Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CAVKIC78:Ovo se odnosi samo na opremu.....imam Fiat Grande i u jednoj od najeftinijh verzija dolazi sva ta oprema.....digital klima sa dve zone i polen filterom+daljinsko zaklj.+podizaci+ABS+EBD +Fire prevention system+priprema za muziku,putni kompjuter.....tacno je da postoji jedna verzija ispod i ona nema samo klimu koja se doplacuje 500e.......ali bolje je ljudima dati izbor zar ne?Drugo ne mozes tako uporedjivati auta......mozes da kupis i nekog koreanca za malo para sa puno opreme????Drugo mislim da nisiprobao prave evropske automobile sa 170hp..recimo Reno clio sport!Trece danas Mustang ne kosta 13000e a teras ljude da ti nadju vozilo od 13000e!Mogu da se kladim da tvog Mustanga ima da otkine obican GSI sa propalim rubovima![]()
Uzgred mislim da evropski i ti americki konji nisu iste snage..a zove se Mustang ..bas ironicno.....CAVKIC78:Lako je napraviti auto sa losom finalnom izradom,koji trosi kao manji avion,koji tehnoloski kasni za evropskim modelima..... i da kosta 14000e.
ovo (neznam kolko je to u miljama)nije bukvalno da neznam nego je vise gest odbojnosti prema americkim kolima.Ma neznam ja bas sve slabosti nego sam puno gledao Americke filmove :shock: pa sam opazao detalje.....Garwor:u ebo te ovaj ne zna koliko je milja, a zna sve slabosti americkih kola![]()
![]()
.Garwor:Pa skup je benzin ai zivot u evropi. Amerika je (izuzev stana) jeftuinija nego srbija
CAVKIC78:Nije tacno da ih ne pravi..samo evropska vozila iz tako velikih kubikaza izvlace ogromnu snagu pa pripadaju visim klasama.Neka evropska kola vec od 1.8 ili 2.0 imaju po 200hp.Jedino gde su ameri u prednosti sa velikim kubikazama je obrtni moment sto dolazi do izrazaja u gradskoj voznji i naravno redjeg saltanja brzina a trebalo bi i da su dugovecniji motori.Neznam koliko moze da predje neki Americki motor recimo kod tvog Mustanga?Kod evropljana varira al recimo prosek 300000km e sad neznam kolko je to u miljama.