OPEL

Neznam po autu jer nisu cene za svaki auto iste. Nemoze osiguranje biti isto za 12 godina staru Camry i za godinu dana starog F-150.

Tako da je mesecna rata ($200) uracunata za sva 4 auta i za sva 3 vozaca

Neznam, jer ne placam odvojeno. Verovatno su nam rekli kad smo ih prvi put stavili na osiguranje, ali posto placamo zajedno nemam pojma koliko je osiguranje za svaki auto posebno.

Kupujem opel Vectru 1.8 1998 2 vlasnik 160.000km -bordo metalik - 5.500eur. hatcback
Da li može neko da mi kaze neke detalje oko ovog modela...Prihvatam i druge ponude-HVALA!!!

Imam astru G pa me zanima da li je ikako moguce zameniti staklo na vozacevim vratima bez voznje u neki servis.Ja sam bio pokusao ali mi nikako ne ide da skinem tapacirung.Da li neko mozda zna kako da resim ovaj problem?jel neko imao neki slican problem?Hvala unapred!Prihvatam svaki vid saveta,predloga........

Iskreno, vozio sam Fiat JTD... sad vozim Astru CDTI. Završna obrada je mnogo bolja kod Opela, ali nemci pojma nemaju kako se pravi dizel motor. Ovaj CDTI je mala maca za Fiatov JTD iste zapremine...ide ko baba pored Fiata. Baš sam se razočarao kako je trom auto.

Veruj mi, novi Bravo MJet 1.9 od 150 konja ide mnogo mnogo bolje nego Astra 1.9 CDTI isto od 150 konja... ne znam kako, jer je Opelov dizel licenca Fiatovog istog tog dizela, ali Fiatov je bolji. Ili makar bolje ide... da li je do menjača ili šta, ne znam, ali bolje ide.

Veruj mi, novi Bravo MJet 1.9 od 150 konja ide mnogo mnogo bolje nego Astra 1.9 CDTI isto od 150 konja... ne znam kako, jer je Opelov dizel licenca Fiatovog istog tog dizela, ali Fiatov je bolji. Ili makar bolje ide... da li je do menjača ili šta, ne znam, ali bolje ide.

e, ja sam imao drugacije iskustvo
Fiat Brava 100 konja(cini mi se 1.9JTD) se gusi u prasini iza moje Vectre 2.0 DTH sa isto 100 konjica.Iskreno, verovao sam da ce me Fiat oderati k'o siroce napolitanku, kad ono....:dontunderstand:

Fiat Brava od 100 konja ima stari TD motor iz devedesetih.... 1.9 JTD ima 115ks i ugrađivao se u Bravo Bravu i Mareu. U Punto je išao u varijanti 86ks.

2004. se pojavio MultiJet, Punto 1.3 70ks, 1.9 105ks, stilo 115 i 140 ks

ja vozim brza i jaka kola i volim da vozim brzo. mislim da su zene pazljiviji vozaci,u smislu sporije voznje,ali umeju da budu i izuzetno losi vozaci u smislu potpunog neobracanja paznje na ostale ucesnike u saobracaju,tako da i sama kad vidim zenskog vozaca povecam paznju na moguce nepredvidjene manevre. cast izuzecima.

Nemoj ti dodje glave to :) Sta vozis?

Mislim da @pajamaca od forumasica vozi najbolji auto.

Back