Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
pa idem u bolnicu ali u utorak![]()
Oli ces se javljati iz bolnice? Imas tamo net? Nosis laptop sa sobom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa idem u bolnicu ali u utorak![]()
hehe nije jos slozeno , svi se razbezali a ja ne znam sta cu pre

hahaha i to sto kazes , i da jedem alvu sto mi sin iz grcke doneoKako ne znaš? Pa prvo noge u vis!![]()

hahahai od svega što napisah ostade samo ''digni noge uvis''....a kako da se dignu nadole????![]()
Oli ces se javljati iz bolnice? Imas tamo net? Nosis laptop sa sobom?

hahaha i to sto kazes , i da jedem alvu sto mi sin iz grcke doneo

ma samo probalaA rekla si da cuvas za mene sutra.....eeeeeee....pojescu ja alvu kad je sama kupim...

a gde se maca skitala do sad?A rekla si da cuvas za mene sutra.....eeeeeee....pojescu ja alvu kad je sama kupim...
Dobro nam dosla Gagice
Petre,uzivaj,pusti net i nas,hvala ti sto si se javio,ljubim![]()
a gde se maca skitala do sad?

morala , da vidim valja li da te ne nudim necim losim , samo najbolje za goste sto slazu drva , farbaju ogradu , pale travu , farbaju , krece ....Ma vaaaaaaaazii....![]()
sve sam ti duso objasnilaMaca do sad titrala goste,cim sam im videla ledja evo me kod vas
Si sredila ta drva,brsljen,ogradu,komsijinu bastu,trg u centru sela,levu obalu Save....?

To mu i ja rekla. Nek nas se seti dok uziva na jezeru, ali da ne gubi vreme na forumu.

ma bice pusi ona konoplju pa samo lebdiKako si mi Snovak?
Cini mi se da kako si se opametila i poslusala savete pa popila
sta treba,zvucis mnogo bolje...hvala Bogu![]()
morala , da vidim valja li da te ne nudim necim losim , samo najbolje za goste sto slazu drva , farbaju ogradu , pale travu , farbaju , krece ....
....zato me i zoves,moreeee...

ma bice pusi ona konoplju pa samo lebdi
....dal da joj trazim malo i za nas?e tooooooooo mala , tako se prica....zato me i zoves,moreeee...
Kad ja zasucem rukave,nogavice,carape....ima da puca sve od posla,samo mi razladi pivo,u novoopravljenom frizideru![]()

Vidi se da ne zivis ovde. Net u bolnici, laptop?![]()
ne znam kakve su tamo sobe , nisam jos tamo lezala , do kraja lecenja obicu cu sve bolnice , sledeca mi lazana žalost,ali tako je..onkologija ima net,ali samo za doktore i administraciju,sem dečijeg odelenja,tamo je razveden po svim sobama....trebalo je i za ostale spratove,ali uhapsiše borojevića i ekipu i to pade u vodu...a možda i grešim,ko bi ga znao,dosta se toga promenilo

e tooooooooo mala , tako se prica![]()

Kako si mi Snovak?
Cini mi se da kako si se opametila i poslusala savete pa popila
sta treba,zvucis mnogo bolje...hvala Bogu![]()