Opel Zafira

Danilo51

Aktivan član
Poruka
1.005
Htedoh uzet ovu Zafiru ali svi majstori kazu nemoj.Zar je toliki krs?Navodno neki problemi sa motorom?
Ima li ko iskustva?
A prostora ko u avionu.

Prilozi

• IMG_20251211_211156.jpg
    IMG_20251211_211156.jpg
    116,9 KB · Pregleda: 6
Vozio sam kada se okreneš u rikverc a ono ko autobus :lol:

Imaju puno km uglavnom sa taksija razdrkhane. Drugar uzo jednu sa metanom šatro 200 kkm puklo odmah crevo hladnjaka, zbog metana ide tipsko, čekaj mesec dana, curi ulje, menjač... A kao nov spolja i unutra. Inače lep auto.

Vozio sam kada se okreneš u rikverc a ono ko autobus :lol:

Imaju puno km uglavnom sa taksija razdrkhane. Drugar uzo jednu sa metanom šatro 200 kkm puklo odmah crevo hladnjaka, zbog metana ide tipsko, čekaj mesec dana, curi ulje, menjač... A kao nov spolja i unutra. Inače lep auto.
Lep auto probao ga na placu za visoke puno prostora sve top ali pitanje je odrzavanja motor ,menjac,dpf sta ce se raspasti,turbina itd.

A ok 2,0 ...Tu gresis ako već gledaš Zafiru traži sa 1,6 dizel motorom i manuelnim menjacem ..ima i dovoljno ks ekonomičniji je a i manje problema je da njim ..sa 136ks je dobar ..ja ga imam u Opel Vivaru koji je i veći i teži

Poslednja izmena:
Ok znaci sa 1.6 dizelom manje problema?
Mehanicar mi pricao nesto cim tu Zafiru kupim mora nesto oko motora da radi kao imaju sistematski problem?
Ta Zafira bas ima prostora sto mi odgovara.A i ti dpf znaju da zacepe.Vazno kupit da je odrzavan.
Koliko to km moze preci?Puno vozim jbg
Saran je sigurniji ali i skupji dosta.

Ok znaci sa 1.6 dizelom manje problema?
Mehanicar mi pricao nesto cim tu Zafiru kupim mora nesto oko motora da radi kao imaju sistematski problem?
Ta Zafira bas ima prostora sto mi odgovara.A i ti dpf znaju da zacepe.Vazno kupit da je odrzavan.
Koliko to km moze preci?Puno vozim jbg
Saran je sigurniji ali i skupji dosta.
Dpf je kod svih dizela i na svakom može da začepi zavisno od toga kako je korišćen ..Ja nemam probleme sa njim jer često izlazim na auto put a i ti ako budes vozio na otvorenom često neces imati problema ..Mogu proći dosta taj motor je jedan od najboljih i imaš ga u dosta auta ..

Back