Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro dragi moji
sta planirate za danas ?
ja se jos uvek razvlacim u krevetu,:whistling:
pijem kafu i smisljam sta mi je danas ciniti
pegla usisivac i magicna:roll:
ili Ada mozda bazen i kuliranje :klap:
velika dilema :think:

dobro jutro dragi moji
sta planirate za danas ?
ja se jos uvek razvlacim u krevetu,:whistling:
pijem kafu i smisljam sta mi je danas ciniti
pegla usisivac i magicna:roll:
ili Ada mozda bazen i kuliranje :klap:
velika dilema :think:

Имем нешто ситно да прочитам, а онда џабалебарењеееее! :D
Дала сам себи одушка још овај викенд, а онда морам да спремам колоквијуме. Нема зезања више. :cool:

Evo i ja resih dilemu. Ma necu vise da trpim glupe bolove. Krenuh od jutros sa Jurnistom - pa sta mi Bog da.
Juce ispovracah dusu, jutros znojenje, natopih kompletno dve majice i peskir od ovo malo kose... ne znam sta ce jos da me snadje. Tesim se da ce proci za koji dan - mora!
Deca, kud koji mili moji -mozda i bolje, jos sam nervoznija kad su tu i moraju da me gledaju ovakvu, svu nikakvu.
Uzivajte, nemojte da se dvoumite. Posao ostavite za ponedeljak kad zahladni. A vikend provedite uzivajuci. Leto i ovako brzo prodje i treba ga iskoristiti na najugodniji nacin.
Sve vas ljubim!:heart:

• Podržavam
Reactions: D&J
Evo i ja resih dilemu. Ma necu vise da trpim glupe bolove. Krenuh od jutros sa Jurnistom - pa sta mi Bog da.
Juce ispovracah dusu, jutros znojenje, natopih kompletno dve majice i peskir od ovo malo kose... ne znam sta ce jos da me snadje. Tesim se da ce proci za koji dan - mora!
Deca, kud koji mili moji -mozda i bolje, jos sam nervoznija kad su tu i moraju da me gledaju ovakvu, svu nikakvu.
Uzivajte, nemojte da se dvoumite. Posao ostavite za ponedeljak kad zahladni. A vikend provedite uzivajuci. Leto i ovako brzo prodje i treba ga iskoristiti na najugodniji nacin.
Snovak,nema razloga da trpis bol.Imas potrebu za lekom samo dok bol traje,kad prestane nema vise potrebe za lekom.Bol je iscrpljujuci za organizam.Odmori se i uzivaj sa svojima.

D^J,nema te ovih dana.Kakva je situacija kod vas?

Bobo nema nekih bitnih promjena ni na bolje ni na gore,guramo,radio nalaze koji su kao i uvijek uglavnom ok,krvna slika i to oko jetre,bubrega,kalcij,magnezij itd...
U petak na terapiju,cetvrtu Taxoteru i tako...
Nadam se da ce i tvoja mama brzo da to pregura pa da izadje kuci,drzim palceve

Bobo nema nekih bitnih promjena ni na bolje ni na gore,guramo,radio nalaze koji su kao i uvijek uglavnom ok,krvna slika i to oko jetre,bubrega,kalcij,magnezij itd...
U petak na terapiju,cetvrtu Taxoteru i tako...
Nadam se da ce i tvoja mama brzo da to pregura pa da izadje kuci,drzim palceve
Mora biti bolje.Dobro je i da su rezulteti dobri.Mama danas odlicno Ona ne lezi u bolnici.Ja je vodim svaki dan da primi tu rerapijuza upalu pluca.Puno pozdrava i ne dajte se.

Mora biti bolje.Dobro je i da su rezulteti dobri.Mama danas odlicno Ona ne lezi u bolnici.Ja je vodim svaki dan da primi tu rerapijuza upalu pluca.Puno pozdrava i ne dajte se.

E nisam onda najbolje razumjela,izvini
Super da je tako,moj Dragan samo bjezi od bolnice,a ko je i voli!?
Njemu su rezultati krvne slike uvijek odlicni,samo su mu jednom-dvaput leukociti opali,nekidan i zeljezo,ali se sve podiglo samo
I vama puno pozdrava

Dobro si se setila da olaksas sebi.
Hvala ti na pametnim savetima,potrudicu se da te ispostujem,sto se posla tice:D

Dobro si se setila da olaksas sebi.
Hvala ti na pametnim savetima,potrudicu se da te ispostujem,sto se posla tice:D

Sto se bolova tice, mnogo je bolje, nisam morala da dodajem nista (mislim na Orimorf ampule) do sada - da kucnem...:super:
Ali, ovo znojenje, pa to nije normalno. To u potocima tece niz lice (evo sad sedim, kuckam a ono samo kaplje dole). Nervira me ali, hvala bogu daleko je podnosljivije od bolova. A, mislim se nesto, mozda i nije lose - pa i preko koze izlaze otrovi kroz taj znoj:think:
A ti, nema te od jutros, mora da si malo uzivala negde u hladovini?:klap:

E nisam onda najbolje razumjela,izvini
Super da je tako,moj Dragan samo bjezi od bolnice,a ko je i voli!?
Njemu su rezultati krvne slike uvijek odlicni,samo su mu jednom-dvaput leukociti opali,nekidan i zeljezo,ali se sve podiglo samo
I vama puno pozdrava

Super da mu je krvna slika dobra. A meni vidis, leukociti uvek visoki (sada su bili 12 posle Ht, ali su ostali losi: eritrociti, hemohlobin, sedimentacija, trombociti ...:dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back