- Poruka
- 6.981
A ja ti preneki dan poslala poruku da me nadjes na bucketu,i ne odgovaras nikako...
evo sad cu
Ako si na onaj 063,a vrv jesi,nije mi bio aktivan nekih mesec dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja ti preneki dan poslala poruku da me nadjes na bucketu,i ne odgovaras nikako...
evo sad cu

jel ti to broj za svaleracijuAko si na onaj 063,a vrv jesi,nije mi bio aktivan nekih mesec danasad ga bas ukljucih ,ali mi nije stiigla poruka
![]()

Od kad sam domacin,samo vam delim reputacije a meni niko nista,sad cete da se odomacite i vi
onoliki krastavciumorni,to može![]()

Mozda,ma ne mogu ni ja stalno...aj tera me dete,poludecu!!!

Evo i mene.Isla u voznju biciklom ,malo brzo hodanje,rekreacija.Hvala svima!Divni ste i vise ne mogu bez vas.Petre zelim ti dobar provod i sve vas puuuuno pozdravljam.![]()

spavaj dragana , spavaj , OMM OM OMsa kim?odakle vam samo svima snaga...meni energija otišla u inostranstvo izgleda....

jel ti to broj za svaleraciju![]()
jel ti to broj za svaleraciju![]()

Ma ne ,nego sam uzeo neki sestrin 062,na njemu imam jeftine one ponude sa minutima porukaka i mb-tima e sta li ti radis kuciboba se bicikla,Petar putuje(sretan put i lepo se provedi),ti cunjaš i čupaš i slažeš,Biki radi,a ja iz kuće ne izađem i jedva gledam...

boba se bicikla,Petar putuje(sretan put i lepo se provedi),ti cunjaš i čupaš i slažeš,Biki radi,a ja iz kuće ne izađem i jedva gledam...

sa kim?![]()

mozda ona aktivnija od nas , sedi kuci lepo i uzivaAktiviraj se i ti malo![]()

Mogu samo da zamisljam u kom si smislu shvatila moju poruku,ludo jedna![]()
![]()
![]()

boba se bicikla,Petar putuje(sretan put i lepo se provedi),ti cunjaš i čupaš i slažeš,Biki radi,a ja iz kuće ne izađem i jedva gledam...
a svakome tako , nisi ti jedina ali prodjenaiđe mi period mrzovolje,valjda me poklopi depra neka i onda mi se ništa neće,proći će
ma ne ..gde bi ja ..tako nesto...Pa da...![]()