onkomafija-vreme izmedju skenera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ej drugarke evo me konacno da se javim. Operacija je trajala 2 ipo sata, posle me je jako bolela noga...znaci plakala sam kao malo dete. Davali su mi lek protiv bola, a izmedju toga sam spavala.
Jutros ustala, pomogla mi sestra do wc-a, boli ali manje puno.
Rekose sutra kuci, ne znam kako cu onolike stepenice do stana...e toga me je strah trenutno :(

Bila sam posle one epizode i urodilo je plodom onolika muka. Smanjio se od 40 na 9 mm. Ali doca svejedno hoće da uradi kiratažu, ne zato što sumnja na nešto nego eto reda radi :think: i kao posle da mi opet da one tablete. A još prvi put sam ga pitala za dva ciklusa tih tableta jer sam tako čitala on je rekao ne, jer nema dokaza da deluje i veća šteta nego korist. A sad kao može. Trt na kvadrat!
Moje mišljenje je da je van pameti da pijem tablete jer su prvi put napravile haos. I šta opet da mi ode endometrijum na 40 ili 50 pa opet da mi radi kiretažu?! I tako dokle?
Tako da sam odustala od toga. Videću kako će biti na dalje pa ću u skladu sa tim da delam.

heeej draga, evo te, baš super, šta su ti rekli i šta bi sa mišićem? nema drena koliko vidim,
uz stepenice ćeš morati polako, a kako ćeš kući, taksijem? imam sto pitanja a tebi nije baš do objašnjavanja,
odmaraj draga :heart:

- - - - - - - - - -

Bila sam posle one epizode i urodilo je plodom onolika muka. Smanjio se od 40 na 9 mm. Ali doca svejedno hoće da uradi kiratažu, ne zato što sumnja na nešto nego eto reda radi :think: i kao posle da mi opet da one tablete. A još prvi put sam ga pitala za dva ciklusa tih tableta jer sam tako čitala on je rekao ne, jer nema dokaza da deluje i veća šteta nego korist. A sad kao može. Trt na kvadrat!
Moje mišljenje je da je van pameti da pijem tablete jer su prvi put napravile haos. I šta opet da mi ode endometrijum na 40 ili 50 pa opet da mi radi kiretažu?! I tako dokle?
Tako da sam odustala od toga. Videću kako će biti na dalje pa ću u skladu sa tim da delam.

pa dobro, sve dok je tanko ne pravi problem, a ti razmisli pa dođi ovde da još neko pogleda za svaki slučaj, dobila si na vremenu

Ma da naravno. Fala bogu pa sve lepo očistilo samo od sebe. Samo što ja definitivno ne bi podnela još jedno onakvo krvarenje. Mislim, istrpela bi al ne znam dal bi živa ostala.
Razmišljala sam o dolasku tu, međutim ne znam nikog od lekara. A samo da banem pa ko mi se zalomi nije rešenje. Videću još.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back