaj o Jasenovcu...
Slucaj Jasenovac je odavno zatvoren, a krivci kaznjeni.
Vise nema ni jedan ziv.
nema veze što nije živ treba se o tome javno reći....
Ljudi pisu svasta iz raznih razloga.![]()
Sta se jos treba reci o Jasenovcu a do sada nije receno?![]()
Nismo se razgraničili.Vi ste u našem.Nećete mirno spavati i uzgajati decu na našem.
Neka otvore sta se mene tice, ali znas sama da Srbija to nikad ne bi uradila a i druga su sad vremena, druga pravila, drugi zakoni..
A gle Veco, ja mislim da u ovom slucaju pripadas mentalitetu rulje, sta ne znaci da sam ti sad imputirao nesto lose, ja razumem ljutnju a ti se jos nisi izjasnila sta imas od toga da neki Srbin koljac, ubica, silovatelj se izvuce, da li bi bila mirna zbog toga, u stvari ti pises da te smeta sta se drugi ne hapse, ali sta konkretno mislis o uhapsenim Srbima? Jesi li za to ili ne?
E kad to odgovoris onda cemo videti je si li deo mentaliteta vecine ili nisi
Геноцид (гр. генос, род, народ, и л. аццидере, убити), међународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религијских група. Спада у најтежу врсту злочина против човечанства (в. нирнбершка пресуда). COPY
U Srebrenici je izvrsen genocid jer su pobijeni muski predstavnici jedne etnicke grupe sto je uticalo na dalji razvoj grupe.
treba da se kaže koliko je stvarno ljudi pobijeno.....tamo kaže 700000...i Jevreji to kažu...Hrvati kažu ispod 100000---ajmo istinu....
Gluposti... nisu pobijeni svi muški predstavnici grupe... da su stvarno htjeli uništiti grupu ne bi nikog pustili, a pušteno je više 95% Srebreničana koji su se predali...
Геноцид (гр. генос, род, народ, и л. аццидере, убити), међународни злочин намерног потпуног или делимичног уништавања националних, етничких, расних и религијских група. Спада у најтежу врсту злочина против човечанства (в. нирнбершка пресуда). COPY
U Srebrenici je izvrsen genocid jer su pobijeni muski predstavnici jedne etnicke grupe sto je uticalo na dalji razvoj grupe.
Razloga ima na pretek, ali to ne opovrgava cinjenicu da Srbi svakih tridesetak godina sa nekim ratuju.
I uvek nadju dobar razlog.
Ima li jos neki narod da je takav?
nije....kada izvršiš genocid tu više trava ne raste....čim su žene puštene nije genocid...ali zločin jeste....
da si čitao pažljivo šta sam pisala video bi da sam napisala da SVAKI KOLJAČ TREBA DA ODGOVARA...pa makar bio i moj otac....ovo zadnje sam sada dodala....
Razloga ima na pretek, ali to ne opovrgava cinjenicu da Srbi svakih tridesetak godina sa nekim ratuju.
I uvek nadju dobar razlog.
Ima li jos neki narod da je takav?
- - - - - - - - - -
HamzaHumo je u komentaru 76 odgovorio: od prvog svatskog rarta.
Svako ima svoju istinu.
Nicija istina nije najistinskija.
Vise nikakvim istrazivanjima se to ne moze utvrditi.
A i zasto bi se danas to utvrdjivalo, skoro vek kasnije?
Da se SEJE SEME NOVIH Z|VERSTAVA I RATOVA?
ma nemoj...sada to nije važno...hajde ored celim svetom da kažemo...
gospodo hrvati ubili ste u jasenovcu 700000 hiljada Srba,Cigana i Jevreja....
tada bi se mnogi u svetu lupili po čelu i shvatili 90 godine....
Svako ima svoju istinu.
Nicija istina nije najistinskija.
Vise nikakvim istrazivanjima se to ne moze utvrditi.
A i zasto bi se danas to utvrdjivalo, skoro vek kasnije?
Da se SEJE SEME NOVIH Z|VERSTAVA I RATOVA?
- - - - - - - - - -
Pobijeni su muskarci, a zene i deca su pusteni.
Klasican primer genocida.
Ajmo ponovo: i u Prvom i u Drugom svjetskom ratu Srbija je napadnuta. U ratovima 90-ih su se Srbi borili da ne dožive sudbinu iz dva svjetska rata.
Djavolcicu, kako ti mislis da optuzeni moze da raspravlja o Sudu koji mu sudi?
Srbi za sebe NIKADA nece reci da su krivi, ni kada nacine najgori zlocin..
Uvek ce biti krivi drugi...I da se samo njima sudi..
Ako se na presude iz rata niko ne zali, ni Rusi ni Kinezi ni Izraelci....Znaci da je sve ok...
Napisala si da, ali takodjer pises sta ce se 2030.ljudi hvatati verovatno aludirajuci na Srbe i zasto nas ne puste na miru, pa sam malo zbunjen..
No dobro, svatili smo se nadam se.
ma nemoj...sada to nije važno...hajde ored celim svetom da kažemo...
gospodo hrvati ubili ste u jasenovcu 700000 hiljada Srba,Cigana i Jevreja....
tada bi se mnogi u svetu lupili po čelu i shvatili 90 godine....
Nikada Djavolce ni jedna vojska na svetu nije vodila osvajacki rat.
Sve do jedne su tvrdile da su vodile samo odbrambeni rat...
To je tvrdio i Hanibal, i Napoleon i Hitler....
Tek nakon izgubljenih ratova se utvrdilo kakvi su oni ZAISTA bili....
Mani se ti Hitlera i Napoleona. Činjenica je da je Srbija napadnuta u dva rata. Niko to ne poriče.

Što bi se drugi trebali žaliti na presude? Taj sud je imao veliku priliku da uradi mnogo za konačno pomirenje. Na žalost tu priliku je propustio. Da su tamo završili i Alija i Franjo niko od Srba ne bi moga jednu riječ protiv tog suda reći. Ovako ostaje činjenica da je politički i nerealan sud.