Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lili, zdravo se hraniti i poštovati principe zdrave ishrane, ne može da ti izleči rak. Može da održi krvnu sliku dobrom i da olakša čišćenje organizma od citostatika, ali da izleči rak ne može. Druga stvar, zdravo se hraniti u našoj zemlji, zatrovanom uranijumom posle bombardovanja, je nemoguća misija. Sva ta hrana dolazi iz zemlje koja je zagađena i radioaktivna. Tvoja vrsta raka je nekada važila za veoma redak oblik, a danas je sve samo nije retko! Koliko je ljudi masovno obolelo od raka posle bombardovanja?
I najvažnije od svega, tvoja drugarica nije ti, i vas dve osim iste dijagnoze nemate ništa drugo zajedničko! Svaki organizam je priča za sebe i ono što tebi koristi njoj bi moglo da šteti i obrnuto. Kod tebe terapija deluje. I tebi je tumor porastao naglo posle operacije za samo 1 mesec.

Sve što sam htjela da kažem je rečeno!!!! :heart:

sinoc mi se javila drugarica iz bolnice , ima isto leomisarkom , ona se operisala u aprilu i ima vec tri metastaze , primala ovo ko ja po pa xoloxan koji mrzim i nista sad joj tumor porastao na 12cm uz hemo.ona je prestala jos u aprilu jesti slatko , meso i sve nezdravo , pila cajeve med , ono sa kube , i eto tumor 12cm , ne mogu je ni operisati jer bi morali sva tanka creva da joj izvade , sad privatno prima gemzar i taxoteru jer drzavno nece da ta dva spoja moze odvojeno ali zajedno ne ,bas me to dotuklo sinoc , i eto koliko zdrava hrana vredi nista bas

Pih,bas bez veze :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back