likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
U al ste oplele jutros,lepo,lepo...
Ja se nakokala belog mesa i evo me opet
pocinjem da radim...
Lili ako ne bude plata dodji,sede cemo u parkicu,nemam ni ja pare...
jel bilo punjeno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U al ste oplele jutros,lepo,lepo...
Ja se nakokala belog mesa i evo me opet
pocinjem da radim...
Lili ako ne bude plata dodji,sede cemo u parkicu,nemam ni ja pare...
jel bilo punjeno![]()
a jok nije , ne mogu doci , moram u 4 kod nekog po nesto da me spase , poslala mi vera drugarica za bolnicu sta mi treba , pa da odoh u selo kod njene radnice da uzmem , sta bi ja bez vere , samo je puno iznerviram uvek a sta mogu ja sam nevaljalo dete ali je volimjel bilo punjeno![]()
mmmmmmmmmmmmmmmmmNije,samo zdrava hrana,belo na rostilju,sa paradajzom i pavlakom
u lepinji naravno...mmmmmmmmmmmm....
a jok nije , ne mogu doci , moram u 4 kod nekog po nesto da me spase , poslala mi vera drugarica za bolnicu sta mi treba , pa da odoh u selo kod njene radnice da uzmem , sta bi ja bez vere , samo je puno iznerviram uvek a sta mogu ja sam nevaljalo dete ali je volim![]()
a jok nije , ne mogu doci , moram u 4 kod nekog po nesto da me spase , poslala mi vera drugarica za bolnicu sta mi treba , pa da odoh u selo kod njene radnice da uzmem , sta bi ja bez vere , samo je puno iznerviram uvek a sta mogu ja sam nevaljalo dete ali je volim![]()
ko razumije ,shvatiće........![]()
volim i tebe ali ne mogu danas , moram u 4 tamo , a i moram se spakovati opeglati stvari koji se tek peru , uvek zaboravim nesto , a ti vise nemas solja moram ti kupiti noveE si neka...
Vise volis Veru...![]()
ko bi mene razumeo...da znas,ja sam onako napamet citala...
volim i tebe ali ne mogu danas , moram u 4 tamo , a i moram se spakovati opeglati stvari koji se tek peru , uvek zaboravim nesto , a ti vise nemas solja moram ti kupiti nove![]()
da znas , samo sta li bikica koristi na poslu sad kad meni dala sve soljeA uvek možeš teglu da poneseš umesto šolje![]()
da znas , samo sta li bikica koristi na poslu sad kad meni dala sve solje![]()
sad shvatis da ih nemam , sve spavacice kupovala za bolnicu jer pidjama nije mogla a zima se blizi , ne moze se u parkic u sorcu ,sad moram pidjame kupovati i kaze da je lecenje besplatno pa znaju li oni koliko kostaju pidjame sa 5xl
![]()
sad shvatis da ih nemam , sve spavacice kupovala za bolnicu jer pidjama nije mogla a zima se blizi , ne moze se u parkic u sorcu ,sad moram pidjame kupovati i kaze da je lecenje besplatno pa znaju li oni koliko kostaju pidjame sa 5xl
![]()
![]()
Ti sad malo produži nogavice, nek budu 3/4![]()
lako za noge ali kako ******Ti sad malo produži nogavice, nek budu 3/4![]()
mi samo bruseve mozemo , ostalo mi maloDacu joj moje pantalone,bice joj ko trofrtaljke![]()
ona uzima od kolege šolju sa supicom![]()