Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njemu je uvijek dobra,cak sta vise odlicna,sem kada je primao prvu terapiju,4 ciklusa Cisplatin-Gemcitabin + Bondronat,opadala ali se popravljala i primio je sve bez problema na vrijeme,e kazem jednom ili dva puta mao opali leukociti,ali se popravili,ne znam nekada se pitam sta to drzi tako ok,kad je ovako slabasan i kako ima mete na jetri:think:
Njemu leukociti opadaju od terapije,nikada nisu bili poviseni,sad ne znam kako kod tebe obrnuto,jesi ikako pitala Dr. jel iko to komentarisao?
I njemu sedimentacija visoka,ali u poslednje vrijeme je i ne vadi,CRP sad opet ne vadi,ali je uvijek bio na granici ili ok
U vezi jetre,kalcij,magnezij i kalijum znaju varirati,ali se poprave,sve ostalo super

Evo meee! Uspeo sam da udjem i preko telefona! Stigao sam u Majdanpek oko 12,sad odmaram,a posle idem u setnju do jezera i pecine. Slikacu,pa kacim kad se vratim!
Snovak,bolje i to,nego da trpis bolove! Pozdrav svima! :-)

lepo se svi kud koji mili moji , evo ja bila u gradu , sad dosla , vrucina uzas , vazno je da leukociti budu dobro a dj sta drzi tvog muza , ipak je izgleda jak organizam , i meni su samo jednom bili jako losi na ht , ali i nisam nista uzimala ono voce povrce , a nekako se odrzalo , to je takav organizam i to je super , snovak , vazno da nema bola sve ostalo pa i znoj nema veze , boba samo napred , mima ode na adu sigurno , biki cisti od ponedeljka , mozda sutra i dodje ali cim cula da ostalo drva premislja se , neda uzivaj u hladovini i merkaj penzose , sofija ti si nasa i ne damo te , jelicice jos si lepsa nego juce , petre slikaj i stavi da se i mi kupamo u jezeru , likita vrca opet nesto , gagi muz pokvario racunar da se vise resi foruma , likili spremaj pametne savete za mene , peco pazi sta radis , i vi svi ostali ljubim vas puno

lepo se svi kud koji mili moji , evo ja bila u gradu , sad dosla , vrucina uzas , vazno je da leukociti budu dobro a dj sta drzi tvog muza , ipak je izgleda jak organizam , i meni su samo jednom bili jako losi na ht , ali i nisam nista uzimala ono voce povrce , a nekako se odrzalo , to je takav organizam i to je super , snovak , vazno da nema bola sve ostalo pa i znoj nema veze , boba samo napred , mima ode na adu sigurno , biki cisti od ponedeljka , mozda sutra i dodje ali cim cula da ostalo drva premislja se , neda uzivaj u hladovini i merkaj penzose , sofija ti si nasa i ne damo te , jelicice jos si lepsa nego juce , petre slikaj i stavi da se i mi kupamo u jezeru , likita vrca opet nesto , gagi muz pokvario racunar da se vise resi foruma , likili spremaj pametne savete za mene , peco pazi sta radis , i vi svi ostali ljubim vas puno

Ej evo mene,evo drugarice moja lilice:zag:,popravljen mi je komp................hahahaha,evo ga muž popravio,ja zaprijetila :azdaja:
Falili ste mi svi,a čitala sam vas preko moba.........inače bi mi trebalo 7 dana da vas iščitam
Petre lijepo se provedi i Majdanu i uživaj :zag:
Gdje su nam bikica i likita

:heart:

405202_296620313748738_989134386_n.jpg

Ćao svima! Snovak, super! Vidiš da nije strašno kad popiješ lekove, a bude ti bolje!
Petre, lep provod ti želim i odmori se!
Gago, sele moje, dobro došla!!! A baš si nam nedostajala!!!!
Dobro bre, vas dve :zper: opasna a? Nemoj sad da počnem reputacije da vam skidam :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back