lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
uvek spremna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i mi tebe volimo , srecno i uzivajOdoh i ja da spavam,treba ustati sutra oko 6![]()
Laku noc svima,voli vas i ljubi vas Petar
![]()

idem i ja , bas sam umorna , a sutra opet ima posla , joj boze da odem u bolnicu da se odmaramlaku noć dušice,lepo pajki i sretan put![]()

Napolju je vec previse vruce.Ja bila sa majkom za terapiju.Raspremanje od ponedelka zahladjenje.dobro jutro dragi moji
sta planirate za danas ?
ja se jos uvek razvlacim u krevetu,
pijem kafu i smisljam sta mi je danas ciniti
pegla usisivac i magicna
ili Ada mozda bazen i kuliranje
velika dilema![]()
dobro jutro dragi moji
sta planirate za danas ?
ja se jos uvek razvlacim u krevetu,
pijem kafu i smisljam sta mi je danas ciniti
pegla usisivac i magicna
ili Ada mozda bazen i kuliranje
velika dilema![]()

Ма знамNe odnosi se na tebe draga,nasa interna sala,Likita12 za moderatora,ona nas redovno postrojava
Kissic tebi![]()
naravno da nisi , ti sii nasa lepotica

Snovak,nema razloga da trpis bol.Imas potrebu za lekom samo dok bol traje,kad prestane nema vise potrebe za lekom.Bol je iscrpljujuci za organizam.Odmori se i uzivaj sa svojima.Evo i ja resih dilemu. Ma necu vise da trpim glupe bolove. Krenuh od jutros sa Jurnistom - pa sta mi Bog da.
Juce ispovracah dusu, jutros znojenje, natopih kompletno dve majice i peskir od ovo malo kose... ne znam sta ce jos da me snadje. Tesim se da ce proci za koji dan - mora!
Deca, kud koji mili moji -mozda i bolje, jos sam nervoznija kad su tu i moraju da me gledaju ovakvu, svu nikakvu.
Uzivajte, nemojte da se dvoumite. Posao ostavite za ponedeljak kad zahladni. A vikend provedite uzivajuci. Leto i ovako brzo prodje i treba ga iskoristiti na najugodniji nacin.
Sve vas ljubim!![]()
D^J,nema te ovih dana.Kakva je situacija kod vas?Evo mene Snovak,pisem PP![]()
D^J,nema te ovih dana.Kakva je situacija kod vas?
Mora biti bolje.Dobro je i da su rezulteti dobri.Mama danas odlicno Ona ne lezi u bolnici.Ja je vodim svaki dan da primi tu rerapijuza upalu pluca.Puno pozdrava i ne dajte se.Bobo nema nekih bitnih promjena ni na bolje ni na gore,guramo,radio nalaze koji su kao i uvijek uglavnom ok,krvna slika i to oko jetre,bubrega,kalcij,magnezij itd...
U petak na terapiju,cetvrtu Taxoteru i tako...
Nadam se da ce i tvoja mama brzo da to pregura pa da izadje kuci,drzim palceve
Mora biti bolje.Dobro je i da su rezulteti dobri.Mama danas odlicno Ona ne lezi u bolnici.Ja je vodim svaki dan da primi tu rerapijuza upalu pluca.Puno pozdrava i ne dajte se.
Dobro si se setila da olaksas sebi.Evo i ja resih dilemu. Ma necu vise da trpim glupe bolove. Krenuh od jutros sa Jurnistom - pa sta mi Bog da.
Juce ispovracah dusu, jutros znojenje, natopih kompletno dve majice i peskir od ovo malo kose... ne znam sta ce jos da me snadje. Tesim se da ce proci za koji dan - mora!
Deca, kud koji mili moji -mozda i bolje, jos sam nervoznija kad su tu i moraju da me gledaju ovakvu, svu nikakvu.
Uzivajte, nemojte da se dvoumite. Posao ostavite za ponedeljak kad zahladni. A vikend provedite uzivajuci. Leto i ovako brzo prodje i treba ga iskoristiti na najugodniji nacin.
Sve vas ljubim!![]()
Dobro si se setila da olaksas sebi.
Hvala ti na pametnim savetima,potrudicu se da te ispostujem,sto se posla tice![]()

E nisam onda najbolje razumjela,izvini
Super da je tako,moj Dragan samo bjezi od bolnice,a ko je i voli!?
Njemu su rezultati krvne slike uvijek odlicni,samo su mu jednom-dvaput leukociti opali,nekidan i zeljezo,ali se sve podiglo samo
I vama puno pozdrava