Vesna Ks
Domaćin
- Poruka
- 3.132
Jasno! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

. Nadam se da ce Nova godina doneti i neke bolje dane.
 . Nadam se da ce Nova godina doneti i neke bolje dane. 
	Ja sam moj konzilijum "odradila"-i stvarno mnogo znaci kad su ljudi jasni,ujednacenog misljenja(i sama kao lekar znam kako umemo da budemo nespretni)Dobih hemio i zracnu Th.Pocinjem 4.januara,kupila 2 perike...Potpuno sam ubedjena u pobedu!

"
"Zlatna si,sunce!Meni je 02.12 uradjena kvadratektomija i "pociscen"pazuh,cak sve to i lepo izgleda(sto mene cini srecnom i ako bih prezivela i da sam ostala bez dojke,valjda bi pali neki silikoni),a tumor je hormon-nezavisan tako da mi ostadose jajnici da rade svoj posao jos malo,obzirom na moje godine.Hemioterapija se priblizila,u ponedeljak krecem..sve je manje straha!Kad tecnost krene u venu-pozelecu dobrodoslicu tim otrovima koji ce mi obezbediti da docekam duboku starost kao svi moji preci,da ne "brukam lozu"

svracacu ovde da vidim kako si
 svracacu ovde da vidim kako si  

Ima li neko savet-kako sto lakse podneti hemioterapiju?Da li je Ondasan dovoljan protiv mucnine?

Svi smo uz tebe.
 Svi smo uz tebe.

.
.HRISTOS SE RODI,MIR BOZJI !
Danas sam dobro,stomak miran..pomalo malaksala,nestabilna,ali nista strasno..
Znaci li ovo i da cu kod narednih terapija slicno proci?Kako li ce biti kad predjem na Taxol?
VAISTINU SE RODI!!!
...a, na čemu si sada??!
FAC 4 puta na 21.dan,zatim Taxol 4 na nedelju dana
marina.c-a kako ljudi reaguju na taxol?Vidis,nisam lose prosla uopste,ali brinem za dalje...mnogo,bre, ima...